- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta91
kezdő
válasz yodamester10 #14999 üzenetére
Klán Contract teljesítése után adja. 1 darabot ad a parancsnoknak amit ezután kioszthat xy embernek.
-
sith7
nagyúr
válasz yodamester10 #15001 üzenetére
köszi
Delta91
Az igen ... -
sith7
nagyúr
Nálatok megy a játék ?
-
AssAssynn
őstag
válasz yodamester10 #15003 üzenetére
Nem lehetne ezt okosba megoldani?
Most néztem, 4 millióért lehetne csinálni egy Battaliont. Mi lenne, ha itt a fórumon szövetkeznénk, hogy egyikünk csinál, hogy a másiknak adja ezt a Contract-ot, aztán fordítva a másik megteszi neki ugyanezt?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
ughhh
senior tag
Meglett a hatos, beleolvastam a második mission 1. küldetésébe: pve sebezz 15.000-et a BP tankokkal, type 64 meg a fos 6-os. Az első mission 2. küldetése majdnem meglett (legyél első, de csak 3 tankot lőj ki) , de ammoreccset lőttem full hp tankba.
Itt én el is engedem a dolgot, 700HUF 5,6 prém, ty AW keresek valami értelmes elfoglaltságot.
Már gyúrnak a következő BP-re a +1000BC a következő szezonra érmékkel.. Részemről haljanak éhen -
scyllarus
veterán
1 nap alatt visszakaptam a befizetett arany értékét, sőt, így innentől nyereség minden megszerzett dolog. Szerintem megérte.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #15014 üzenetére
Tegnap este sikerült: az enigma csataút tankokkal 3 tankot lőhetsz ki és legyél az első pve küldetés, ezzel tönkre is vágtam a szervert a mission fülön narancssárgával "in progress", csináltam screnshotot ez eredményről, abban a pillanatba ki is dobott a játék és nem lehetett elindítani, server hibaüzenetet dobott.
-
ughhh
senior tag
Az első mission fül második feladata. Az angol fordítás gyárilag hibás volt de javították.
PVE lőj ki három tankot és legyél az első - ez lett javítva erre: elsőként lőj ki hármat míg más egyet seFixed the description of the Battle Path mission requiring you to achieve (for example) a kill or three kills before anyone else (in reality, the mission requires you to achieve three kills before anyone else achieves a single one)
[ Szerkesztve ]
-
Sunsetjoy
tag
Ebből:
Be the first player in battle to destroy a single player vehicle or 3 AI vehicles.
Lett ez:
Destroy a single player vehicle or 3 AI vehicles before anyone else achieves a single kill
Hmm, igen, mert az elsőnél a 3 AI jármű kinyírásáig figyeli, hogy ki az első, de a javítottban ha bárki is csinál killt, már nullázza mindenkinél a számolást.A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Franky74
tag
Helló!
Az "új" ficsőr, nagyon idegesítő!! Nem lehet kikapcsolni/vékonyabbra cserélni, a feliratokat a képen?? Gondolok itt minden megjelenő feliratra, a játék közben, erősebb színű és vastagabb lett!!
Nagyon zavaró...[ Szerkesztve ]
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Hosszú idő után újra elővettem a játékot.
Keresek aktív magyar klánt , vagy csapatot.
Atis ingame néven játszom.
Köszönöm.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
keneseig
tag
válasz MikaVejneGI #15022 üzenetére
MAG-ot ajánlanám.De én nem vagyok officer...
-
Delta91
kezdő
Hali. Ha online leszel, megy az inv.
-
yodamester10
őstag
-
Delta91
kezdő
válasz yodamester10 #15025 üzenetére
A játék gagyi az igaz, na de a játékosok milyenek.... nem foglalnak, kilépnek a csatából, csapattárs kill.... ilyenkor szoktam offolni és mással játszani.
-
zolo0525
tag
válasz Kean_Sorbo #14683 üzenetére
Igazad van,ez egy igazi veréb klán
Ilyet ír nekem : nem voltál túl aktív Átlag 10-12. helyen voltam pontszerzésben,persze egyszer sem hívtak heroinba Nahh,innét kérdezem,akik alattam voltam kb 20 játékos,őket is ugrasztottátok? -
AssAssynn
őstag
Üdv,
amíg keresi a match-et a játék, addig ALT+TAB-al böngészőben szoktam ezt-azt csinálni, és ugyanúgy térek vissza a játékba megnézni, hogy talált-e már, elindult-e már. Egy pár napja elkezdte, hogy ha úgy megyek vissza a játékba alttabbal, hogy már épp a töltőkijelző végén van a kép, akkor egy kék-halált kapok "video scheduler internal error" címen (laptopról nyomom).
Másnál is megvan ez a probléma?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
scyllarus
veterán
Srácok, ezt be lehet fejezni, vagy folytassátok privátban.
Végszükség esetére van off topikunk is, bár azt senki sem használja, és határok ott is vannak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ughhh
senior tag
Ki hogy áll a BP-ban? Nyitottam 7. havi ládából 10.000BC 2,x EU, kicsit elgondolkodtam aztán beugrott, hogy ez 2 sör ára, haljanak éhen
Nagyjából meglesz a tavalyi Griffin 120 hiperszónikus ATGM rakétája de amit ide beírtam, hogy kényelmesen meg lesz a fele az felejtős. -
yodamester10
őstag
Valaki tudja meddig tart ez az artys mizéria?Ki nem állhatom őket.
-
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #15040 üzenetére
16-23 ig.
És azt esetleg tudja valaki, hogy a bevezető animációt hogy lehet kikapcsolni. Márt túrtam a config xml-t de nem jutottam előbbre.
[ Szerkesztve ]
-
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #15042 üzenetére
Igen arra, de régen menüből ki lehetett kapcsolni, most nem találom.
-
yodamester10
őstag
Valakinek sikerült már eljutni a type 10-ig?
-
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #15044 üzenetére
ugye ezt nem gondoltad komolyan
A 10 est megvenni lehet, most költesz 300EU-ut vagy fél év múlva megveszed 146EU-ért akciósan
Napi 2 óra küldetés optimalizációs játékkal legolcsóbb beugróval 18. szinten vagyok.
Az összes BC boostert elteszem a következő BP-ra. -
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #15046 üzenetére
Ma esett 21. szinten vagyok. A tavalyi sergant york és a griffin 120 továbbá az idei 6os type kifullozva
Akik type 10 el rohangálnak vagy karanténban nyomják napi 20 órában vagy fizettek.
Mennyit játszol átlag naponta? Dicséretes a 36. szint költés nélkül. -
ughhh
senior tag
válasz MikaVejneGI #15049 üzenetére
Annyit meg, bezsálotam Rendkívül szórakoztató a játékmenet a tankkal. Tetőlemezre tolja az ATGM-eket, lehet konfigolni td-nek és light-nak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest