- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Szvsz ez egy olyan tankos játék, ahol nem a klasszikus értelemben vett tankok a legjobbak. Ami vicc.
Az ilyen "géppuskás", rakétás gyors kis csapatszállító szerű valamik mindig sokkal több sebzést meg ölést visznek be a küldetéseken, mint bárki más. Pedig azt hinné az ember, hogy a nagy, erős, vastag páncélú, nehéz, mamut tankok lesznek a legkeményebbek.
Halál után írja ki, hogy van olyan lövedék/rakéta, aminek az a neve, hogy "tank destroyer". Őszintén egy tanos játékba hogy adhattak hozzá ilyet?
Hiába gyengébb a páncéljuk, én külön kategóriában versenyeztetném ezeket.[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sith7
nagyúr
Olyan küldetés van, hogy gyújtsak ki 10 tankot, hiába lövöm őket HE - vel, nem nagyon akarnak gyulladni
Ötlet / Tipp ?
-
sith7
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #14858 üzenetére
T5 - ben 30 enemy ?
Na, majd megnézem -
scyllarus
veterán
Marder 2-vel simán lehet 15-20 killt csinálni PvE-ben+ sebzés. De elég egyet belelőni mindegyikbe. Arra figyelj, hogy ne 1-2-őt lőjj ki, hanem inkább sebezz mindegyikbe, ami jön szembe.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
sith7
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #14862 üzenetére
T7 - ben több az ellenfél, mint T5 - ben ?
-
AssAssynn
őstag
Valamit nem értek...
Most fejlődtem meg tier 6-ról 7-re, T72B-ről T90-re. A Spec. Ops. és egyéb küldetésekben eddig is mindig 7-8-as csapattársakkal dobott össze, hasonló szintű ellenfelekkel, és döntő többségben sikerült is minden elsőre.
Erre most, hogy szintet léptem, és ugyanolyan szintű csapattársaim vannak, elkezdtük bukni a meccseket, és már 9-10-es szintű ellenséget is bedob, ami eddig nem volt.
Arra számítottam, hogy az új tankkal ugyanabban a közegben leszek, s így minden könnyebb lesz és jobb helyezéseket fogok elérni, erre minden rosszabb lett.[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Volt nálam bérben T10-es prém tank, azzal sem éreztem királynak magam.
De itt nem erről van szó. Eddig sokszor úgy volt a csapat, hogy 6-8-8-8-8. Tehát én egyedül hatos szintű, mindenki más nyolcas szintű tankokkal ment. Most annyi változott, hogy hetes lettem, a többiek maradtak ugyanúgy, s ahelyett, hogy jobban menne, rosszabb lett. Ezt nem értem."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sith7
nagyúr
válasz AssAssynn #14866 üzenetére
A Wot - ban is , itt is +/- 2 tier MM van ...
Én is voltam T5 - s tankkal T6-7 - esek között, de volt olyan meccs is, hogy T3-4 mellé tett top tier - nekAzért rosszabb, mert magasabb a tier , a Wot - ban is mindenki rohant T10 - be, hogy majd ott ő lesz a Jani, és jött a pofára esés. Ez egy ilyen játék, meg kell tanulni minden tier - ben játszani, mondjuk a Wot - hoz képest néha nagyon gyors számomra. Éppen csak felvillan a majré lámpa, hogy észrevettek, bumm - bumm , és garázsmenet van.
-
yodamester10
őstag
Arról nem is beszélve,hogy össze vissza nerfelgetnek op tankokat mert sok a sírás.Most már lassan ott tartok az objekt 490-el,hogy mindenki belövi szemből pedig igen brutál tank.Aztán rengeteg az agyhalott meg aki a csodát várja a domb tetejéről 10-es mbt-vel.Van mikor 30 csatából 20-at vesztek és ez kizárólag GO
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz yodamester10 #14868 üzenetére
hm ... szép kilátások ... gondolom, 06.02. - től meg még "jobb" lesz, az is játszani fog, aki csak hétvégén szokott, vagy kezdő
-
yodamester10
őstag
Minél feljebb mész majd a ranglétrán annál több idiótával találkozol,főleg ha majd nem lesz szükséged a pve-re.Pvp-t szinte már alig játszok mert 3 perc alatt fele brigád meghal és nincs újraszületés,go-ban ha 600 pont a különbség az első 3 percben már nem is tolom tovább már tudom előre felesleges küzdeni.Sajna sokat romlott a játék a 4,5 év alatt főleg mióta összevonták.Az összevonás előtt meg nem volt játékos volt mikor 45 perc után is a garázsban voltam.
-
zolo0525
tag
válasz yodamester10 #14868 üzenetére
Ezek miatt nem fizetek be a következő csata útra,mellesleg egy vicc az egész,csak a lehúzásról szól. [link] Cattb- t totál lehúzták,nálam a hidraulika sem működik.
-
AssAssynn
őstag
Na még egy fura dolog...
Eddig nem próbáltam sohasem ezt a teszt arénát. Most eszembe jutott, kipróbálom a Ramka-99-et, ami jelenleg a célom. Ha az ellenfél soraiban van, mindig szétszed, és ha egy csapattársam van vele, akkor mindig őrült mennyiségű ölést, sebzést hoz össze vele.
Hát a teszt elszomorított. Csomó tanknál nem is találtam vele zöld pontot. A gépfegyvere nálam kb. semmit sem ért, annak örültem, ha volt olyan célpont, amire sebzett egyáltalán egy keveset. Nem értem más akkor hogy olyan jó vele."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sith7
nagyúr
válasz yodamester10 #14870 üzenetére
Ezt nem értem egyébként, az ember azt hinné, hogy aki ügyes, jó játékos, az tud feljebb menni ... de ezek szerint nem így van/lesz.
-
zolo0525
tag
5300 aranyam van,szóval a belépő megvan.Ebből 3000 úgy jött össze,hogy a loot-on eladtam xm1a3 bőrt,mert megint kaptam egyet. Abból az összegből (3.4 euro) vettem 2x T5 -ös m60a3 -as tankot,amit aranyban számolt be,mivel megvan. Nagyon sóherre váltott a csataút,1 darab boost nincs benne.Most írtam a hidraulika miatt,mert 4 tanknál nem működik; Cattb,Altay,K1a1,Amx -10rcr .Szóval nem nehéz sz@rrá lőni őket.
-
zolo0525
tag
válasz AssAssynn #14872 üzenetére
Teljesen kihúzod,akkor lesz jó a ramka-99. Alaplőszere gagyi,az miatt nem tudsz érvényesülni a csatákban.Egyébként ránehezítettek,sőt a matek sem jó,én azt tapasztalom.T-9 Terminator 2 -nél is ez vár rád,szóval gyűjtsd a reputációt,és mielőbb váltsd ki a lőszereit,mert egy kínlódás vele a játék.
-
ughhh
senior tag
válasz zolo0525 #14877 üzenetére
Itt a véleményem az ingyenes játékokról
Kicsit túltoltad a költekezést -
AssAssynn
őstag
(#14875) ughhh: Rakétát is tesztelgettem, de annyira nem éreztem jónak, mint ahogy másnál láttam. A görgőn nem gondolkodtam még, mint gyenge ponton, azt hittem csak a láncot szedi le. De köszi a tippet, kipróbálom.
(#14876) yodamester10: Az ilyen Spec.Ops. küldikben, ahol 8-as a max szint, ott a csapattársak alapján elég jónak tűnt, azért azt tűztem ki célul. Meg ahogy írtam, ellenem is mindig hatásos volt.
-
sith7
nagyúr
Szerintetek melyik az a tier, amikor már érdemes felszereléseket is rakni a tankokra ?
Gondolom, mint a Wot - ban, itt sem lehet ingyen leszedni, és átrakni másik tankra.Elég borsos ára van 1-2 dolognak, már egy kezdő játékos pénztárcájához viszonyítva
-
scyllarus
veterán
válasz AssAssynn #14880 üzenetére
Van, amelyik tanknál sebez is a görgőn. Másrészt, ha ledobta a láncot, már megkerülheted, és az oldalán-hátulján tuti beütöd Néha visszalősz a görgőre, hogy láncon tartsd, és vége.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
sith7
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #14883 üzenetére
köszönöm a választ, az egy kicsit furcsa, hogy vannak olyan felszerelések, ami adott tank megszerzéséhez kötöttek, pl. van amelyikhez az M1A Abrams tank kell ... és ha valaki - én nem - gyűlöli az amerikai tankokat, akkor annak ez sose lesz meg ?
-
sith7
nagyúr
Nálatok megy a játék ?
Nálam nem indul el ... -
Kean_Sorbo
őstag
A hatos szintnél nyithatóak a legfontosabb retrofitek, oda eljutni elég könnyű szerintem.
Ott meg csak a retrofitet nyitod ki, nem kell energiát belefektetni magába a tankba. Remélem nem változtattak a dolgon!Megy igen, most indítottam el.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
sith7
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #14886 üzenetére
köszönöm a választ,. akkor nem tudom nálam mi a gond ... a gamecenter sem indul el ...
-
AssAssynn
őstag
Nyugi, tegnap éjféltől nekem sem reagál, hiába kattintok az ikonra. Ugyanúgy nem nyílik meg a launcher, a gép újraindítását követően sem. Írtam discordra, másnak is van vele probléma, akik a Steames verziót tolják. Az újratelepítés sem oldja meg. Aztán éppen most 15 perccel ezelőtt írt egy moderátor, hogy dolgoznak a problémán.
Mindeközben én tegnap éjszaka itt görcsöltem órák hosszat, mert azt hittem nálam van a gond. Aludhattam volna, és reggel ugyanúgy kiderült volna mi a baj.
(#14882) scyllarus : Biztos működik, csak nem az én eddigi, lassú tankjaimmal.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz AssAssynn #14888 üzenetére
Akármilyen lassú, ha az ellenfél áll (lánc nélkül), annál gyorsabb lesz
Amúgy a géppuskások többnyire fürgék."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
AssAssynn
őstag
válasz scyllarus #14889 üzenetére
Hát mire én újratöltök, addigra a lánc is megjavul. De igen, nyilván ezt a taktikát mással kellene játszani.
(#14890) sith7: Működik újratelepítés után? Fura, többen is írták, hogy az nem oldotta meg nekik, mert az új frissítés letöltése után ugyanez a probléma jött elő. Úgyhogy valamit jól csináltál.
-
sith7
nagyúr
válasz yodamester10 #14893 üzenetére
Jesszus , mennyi T10 - es
Más
LőszerekSzóval van az ap, a "sima" páncéltörő, van a he, ami kicsi átütés, de ha átüt nagyot sebez, főleg papír tankokon, és van a heat, aminek van, ahol nagyobb a sebzése, és az átütése is, mint az ap lőszernek, pl. az M60A3 - n van ilyen.
Ebben az esetben ezt érdemes használni az ap helyett, ugye ?
Wot - ban nem volt ilyen ... vagy itt ez a gold ammo ?[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
-
scyllarus
veterán
A wotban a hesh/heat/apcr a gold (tankfüggően).
Az ap(cr) megbzhatóbb, a heat-et - ahogy előttem írták - a reaktív/üreges páncélzat megfoghatja."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
sith7
nagyúr
Köszönöm a válaszokat
-
sith7
nagyúr
Ninjas-Elite klánt ismeri valaki ?
-
zolo0525
tag
válasz Kean_Sorbo #14895 üzenetére
Üdv,
Van olyanról tudomásod,hogy át lehet vhogy állítani az orosz karattyolást ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest