- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avirid
tag
Ezt nekem is csinálja, néha kb. percenként kisebbeket (kb 1 mp), néha meg akár fél perc hosszan áll meg, utána meg ugye ugrik egy nagyot. Olyan, mint amikor a net miatt laggol, de ezúttal a ping-mutató nem mutat változást. Mivel eddig más még erre nem panaszkodott, azt gondoltam az én netemmel van a gond, de jó lenne ha ez is valami bug lenne inkább amit ki fognak javítani.
-
Kean_Sorbo
őstag
Azt azért kőbe lehet vésni, hogy egy ötös szintű legénységgel, teljesen kifejlesztett és felretrofitezett tankkal (bevásárlókocsikat hagyjuk), beszűkült állapotban, 500 méterről is 100%-os a találati arány (akár egy kettes szintű tankkal is). A többi meg a játékoson múlik. Az, hogy nem tudja megvárni a beszűkülést meg remeg a keze stb., nem a játék hibája.
Egyébként ha valaki nem hiszi, kiválaszthatja bármelyik járgányt, és eldurrogtatok neki gyakorlóban 50 lőszert.
Egyedül az MBT-70 szór egy picit jobban, a nagy kaliber és kis csőtorkolati sebesség miatt, de az is eltalálja a célpontot.[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
scyllarus
veterán
válasz Kean_Sorbo #13152 üzenetére
Pont ezért játszom itt, és nem a szántós-Holdlövős másikban
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
Tegnap nem volt rossz.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
_Szasza_
tag
Én is pont ezt tapasztalom, mármint hogy a patch utáni 0.10 - es pontosságokkal szinte pontosabban lövök mint a régi ~0.5 - ökkel.
Bár nem lehet most a pontosságra gyúrni sem retrofittel, sem legénységi skillel, teljesen rendben van a gépek pontossága.
Néha csak pislogok, hogy ~3-400 m - ről el lehet lőni a !! torony gyűrűket !!
-
myckey
veterán
válasz _Szasza_ #13155 üzenetére
Az a pontossági adat, inkább már csak iránymutató.
A becsapódásnak a fokát mutatja, hogy mennyivel térhet el az adott szögtől. Ez az eltérés pedig olyan kis mértékű, hogy megfelelő célzás és szögelés esetén szinte mindig oda lyukad ki, ahova akarjuk.
Akkor van ennek jelentősége, ha alapból nem túl ideális a kiválasztott pozíció, mert akkor ezen a pár fokon simán múlhat az átütés.Jó is, hogy kivették a normalizációt, így az már nem kavar be ezekbe az értékekbe.
Illetve most a célkör képe ami lényeges, a szórás mértéke. Ezért van mindenhol célzásgyorsító és a legnagyobb célkör redukálása.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz _Szasza_ #13155 üzenetére
Mert teljesen nyugalmi állapotban kb. 0.01 körüli a pontosság. Természetesen van szórás, de AP lőszernél ez elenyésző, főleg ha minél nagyobb a csőtorkolati sebesség.
Most pedig arra lehet a tankokat kicombosítani, hogy a szűkülés honnan induljon, tehát a mozgás közbeni legnagyobb célzókört lehet közelíteni a nyugalmihoz, ami gyakorlatilag egy sokkal dinamikusabb játékot tesz lehetővé. Érdemes kipróbálni a Stingray 2-t és társait. Megáll, lő, talál.Egyébként tegnap tényleg jó köröket futottunk. Az egész napos PvP-t, 75% feletti WR-rel zártuk. Természetesen ezt csak Árnyékharcos barátunknak köszönhetjük. Itt is szeretném neki megköszönni.
-
myckey
veterán
válasz Kean_Sorbo #13158 üzenetére
Na és lövések után, mennyire "essen" szét.
Egyébként a lövedék sebessége nem kicsit számít a találatnál.
Még szép hogy nekem.
-
nyulnyulu
senior tag
Sajna amikor egymás ellen nyomtuk,nem egy oldalon voltunk,elkerültük egymást,de jó kör volt ...
privátra illik válaszolni
-
_Szasza_
tag
Köszi neked is. Ma is megérte felkelnem
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Kean_Sorbo #13164 üzenetére
Ááá,dehogy is,ez az análismajális volt,no de majd ma.....
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz myckey #13159 üzenetére
Bizony. Már 1500m/s-nál lézerharcos érzése van az embernek, az Armata 2000 feletti sebessége meg elég meggyőző tud lenni bármelyik futrinkának. Nincs cikk-cakk varrás.
Nem hiszem, hogy ma sokat fogok kanyarogni (a kötelezőket letudom), de Lidi cimborát azért meglátogatom.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Főleg PvE-t játszom, és az alapján nekem tetszik az új patch - végre van kihívás, észnél kell lenni, nem lehet Rambo-t játszani (hardról beszélek), és időnként még úgy is veszítesz - izgalmasabb!
Már csak azt kéne meglépni, hogy a PvP-hez hasonlóan random adja a térképeket - sokkal tovább lekötné az embert, mert nem kiszámítható.
(Korábban nem szerettem a Field Rebuld Kit-et, mert gyakorlatilag az "I win gomb"-al volt egyenértékű, én kiszedettem volna - most már azért van némi jogosultsága.) -
Tesztó
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #13164 üzenetére
Pedig ott sem voltam
-
myckey
veterán
válasz Angel1981 #13167 üzenetére
Én azért elviselném, ha a PvE több kihívást nyújtana.
De kicsit "jobb" lett. Szó mi szó.
Mondjuk én mindig is kritikus voltam PvE ről szólva.
Az a helyzet, hogy van egy egy pálya, ami tök jó, de van pár másik ami nem jön be, mer nudli az ellenfél.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Kean_Sorbo #13171 üzenetére
Ne haragudj,de én láttam volna meg,akkor gép kikapcs és már hirdettem is volna meg ezt a gépet is,és átáltam volna a gyerekkel a legozásra vagy kerestem volna vmi társasjátékot.
-
Angel1981
veterán
Van valakinek T-72B3?
Akinek igen, az kérem írjon, hogy milyennek találja - PvP, PvE egyaránt érdekel!
Köszönöm! -
vernux
tag
válasz Angel1981 #13173 üzenetére
Van. Olyan mint a T90A vagy micsoda a 8as ruszki. Kb no armor az ágyu se valami nagy durranás. Közel nem ér meg 9k goldot kivéve ha a mostani resetnél sok termett a garázsodban. Jobb T8-as tankok is vannak, de ha azt nézzük hogy skines tank akkor akár még sokat is érhet ha a játék tuléli ezt az időszakot.
#kean_Sorbo: Amit a pontosággal kapcsolatban irtál az meh. Nagy a kör és lehet hogy többségben a kör közepére megy a golyo, De ha T10-ben az uj pályán (front line), 2 csapat 2 hegyen campel és nem fogyatékos senki hogy kinézzen és meghaljon AKKOR te ott nem ölsz meg senkit. De még át sem ütöd. Az hogy a találati arány 100% (mivel a kör nem nagyobb mint a tank) ez okés, de a pen az már más. Szegény kis leót kiszeded mindenhonnan de ha 1 armata néz veled szembe annak te ugyan elnem lövöd a weakspotját a másik hegyről. Vannak kifejezetten pontos ágyúk mint pl a PL-01,meg talán a leo (1 csatát mentem vele, az ágyú jó volt csak a vas volt felejtős), de pl az armata meg az abroncs nagyon?! pontatlan (ugyan azok a statok). Mellesleg a retrók nem működnek. Legalábbis a min acc az tuti nem de van több is ami nem jó. 3 Napnyi kockulás után nem ez jött le kb (erről)
-
myckey
veterán
válasz vernux #13174 üzenetére
Amiker eddig néztem azok működnek.
Látótávos, javítás, célzás, töltés, sebzés redukáló és mozgás is.
Ezeket próbáltam.
Az biztos nem igaz, hogy általánosan nem működnek.
De minden lehetséges, soha semmi nem biztos.
-A Front Line pálya meg a világ szégyene, ebből a szempontból. Megette a fene az egészet, ha ott a drágalátos MBT- k fejében az fogalmazódik meg, hogy dombról dombra kell lövöldözni.
De ha vannak ilyenek ( sajnos elég sok ) akkor az meg is érdemli, hogy nem találja el vagy üti át a weakspotot.[ Szerkesztve ]
-
vernux
tag
válasz myckey #13175 üzenetére
ürestank/semmi crewskill se commander
full accuracy retros+skills+commander+moving accuracyEz tuti nem működik. Látótáv, sebzés redukáló, látótávnövelő azok jók.(elvileg )
-
myckey
veterán
válasz vernux #13176 üzenetére
No majd megnézem én is ezt a minimum pontosságot ( célkör kiterjedését ) letolt gatyával ,meg táposabb felállásban.
Mer ha nem, akkor mehet a célzásidő mindenhova. .....
Mondjuk ez nem újdonság, volt a mostani verzió előtt is probléma a retronyavajákkal.
-
-
myckey
veterán
válasz vernux #13178 üzenetére
Pár gépre beszoktam dobni az Aim time-ot, jobb híján. Géppityusnál is szeretem, ha tárazásnál végig minimál a célkör az ellenfél valagán. ( már ha van elég hely ezt berakni, mer nem ez az elsődleges )
Kapáslövésre is elfér.
De az tuti, hogy nem a másik tankos játék, ahol a célzásidő néhol örökkévalóság .Egyébként meg ez mellé a , Futómű erősítő-Sebzés redukáló- Töltés idő- Torony és Test forgás- Passzív és Aktív spot növelő- Javító és Álca .
Esetleg rakéta jelző.Éppen lehet mit feldobni, csak talán jobban egy -egy mutatóra kell koncentrálni.
BMD gépeknél passzív és aktív spot +álca vagy a futómű erősítő.
Vagy a fene tudja, ki hogy akarja a PK-t és a bakákat meg a tank tulajdonságait vegyíteni.
Bár szerintem a többséget pont nem érdekli, csak csata gomb aztán gém óver..
[ Szerkesztve ]
-
Franky74
tag
A célzásidőt nem használom retrofitben, elég jól szűkűl az össz. tank.
A töltésidő- torony forgás- lézeres rakétajelölő szentháromság elég jól bejött.
Esetleg a pontosság növelő még szóba kerül. Elgondolkodtam a javítókészleten is... -
pro7
csendes újonc
Kíváncsi leszek, hogy a parancsnokokat hogyan fogják átvariálni a közeljövőben. Ha úgy mint a tankok látótávját az über lesz.
-
myckey
veterán
válasz Franky74 #13180 üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg, valóban nincs kihatással a minimum pontosság ( célkör legnagyobb ) retro.
Célkör "szétesése" nem redukálódik, sajnos.
Egyébként én afv-light-mbt gépen mindig mást használok. De inkább az számít, hogy akarok játszani velük, mire akarom használni.
(#13181) pro7
Jól van az a látótáv, egy tank sem totál vak, de hatalmas kiugrások sincsenek. Össze van balanszírozva, mint az életpont és a kalibersebzés . ( Ami nekem bejön, végre "reálisabban" van megoldva és nem a mesebeli tank osztály dönti el ezeket )
Inkább az a döntő, hogy raksz-e fel aktív és passzív felderítésre alkalmas Retrot, vagy nem, illetve a PK. Na ez így már különbséget tud teremteni ![ Szerkesztve ]
-
wall2
tag
A látótáv azért nevetséges ha megnézzük alapból egy mbt és egy felderítő között 40 m különbség van ami nem sok. Ezzel gyakorlatilag felesleges a felderítő szerep nem úgy mint régebben. Mivel mbt is sokan tesznek fel látótáv növelést. Ha már páncélod nincs legalább legyen annyi előny, hogy te előbb látod őt és nem fordítva.Lassan az lesz, hogy egy szinten lesznek egymással és akkor megint a TD uralják a terepet ha megkapják a totális álcázást és a dmg boostot akkor itt is mehet a kempelés.
-
myckey
veterán
Ez nagyon nem így működik.
Korántsem ilyen egyszerű a mechanika.
Az, hogy melyik tanknak mi az aktív látótávja, milyen szám van odaírva, az csak egy dolog.
Ettől még nagyon nem fog elveszni a felderítők AFV-k szerepe.
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
-
csaabz
őstag
válasz yodamester10 #13187 üzenetére
A Merkava totál op lett. Szemből nehéz átlőni a szintjében, sok hp, az ágyúja meg über.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
myckey
veterán
Fail.
-
vv5204
senior tag
Akinek van Leo 2A4, attól kérdezném, hogy mik vele a tapasztalatok, mennyire állja meg a helyét a csatákban, mennyire hatékony a panzerja?
-
pro7
csendes újonc
Na ma volt az utolsó csatám PVP, amíg nem oldják meg a kifagyást a játékból.Egyik percről a másikra csak megáll minden.Mire újra jó vagy kilőnek vagy az isten tudja hova dob vissza a játék. Addig marad a PVE.
-
wall2
tag
Nem is beszélve ha azt nézzük Sphinx 450m Leo2AX 470m XM1 460méter, ja a sphinx sebességét kihasználva tudja spotolni az ellenséget mint a mesében kinyirnak mint egy papírkutyát. Helyette akkor majd rakétázunk úgy is ez az újdonság.
-
avirid
tag
azért ez az új spot-rendszer elég idegesítőre sikerült. nagy látótávú felderítővel vagyok, a látótávom felénél képes eltűnni az ellenfél, rajtam meg ottmarad a spot, miközben megvettem a 3 millás álcázást is... a kijelölés miattam leeshet róla, de a tank ne tűnjön már el 150 méterre előttem, ez így nagyon valótlan...
-
_Szasza_
tag
válasz csaabz #13188 üzenetére
Tegnap kipróbáltam én is a Merkavát, nekem nagyon szokatlan még a táras ágyú, meg egy kicsit sokallom a töltésidőket. Nekem most 18s a tár és ~3.8s a salvo. A teljes töltés még úgy ahogy elmegy, de a kitárazás gyorsabb is lehetne. Ilyen kis futrinka gépezetek ennyi idő alatt el is rohannak.
A spottal valóban van vmi gebasz, idő szűkében és a tuti szorzó érdekében mentem PVE - t és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mikor az ellen capelte ghost fielden a reptér közepén lévő bázisunkat, a csapattársunk kb 50m - re volt a cap körtől és még nem spotolt senkit! Gurult még egy picit és hirtelen felvillant 5 bot a cap körben, de már szinte beléjük ütközött.....
-
avirid
tag
válasz _Szasza_ #13198 üzenetére
Nekem az tetszene a legjobban, ha a tankokat mindig minden távolságból lehetne látni kijelölés nélkül, ahogyan mellette a bokrokat, sziklákat, egyéb tereptárgyakat látom. Amúgy főleg ha nem mozog, elég nehéz kiszúrni, de ez akkoris így lenne élethű. Tökre tetszene ez a megoldás, emellett a kijelölés meg miattam ugrálhatna úgy ahogy most. PVE-ben meg épp elég volt már az is, hogy teleportszerűen teremtődtek az ember körül a tankok, most meg még el is tűnnek.
Amúgy vannak pozitív változások is, pl. az arty szerintem sokkal pörgősebb lett, a legtöbben többet mozognak vele, persze a füst és a fény kicsit hiányzik, de utóbbit nappal amúgysem tartottam valósághű dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest