- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanash
senior tag
válasz TigerCat #82686 üzenetére
Köszi
sajnos wines laptopból nagyon nehéz olyat találni ami megfelelő kinézetű, hogy el lehessen vinni egy tárgyalásra, valamint többet bírja az akkuja mint 2 óra, legyen tb3 port rajta, és lehessen rajzolni is rajta. Azt hittem hogy egy mbpro lesz az ami mindezt tudja -
blakey
titán
válasz trobi28 #82700 üzenetére
Lehet, hogy a Wifi bezavar.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz trobi28 #82703 üzenetére
Hogyne lehetne, nálam a BT-os egeret és billentyűzetet zavarta egyik router, csak router cserével szűnt meg, semmilyen más módon nem tudtam elhárítani a problémát.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
monroe8609
aktív tag
Ha valaki tudna segíteni hogy a 2017-es mac airhez milyen kábelt kellene vennem hogy a 11pro-t tölteni tudjam,azért nagyon hálás lennék!
-
blakey
titán
válasz trobi28 #82706 üzenetére
Akkor használj vezetékes fülhallgatót. Lehet, hogy firmware hiba, akkor orvosolni kell, de a wifi sajnos zavarhatja a BT-t és fordítva is igaz.
-
trobi28
addikt
válasz blakey #82707 üzenetére
Nem szívesen tenném, nem szeretem a madzagokat, félek, hogy megfojtom magam valamelyikkel
Az segíthet, ha egy régebbi OS-ra állítom vissza a Mac Book-ot? Lehet, hogy a Catalinával van valami ami nem tetszik neki?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
blakey
titán
válasz trobi28 #82708 üzenetére
Ha van időd és türelmed akkor egy próbát megér, de lehet, hogy nem az OS az oka hanem a BT firmwaré amit külön szoktak frissíteni, legalábbis korábban egyik gépem esetében volt ilyen. 1 hete Catalinát használok az iMac-en BT egérrel és billentyűzettel és eddig nem volt BT gondom.
-
blakey
titán
válasz trobi28 #82711 üzenetére
A vezetéknélküli élet már csak ilyen, mindig van valami apró hiba, megakadás, stb., mindegy, hogy BT, Wifi. Ráadásul más és más hibák adódhatnak és ami nálam jó az nálad akár rossz is lehet és fordítva.
-
marsu.
senior tag
válasz monroe8609 #82705 üzenetére
USB A-USB C kábel
-
monroe8609
aktív tag
válasz marsu. #82713 üzenetére
Van még egy olyan problémám a Mac-en hogy először az asszony ID-jével léptünk be Appstore-ba és töltöttünk le alkalmazásokat.Na most azóta úgy alakult hogy gépet én használom a saját ID-mmel.de mindig az asszony alkalmazásainak a frissítését mutatja a Mac.Lehet ezt a dolgot valahogy resetelni srácok?[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz monroe8609 #82714 üzenetére
Igen, kilépsz és a sajátoddal lépsz be, majd azzal az ID-vel töltöd le amit szeretnél. Esetleg családi megosztás...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
[erre] valaki
Köszi IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
Sajnos nem oldotta meg, már próbáltam...
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok,tanacsos az a gondolat menet hogy bootcampel a windowst egy kulso ssdre teszem ra,es egy sima egyszeru mezei usb to sata atalkitoval kotom ossze?Kabel mindegy ilyenkor?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Macika_MC
tag
Legjobb tudomásom szerint nem engedi külső lemezre a Windowst.
A bootcamp el se indul, ha külső lemez van a géphez csatlakoztatva.[ Szerkesztve ]
Olvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
Kódos
aktív tag
-
Kódos
aktív tag
válasz tboldi #82726 üzenetére
Munkamhoz windows rendszer kene mert a program amit hasznalnak bent a melohelyen csak win fut.Utanna nezek koszi,egyebekent dobott ki talalatraba google valami cikket.how to install windows to external hard drive with bootcamp.ugyhogy azt is megnezem majd
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Macika_MC
tag
[Video a telepítésről] próbáld meg.
Olvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
r4z
nagyúr
Nem tudom, mennyi eroforrasra van szukseged a munkahoz, de akar VM-en is gondolkozhatsz, azt siman ki lehet rakni kulso lemezre. Illetve ha a belso SSD-n hagyod, megvan az az elonye, hogy csak annyi helyet foglal, amennyit tenylegesen hasznal, nem kell neki 80GB-ot lefoglalnod, aminek egy resze ugysem lesz kihasznalva.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Van valakinek itt tapasztalata arról, hogy mennyire fárad a szem a MacBookok kijelzőitől? Régebben egy Asus VW221D típusú monitort használtam, ezt váltotta le egy kalibrált Dell P2419H. A Dell konkrétan 10 perc alatt képes kinyírni, kiszárad a szemem, görcsöl a fejem, stb.... Most szemezgetek egy 13" -es MacBook Próval, de kissé tartok tőle, mert ez is IPS panellel szerelt gép..
-
TigerCat
nagyúr
-
Eszleny
aktív tag
Nem a PWM miatt fáradt a szemed? Ez egy módszer, amivel szabályozzák a kijelző fényerejét. A Notebookcheck teszteknél szokott lenni PWM tesztrész is. Az egyik tesztnél azt láttam, hogy PWM-es, de nagyon nagy a frekvencia, ezért nem hiszem, hogy gond lenne.
-
-Ben-
veterán
"Szerintem nem a panel okozza, hanem a ráhelyezett tükröződésátló réteg. Olyan, mint a narancs..."
Most, hogy írod, lehet ebben valami... A HP 8460p is nagyon kellemetlen volt, de még nem annyira, mint a Dell monitor. A legrosszabb egy Lumia 435 volt, amely szerencsére csak rövid ideig "tartózkodott" nálam...
Viszont érdekes, hogy a VW221D is matt, de az nem okozott különösebb panaszokat.@Eszleny: Ezt nem tudom. Általában az OLED kijelzők pl. nincsenek rám rossz hatással. Legalábbis az iPhone X/XS és a Galaxy S10 nem okozott problémát.
-
amulet
senior tag
Az itunes nélkül, hogy lehet dfu módban újra rakni a készüléket?
Amig volt itunes ez nem volt gond, de most hogy nincs? -
Bilux
veterán
tuxera free trial letelt letöröltem a gépről de még mindig zaklat hogy lejárt és vegyem meg vagy távolítsam el a gépről. De már eltávolítottam!?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
veterán
Sziasztok!
Egy jó fél év után ismét megkörnyékeztek egy MacBook Pro-val. Jelenleg a céges laptopom és az otthoni asztalim is PC tehát Wind(f)os alapú. Elég komoly gamert raktam össze viszont nem igazán játszom és amikkel igen elfutna a céges gépen is mivel 2060 van benne.
Lényeg a lényeg, hogy annó azért adtam el a 15"-os 2017-es Pro-t, mert nem jött össze a fotós és hobbi videós tevékenységem. Most viszont vettem egy DJI drónt is és lehetséges mégis bele kezdenék a PS és videóvágás szisztémába. Elég sok videót néztem és mindenhol az Apple gépek jöttek ki jobban.
Amin gondolkozom az a 16"-os modell alap változata lenne. A jelenlegi PC-m is ilyen árban van szóval szinte 1:1 csere lenne, de nyilván a játék kiesne a Pro használatánál. Ha ezt leszámítjuk és azt, hogy ezen kívül szinte minden eszközöm Apple tehát teljes lenne az ökkoszisztéma minden téren megéri a váltást? Volt már gépem és jó volt a MacOS, iMessege stb és azóta is hiányzik, de sebesség terén kell bármilyen lassulást várnom egy 9900K után basic területeken?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
> mindenhol az Apple gépek jöttek ki jobban
De csak azért, mert általában PéCére a Premier Pro-t, Mac-re meg a Final Cut Pro-t vetik be. Ha mindkettőn az Adobe fut, akkor a PC nyer. Photoshop is érezhetően fürgébb windows alatt.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
Premier Pro teljesen ismeretlen számomra az FCP-t már láttam párszor szóval valójában mind a két program nagyon távol áll tőlem és a 0-ról kellene megtanulni őket.
Photoshop terén viszont nem értenék egyet.
Anno haveromnak volt egy Asus lapos ami specben oda vissza verte a régi 15'-ös 15"-os Pro-mat és mégis küszködött egy sima molino szerkesztés alatt pár komolyabb layer után.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest