-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
2019-es macbook air mellé, milyen usb-c hubot ajánlotok?(usb,hdmi,talán lan) Ami ár-érték arányban jó?! Plusz mi lehet az a PD charger? Egy-kettő darabon van ilyen csatlakozó.
Köszönöm szépen.
Szerintetek egyébként megéri rá kötni 77 ezer forintért AppleCare-t?
-
Head88
addikt
válasz stairmaster #83153 üzenetére
power delivery charging. Tudsz róla tölteni külső cuccosokat. Telót headsetet ilyesmit.
-
Alex91
félisten
válasz stairmaster #83155 üzenetére
Hogy a megfelelo eszkozt (ujabb iPhone-ok) gyorsabban tolti.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kalanchoe
senior tag
Még nem fix, hogy azt fogom használni, majd attól is függ, a rendszer miket kínál, és hogy azok mennyire elegendőek.
Használt gép is megfelelő lenne, keresgettem is HA-n, Jófogáson, de a környéken nemigen vannak eladó MacBookok, azok közül a legtöbb az újhoz közelítő árcédulával rendelkezik, akkor meg inkább egy újat vásárolok, aminek én vagyok az első gazdája, fixen van rá még garancia, és még az a tipikus új feeling is megvan. -
Dekuator
tag
Sziasztok!
Macbook vásárláson gondolkodok. Air vagy Pro? A fő felhasználási terület internet,filmnézés,levelezés. Későbbiek folyamán programozás tanulás, egy kevés képszerkesztés,kiadványszerkesztés. Anyagilag csak alap modellek jöhetnek szóba, tárhelyre van nas és csak új jöhet szoba.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Hooper
őstag
Sziasztok!
2017 15" i7 2.9Ghz 512SSD 16gb ram 4GB radeon kártyás MBPnél mi az elvárható üzemidő aksiról?
128ciklus van az enyémben kb800nap a lifetime és 88%on áll.. kb 1perc alatt 1%ot merül
Ami érdekes h video vágás (davinchi) és mondjuk youtubozás mellett is ezt produkálja. -
V.Stryker
nagyúr
Gondoltam,hogy az akkuidő miatt használok chrome helyett safarit, de basszus tök használhatatlan. Gondoltam belenézek az indexen az operatív törzs élő műsorába,de nem megy... kicsit meg, aztán nem elérhető a videó szerinte....és a sokadik kis kompatible probléma.
-
-
rio92
csendes tag
Sziasztok!
A párom nővére a kezembe nyomta a macbookját (nemrégiben vásárolt 2017 air), hogy frissítsem le neki.
Én hát mindent a családért alapon, miért ne.
Azonban az én kezemben sosem volt még mac os alapú készülék, így el is akadtam a dologban.
A probléma a következő. Mojave -> Catalina. A frissítést letöltötte sikeresen, azonban telepíteni már nem tudom, lemez választásnál (egy kötet van csak) nem tudom kijelölni azt az egy szem kötetet, "Nem telepíthet erre a kötetre, mivel a kötet titkosítása folyamatban van." üzenettel nem enged tovább. Hogyan tudom telepíteni a frissítést?
Szívesen fogadnám a hozzáértők tanácsát.PSN: RioBeast92
-
k!nG
aktív tag
Sziasztok,
Igazából csak megerősítést várnék tőletek.
Egy non-touchbar 13' inch 2017-es 256Gb-os MBP-ről teljesítményben nagy felváltás egy 2016-os 15' inch (2.7Ghz, Radeon 455, 512gb konfig) modell?
Igazából fotóval és videóval dolgozok főleg, ezért lenne húsbavágó kérdés.[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
k!nG
aktív tag
Köszi, ezt jó hallani akkor. Igazából csak a Kabyk Lake + üzemidő miatt hittem azt, hogy lehet aztán mégsem az legjobb opció hisz abban visszaváltás, de akkor ezekszerint mindenhogy megérős.
Emellett még egy MacMini Late 2014-et olvaszatnék bele, mert egyszerűen rájöttem, hogy csak az MBP-t használom, abból viszont elfér az erősebb.És a gyerekhibák megegyeznek akkor gondolom az én modellemmel, nincs nagy különbség kijelzős, billentyűs oldalon?
https://www.behance.net/vargadom
-
nagyúr
Üdv. Kollégák használ valaki Skype for Business-t? Én bejelentkeztem, de olyan mintha nem lenne online. Se nem tudok partnerre keresni, minden opció szürke. Legfrissebbet raktam fel, újraindítás már volt. Valami ötlet?
-
-
brodarics
tag
Találkoztatok már olyannal, hogy egy bizonyos oldalon nem működik egy billentyű?
Egy fogadási oldalon egyszerűen nem jó a 0-s gomb...
-
blakey
titán
válasz brodarics #83177 üzenetére
Tippem szerint angolra vált, ez egy Catalina "bug".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
consono
nagyúr
válasz KaiotEch #83179 üzenetére
Akkor valami hálózati gebasz lehet, tűzfal, DNS filtering. Próbáld meg esetleg telefonról megosztott mobilneten, hogy megy e.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hol lehet legjobb áron venni, új, bontatlan csomagolású MacBook Air 2017-et? Böngészésre, YouTube-ra, Netfixre, Office-ra gondolom még bőven jó.
Aprón láttam 240k-ért, csak nem tudom, hogy ezekkel nincs-e valami probléma, esetleg tudtok ajánlani megbízható eladót?
128GB tárhely nem sok, de ugye ezzel a JetDrive Lite 130-al bővíthető?[ Szerkesztve ]
-
lypen99
aktív tag
válasz pinnacle #83185 üzenetére
Ha nem használod egyébre az SD kártya slotot, akkor teljes mértékben jó lesz + tárhelynek.
Szerintem a gyártó az mindegy ilyen téren, de a döntés a tied.Macbook Air 2017 Itt pl raktáron van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz lypen99 #83186 üzenetére
Köszi! 259k volt vasárnap. Egyébként most is ennyiért van kirakva az MM WestEnd Apple pultján, de azt mondták az téves ár, a gépben 279k. Nincsen senki ajánlott PH-s eladó vagy más?
Ilyen kis méretű SD kártyára, ami jó az Air 2017-be, és nem látszik ki belőle, hogy kell rákeresni? Azt hittem csak a Transcend gyárt ilyet. Ha van jobb ajánlott, azt veszem.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz pinnacle #83187 üzenetére
Nem muszáj a kiméretű SD, van több átalakító is, amibe microSD kell és nem, vagy alig lóg ki a gépből. Ezt most lőttem a sajátomról.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pinnacle
nagyúr
válasz Alex91 #83190 üzenetére
Köszi Alex91, consono! Lehet mégis inkább üzletben veszem, nem tudom egyáltalán előfordul pixelhiba a MacBooknál, de magánszemélynek ezzel nem tudom visszavinni. Egyébként ha pl. az MM-ben veszem, nem több a garancia? Úgy emlékszem, hogy iPhone-nál is, ha Apple partnernél vettem, akkor 1+1 év garancia volt. Lehet a második már korlátozott, de nem csak 1 év.
Itt van,
a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #83193 üzenetére
Magánszemélytől csak személyesen veszed meg és úgy viszed el ha megfelelő, de minden alku/megbeszélés kérdése. Nem egy Mac-et vettem használtan, a mostani is az. A használt esetében is vehetsz olyat ami olyan, mint az új, én csakis olyat veszek vagy netán jobbat, mert bővítve lett szerviz által, stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tompika1987
kezdő
Sziasztok!
Gyors kérdés. Adott egy 2019es Air és egy Pro teljesen megegyező konfiggal. A különbség csupán a valós 4 mag? Laikusként kérdem, mert lehetőségem adódna lecserélni a mostani gépem.iPhone XS, MacBook Air Retina, iPad Air, iWatch Series1, Xbox One X
-
válasz Tompika1987 #83195 üzenetére
> különbség csupán a valós 4 mag
Meg az Air nem létező hűtése
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
consono
nagyúr
válasz Dhampir #83198 üzenetére
Mindenki most vesz home office-ra gépet, meg a gyerekeknek a digitális oktatáshoz... Hirtelen a kínálati piacból keresleti lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest