- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz vasi89 #82601 üzenetére
Teljesen vegyesen használom az adaptert. Amikor szükségem van még egy képernyőre, akkor csatlakoztatom, amúgy nem. És amikor csatlakoztatom, akkor a kábeles net is automatikusan megjelenik. Persze, nem nagy ügy kapcsolgatni, de ha megoldható, hogy ez automatikus legyen, akkor miért ne?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Nescafé
őstag
üdv
Megvan a Logitech MX Master 2S, leszedtem a logi options-t ott hogy tudom hozzáadni, bluetooth-on látja, a gép megy is az egér.
Programba nem látja, mit kell állítani?
Köszönöm
Update, közbe rájöttem, bt- kikapcsol, és ugy már jó lett akkor most azzal megy amit adtak vevő gondolom.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Bilux
veterán
Erre mondjon valaki okosat.
Adott egy bluetoothos Creative hangszóró minden eszközöm tud rá csatlakozni hang is megy rajta.
De a macbook pron párosítva sehogyse tudok hangot kicsikarni rajta bluetoothon keresztül. Pedig szépen felismeri és párosítás is sikeres.
Már a hajam tépem. Egy régi JBL hangszórón megy a hang is ezen nemNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
rocess: Bluetooth Explorer 6.0.0
Operating System: Version 10.15.3 (Build 19D76)
Date: 2020-02-19 19:52:56 +0000Initializing Bluetooth...
Magic Mouse 2 connected, handle: 0xC
Creative iRoar Go connected, handle: 0xD
Bluetooth Support Initialization complete.
Feb 19 20:53:42 Nemeth-MacBook-Pro com.apple.xpc.launchd[1] (com.apple.xpc.launchd.domain.pid.mdmclient.680): Failed to bootstrap path: path = /usr/libexec/mdmclient, error = 108: Invalid pathNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
MODERÁTOR
Nem teljesen értem.
Ha készítek egy fótót az Iphone-al az azonnal megjelenik a Fotók-ban. (ez eddig így jó)
Majd ha belépek böngészőben pl. a Gmail-be és csatolnám a fotót, akkor a bal oldali menüben a Fotók-nál már nem jelenik meg a készített friss fotó.
[kép]
Ennek így kell lennie?
Vagy Exportálni kell?
A Fotók-nak nem kellene megjelennie a Finder-ben?Illetve a Mail appban pl. egy fotót nem lehet csatolni csak képként beágyazni?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Bilux
veterán
Megoldás:
Ugye AAC kodekkel akart csatlakozni a macbook pro-hoz a creative iroar.
Emiatt ez a nyomorék nem adott hangot.
Netet bújva rátaláltam a Additional Tools for Xcode 9 ben lévő bluetooth explorer-re.
Majd azon bellül letiltottam az AAC használatát gép újraindít és lőn SBC kodekkel csatlakozva van hang!
Nem értem MAC OS miért nem támogatja a jobb minőségű AAC-t[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
> Ennek így kell lennie?
Szokj hozzá, hogy a Mac az ilyen fordított logikás. A fotók nem kerülnek fájlokként a fotók mappába (az túl logikus lenne), hanem benne maradnak a fotók appban. Ha böngészőben akarod emailben küldeni, akkor a fotót húzd ki az asztalra és onnan csatold.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
blakey
titán
válasz freelanced #82401 üzenetére
Lehet, miért ne lehetne? Mivel nincs Macbook-om csak asztali gépeim így ezt a topikot nem nagyon olvasom de ebből a szempontból rossz, hogy a két topik nincs összehangolva, na mindegy. Nagyon ritkán használom a Recovery-t de egy USB-ről bootolható rendszeren bemész a Utility-be és a kívánt meghajtót formázd de a Partition-on keresztül, ott először MacOS Extended Journaled-re formázod majd APFS-re, innentől kezdve mehet a telepités tetszés szerint.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Xanderas
csendes tag
Üdv
Ha nem idevaló a kérdés ne kövezzetek meg.
Adott egy Macbook pro ... és nem sikerült a frissítés, ha bekapcsolom elkezd "dolgozni" és megy egy kis csík mintha töltene vagy valami majd egy idő után abba hagyja és kikapcsol.
Milyen megoldások vannak, hogy a rajta lévő fényképek adatok személyes cuccok ne vesszenek el.
Előre is köszönöm. -
blakey
titán
válasz Xanderas #82622 üzenetére
Legközelebb ha frissítésre szánod magad akkor előtte csinálj egy bootolható pendrive-ot amiről bármikor indíthatod a telepítést ha netán gond lenne, meg egyébként sem árt ha van egy megoldás a javírásra. Nekem mindig van egy pendrive-om az aktuális rendszerről.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Xanderas
csendes tag
válasz blakey #82623 üzenetére
nem az enyém a mac, már így hozták hozzám, hogy keltsem életre. ha szétszedném és kivenném belőle a merevlemezt azt egy Win-es pc-re rá lehetne kötni, hogy kimentsem az adatokat??? csak próbálkozom az ötleteléssel hátha van valami kiskapu
1. Rendszerindítás a macOS Visszaállítás segítségével
Erről a fenti lehetőségről mit gondoltok, elvesznének a régi képek adatok?köszönöm a segítséget és a próbálkozást
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Xanderas #82624 üzenetére
"Halandó" trükkel nem fog menni Windows alól a mentés. Egyszerűbb ha egy külső lemezről bootoltatsz egy macOS-t és akkor talán eléred a belső tárhely tartalmait. Eegy recovery is segíthet, feltéve, hogy az adat része nem sérült. Mindenképp próbáld meg recoveryvel hátha sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok,asztaligeprol winrol valtanek macre,400e a keret es ahogy neztem amator windowsos fejjel nekem az eppen uj macbook air pont megfelelo lenne,atlagfelhasznalas lenne rajta.Ajanlotok esetleg mast?Vagy egy jo model a 19es air?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
marsu.
senior tag
2019-es Airnek nem a legjobb a hűtésmegoldása.
Ha még belefér +20e, akkor akcióban ki lehet fogni 19-es Pro-t. MM-ben épp a múlt héten láttam ennyiért.
Vagy vársz még egy kicsit, mert tavasszal elvileg jön frissítés. Azok talán egy kicsit lejjebb nyomják a mostani gépek árát.
Aztán lehet, hogy a jelenlegi USD-EUR, EUR-HUF és egyéb tényezők miatt nem fog változni a jelenlegi gépek ára, sőt...[ Szerkesztve ]
-
-
TriX2010
tag
válasz hszilard666 #82581 üzenetére
Mi a helyzet a PRO-val? Ott ugye 2,5" SSD van..? Az is más csatolóval van szerelve?
[ Szerkesztve ]
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
whited
addikt
Sziasztok
Mi a véleményetek erről a termékről?
[link]
Erősen szemezek vele, 100k körül szeretnék max gépet venni
(Ebbe vennék majd azért egy akkut is ha úgy van)Csak dolgozni kell, játékra abszolút nem, esetleg pararrel-el menne rá egy Windows is
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
hszilard666
veterán
FYI:
Andrássy úti iSTYLE-ban kint van az XDR Display, valamint az új Mac Pro is. Dögös mindkettő!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 2020 M1 13"
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest