- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frontiner #122118 üzenetére
Első körben próbáld meg ezt:
https://support.kaspersky.com/common/macos/15825 -
Parson
addikt
-
Mikika
aktív tag
válasz
Frontiner #108092 üzenetére
Chrommal is és Operával is betölti de a mobilos Safari ugyanúgy kihagyja a képeket
Abból gondolom hogy a Ping idővel van gond hogy nagyon hektikusan csinálja
Mértem a pinget és összefüggést látok a kettő között
Néha képes a Ping 900 msecig felmenni sajnos
A safari erre érzékeny -
-
blakey
titán
válasz
Frontiner #83621 üzenetére
Van, évek óta a Diskmaker X-et használom, hibátlanul teszi a dolgát.
-
Head88
addikt
válasz
Frontiner #83621 üzenetére
Ez egyszerű. Kb semmit nem kell csinálni.
Lemezkezelőben formázod a pendriveot guid, macos kiterjesztettre,
elnevezed MyVolume-ra,
Terminal megnyit,
Ezt bemásolod:sudo /Applications/Install\ macOS\ Catalina.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume
Enter, fiókjelszót beírod és mehet a móka. -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Frontiner #75973 üzenetére
Mondanál példát? Mert nekem meg pont az ellenkezője történt... Márhogy még lassabban tudok belépni, és próbálom körüljárni, hogy most éppen mi hogy működik. Amit írsz, azt szerencsére még nem tapasztaltam. Több felhasználó (oldal, nem gép) esetén meg is buggyannék. Márpedig gyerekek, cég, én... gyakori eset.
-
brickm
őstag
válasz
Frontiner #75816 üzenetére
Egy nagyobb borsónyi folyót tegyél a CPU-ra majd egyenletesen nyomd le a hűtővel és anélkül, hogy megemelnéd azt körkörösen dörzsöld el kicsit, majd húzasd oda a csavarokkal szépen egyenletes nyomtékkal. Azért fontos ez, hogy ne legyen alatta légrés, hiszen a levegő szigetel....
koma106
Appstore-ból nem nagyon tudod a régit letölteni már sajna(ha nem látod a teljes telepítőt, csak egy kisebb file-t)
Ncore-on fent van.. Guglizni lehet vannak linkek, ahol elérhetőek még, de ez a gyorsabb, kényelmesebb megoldás.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Frontiner #67417 üzenetére
Sőt, igazából nekem is csinálja, az új gépem még csak pár napos, úgyhogy USB-C-s adattárolóval nincsen kapcsolatom, de az Air a HDD-t elkezdte ledobálni egy ideje, én a laza csatlakozónak tulajdontottam, de azért annyira nem laza és mozdulatlan állapotban is kidobta. (4TB WD valamicsoda, olyan fehér... nem emlékszem a típusára...
HFS+ és DriveDX szerint tökéletes, amúgy új is a vinyó, amit ledobál és tök független attól, hogy mi fut, ha semmi, akkor is. Máskor meg sokáig nem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Frontiner #67417 üzenetére
DriveDx-el ránéznék a helyetekben a lemezre mindenképp. Illetve milyen app használja épp a tárolót, amikor ledobja a rendszer?
Én is tapasztaltam ilyet külső HDD-vel (Tuxera NTFS), amikor uTorrent mentett rá és a HDD-n van jópár bad sector, na valahogy a uTorrent mindig megtalálta azokat hogy oda mentse a fájlokat... Már épp venni akartam új HDD-t, de végül qBitTorrentre áttértem más okokból és azzal láss csodát nem jelentkezett a probléma, 2 hónapja egyszer se dobta le a rendszer ugyanazt a HDD-t, amit előtte napi szinten ledobált. Persze tudom, sürgősen cserélni kéne a HDD-t a bad sectorok miatt, de lusta voltam egyelőre megejteni a cserét. -
Grind
tag
válasz
Frontiner #60470 üzenetére
Köszönöm, sokat bénáztam, de sikerült.
Viszont lenne még kérdésem, ha bekapcsolom a gépet, akkor lehet választani vendég illetve a saját fiókom között, már letiltottam, hogy legyen vendég a beállítások fiók alatt, de így is megjelenik és zavaró számomra, ezt nem lehet eltüntetni, hogy csak a saját fiókom jelenjen meg? Illetve ha lehajtom a gépet és újra kinyitom nem kér jelszót márpedig ez jó lenne szerintem ez megoldható?
-
Syl
nagyúr
-
TBMC
addikt
válasz
Frontiner #48295 üzenetére
A progit nézd meg az appcleanerrel, vagy clean my mac.
A mappák, fileok elrejtése pedig (katt)
dorika87: átalakító problem lesz vszeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest