Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz coco2 #54168 üzenetére

Nekem tetszik, próbál szórakoztató lenni és ezeket jobban szeretem mint a drámákat. Vidám, halad a sztori, nem kínosan kerülgetik egymást a szereplők. Tény hogy tucat mű, de ha szórakoztató a végeredmény, pont nem zavar.

Tegnap meglestem a stepsister-t, hát nagyon vegyesek az érzéseim. Azzal a felütéssel kezd, hogy a testvérek idegenekként kezdik akik testvérré válnak, míg a mostohatestvérek idegenek akik idegenek maradnak, meg utalás hogy a valóságban nem habarodnak egymásba mindig. Természetesen boritékolható, hogy itt IS meglesz a romantika, de díjaznám ha nem így lenne, és valóban két fiatal sztoriját látnánk akik idegenekből válnának "testvérré". A legtöbb sorozat nagyon könnyleműen kezeli ezeket a családi kapcsolatokat, így jó lenne valami reálisabb megközelítést látni. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák