- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Michell
tag
válasz Farkassacred #53398 üzenetére
Vígjáték:
Számomra sem a Grand Blue, se a Konouba, de még a Gintama sem az ami szórakoztatna.
A legjobbak nálam: Silver Spoon/Gin no Saji, Working, Kuragehime, Barakamon. Lehet jobban szeretek „csak” mosolyogni.
Jó még a Bokutachi wa Benkyou, Kobayashi-san, Hinamatsuri, de ez utóbbinak már egészen más a fő vonala, ahogy a Skip Beat-nek is. Én persze inkább SOL animéket kedvelek, bennük pár csendes poénnal.
Ami japánosan elborult, de még belefér nálam: Binbou Gami ga, Seto no Hayanome, Bofuri első pár része. -
emiki6
veterán
Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party wo Oidasareta node, Henkyou de Slow Life suru Koto ni shimashita
Banished from the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the CountrysideMegláttam a téliek között a második évadot, gondoltam ránézek az elsőre.
Ez is ilyen nem rossz, de nem is igazán jó. Fantasy amúgy.Elég szórakoztató és érdekes, szívesen néztem. Az írás itt is hagy némi kívánni valót maga után (bőven nem egy frieren szint pl). A szerelmi szál kicsit gyengusz és gagyi, de elviselhető.
Mindenesetre érdemes ránézni, kellemes cucc, nagy hiba volt este tízkor ránézni, mert 3-kor feküdtem emiatt... A második évad is jónak indul.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
coco2
őstag
>Mi volt jó vígjáték?
Hmm, emlékszel például a lycoris-ból arra a részre, amikor Takinának új bugyit vettek? De ott az egész konosuba. Például.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
emiki6
veterán
A kaguya-sama főleg első, de második évada volt igazán jó vígjáték számomra azokból amiket már láttam.
A konosuba dögunalom volt pl."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Farkassacred
őstag
válasz emiki6 #53404 üzenetére
A kaguya az tényleg marha jó volt, imádtam az elejétől a végéig. Abból kapunk még egy évadot nem Bár lehet rosszul emlékszem.
A silver spoon se rossz példa, bár énnálam az inkább a legjobb slice of life anime. Egyébként nekem is ezek a kedvenc témáim, sajnos az őszi szezonban nem dörzsöltünk belőlük..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
emiki6
veterán
válasz Farkassacred #53405 üzenetére
A kaguyánál volt egy 4 részes záró valami, ami szerintem nagyon rossz irányba vitte el a dolgokat, jobb nélküle a széria. (2 évad karakterfejlődését tette semmissé...)
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #53406 üzenetére
*3 évad volt és egy lezáró film. Az első 2 évad volt vicces inkább, a harmadik kevésbé (de mint anime még mindig jó), a záró film meg mellényúlás.
-
emiki6
veterán
Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū
Tsukimichi: Moonlit FantasyEnnek is most indult a második évaggya és említették egy másik szezonális anime alatt, szóval megnéztem.
Elég hasonló a slime isekaihoz, ajánlom annak akinek az tetszett, noha szerintem ez jobb egy kicsit.
A mellékszereplőket egyikben sem igazán kedvelem (mindkettőben vannak idegesítők), a dráma egyiknek sem az erőssége, de amitől jók, az mindkettőben jó.
Jó cucc, kellemes. 4/5
-
razmatazz
csendes tag
Ismerve Nasu-t meg aType Moon-t majd a következő évtizedben. Végülis csak 20+ éve igérik a Tsukihime 2-t. Meg a Witch on the Holy Night VN-t is 3-5 részesre igérték.
Persze az is lehet h jövőre az FSN 20. évfordulójára összekalapálják. -
emiki6
veterán
Juteszembe, a Frieren igazi fénypontjai ezek
Sőt asszem ez lesz a kedvenc anime exkluzív arckifejezésem (pout / duzzogás), érdekes, hogy nem gyakori amúgy.
-
Szancsó
aktív tag
válasz emiki6 #53406 üzenetére
Ez szerintem erősen ember függő és ugye utólag derül ki mennyire jön be: nekem az a része is tetszett. Az első 3 évadban megszoktam a "kettőt előre, egyet hátra" tempót és ez is olyasmi - viszont megérte az extra dolgok miatt a múltjukról és a gondolkodásukról.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
emiki6
veterán
válasz Szancsó #53415 üzenetére
Persze, jó, hogy a karakterek perspektívája jobban ki lett bontva, meg kapott egy kis csavart a sztori, de akkor is...
Számomra nagyon erőltetett és mesterkélt volt Kaguya . Igen, van képmutatás, meg a különböző élethelyzetekhez igazított személyiség és viselkedésmód, de az 1-3 évadban akkor is volt személyiségfejlődés, amit úgy éreztem semmissé tettek a csavarral és nem mélyítették.pálfordulása vissza jégkirálynővé
A fake it till you make it nem véletlen közhely. Ha szerepet játszva élsz akkor is meg fogsz változni, pláne, hogy olyan szerepet játszottak, amivel azonosultak is, nem csupán megtévesztés volt, hanem törekvés.Mindenesetre már nem emlékszem tisztán hogyan éltem meg a záró arc-ot és hogy mi történt pontosan, így írhatok most így utólag hülyeséget, de azt tudom, hogy csalódás volt, mert nem koherens folytatása volt az előzményeknek, hanem egy nagy törés, szerintem nem sikerült jól megírni, míg az írás minősége addig kiváló volt.
Rosszul érintett, hogy deus ex machina kitalálta az író, hogy a karakterek valójában nem azok, akiknek megismertük őket (ilyet nem illik csinálni egy SoL romkomban szerintem), Shinomiya-t azthiszem meg is utáltam, hogyha belegondolok. Bele is borzongtam a visszaemlékezésbe, brr.
-
emiki6
veterán
válasz Szancsó #53415 üzenetére
Kicsit utánanézve, valóban, elég sokan szerették azt a befejezést, szóval inkább érdemes megnézni, mint nem.
De nekem abszolút nem jött be."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bandiras2
senior tag
Kultúrembereknek, új Monogatari széria bejelentve.
Azonkívül hogy megkezdődött a munka, keveset lehet tudni róla, de akkor is örülünk neki.
Ezúttal a lányokon lesz a fókusz, a jövőjük és a múltjuk. Honnan jöttek, hova tartanak.
[link]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
emiki6
veterán
Akuyaku Reijou Level 99: Watashi wa Ura-Boss desu ga Maou dewa Arimasen
Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord2 rész jött ki eddig, imádom!
Eminence szintű gyöngyszemnek ítélem így elsőre.
(úgy látszik bele kell nézni azokba az animékbe is, amik nem tűnnek ígéretesnek a borító alapján... ¯\_(ツ)_/¯ )[ Szerkesztve ]
-
buda05
csendes tag
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training
Jön hozzánk is mozikba február 22.-én.
[link]
Végre nem kell Bécsbe elmenni megnézni. -
myckey
veterán
válasz buda05 #53422 üzenetére
Köszi az infot !
Megyünk !
Aztán meg...
Ma lement másodjára is a The Boy and the Heron , moziban.
Szerintem harmadjára is beülök rá, nem tudom megunni Miyazaki munkásságát, ráadásul egyre többet ad az embernek, nagyon igaz rá !
Meg aztán támogatom is ezt az egészet, több ilyen talán nem is lesz soha az életben ! ( a Mestertől )Nagyon családias volt a légkör, voltunk bent vagy heten a vetítésen. Pár napja félig volt a terem, msot jobban adta a légkör.
Durva az elején az a jelenetsor, még mindig ! Fantasztikus hogy mennyire élettel teli és szürreális, egyben tragikus.
Elképesztő munka van ebben a filmben, talán ez lett a legdrágább ami japánban készült anime, egész estés.
Manapság ugye digitális átállás van, itt meg kb. egészében kézzel melózott, rajzolás. Eltekintve némi apróságtól.
Azt is láttam, hogy régebben havi 10 percet haladtak filmenként Miyazakiék...ez most valami havi 1 perc jelenetre redukálódott le.
A mozgás is nagyon hétköznapi, minden mozdulat teljesen szokványos, és ez sem mindennapi az animációs filmekben.
Szomorúnak még mindig szomorú, tragédia meg dráma...nem gyerekeknek, de felnőtt fejjel sem könnyű érteni.( itt saját magát is alapul vette ) Nem magyarázza meg a dolgokat, a furcsaságokat, a miérteket, szerepeket. Belenyúl több témába is, a film közben a különféle szálak is kuszák, ezért tűnhet csapongónak. A karakterek is igen gyászosak, nem rosszak, nem is jók, "mindenkiben" ott a gyarlóság...semmi nem fekete vagy fehér.De minél többször nézi az ember, annál inkább összeáll, nekem biztos.
Most sokkal többet értettem belőle...máshogy fogtam fel.
Felnövéstörténet, élet és halál, gyász, elfogadás, felejtés...egy új kezdet, ami rajtunk áll. A mi kezünkben az építőelem, szó szerint, mint a mesében.Legjobb? Nem hiszem, de egy nagyon jelentős alkotás. Mind mondanivalóban, mind szakmailag.
Elég sokat lehetne róla írni, mint ahogy az egész munkásságáról.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #53421 üzenetére
Alap esetben szeretem az ilyen sorozatokat is, de már kissé félve kezdek beléjük. Erről ráadásul inkább rosszat olvastam, ezért is hagytam ki eddig. Viszont most úgy látom már 71%-os értékelése, míg első rész után még 70 alatt volt. Ez pedig bíztató, lehet adok neki egy esélyt. (ez a 70%-os határ vízválasztó nálam MyAniList-en)
Másik ilyen Villainess anime amit most nézek, és eddigi két rész alapján remek az a Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuu Kimama na Hanayome Seikatsu wo Mankitsu suru / 7th Time Loop: The Villainess Enjoys a Carefree Life Married to Her Worst Enemy!
Persze csak azoknak, akiknek amúgy is bejön ez a stílus.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
myckey
veterán
[link]
Elég jól teljesít a Fiú és a Szürke gém !
De a Godzilla Minus One is."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
emiki6
veterán
Eljött ez is, tegnap éjszaka megnéztem a Redo of Healer-t...
Méltán hírhedt, de nem véletlen népszerű sem és azt is meg kell hagyni, hogy sajátossága miatt nem csak provokatív, de thought provoking is.Érdeme, hogy deconstruction, fenekestől (de rosszul hangzik ez ebben a kontextusban) felforgatja az egész műfajt, a konvenciókat, csinál belőle egy fantasy-hentai-t horror elemekkel, aminek műfaja ellenére meglepően jó története és írási minősége van.
A baj csak az vele, hogy egy degenerált, anti-kultúrális mű, noha fel tudom hozni azt az érvet, hogy bár komolyan veszi magát, de kétlem, hogy a degeneráltságot akarná propagálni, én "elrettentő példának" tekintem. Ugyanis kiválóan bemutatja az emberi létminőség legalacsonyabb szintjét a kingdom vezetői és hatalmas személyei által, ami az MC-ből csinált egy antihőst, aki elfajzottsága ellenére is magasabb erkölcsi szinten van mit az, ami ellen küzdelmet folytat.
Persze nehéz megmondani (ha a hentai részétől eltekintünk), hogy létrontó mű e vagy a létrontást csak megvitatja. Degenerált e vagy csak a degeneráltságot vizsgálja. A Lolita könyv jut eszembe, (bár nem olvastam).Mindenesetre ez az egy évad elég volt és elég volt csak egyszer. Valamint a műfajból is elég volt. Az interspec reviews-t is lehúztam a feltételes listáról, a sado magica-t se erőltetem inkább tovább, nincs ezekre szükség, de mostmár igény sem. Legalábbis az én részemről.
Egyfelől nem veszít semmit az, aki nem látja, másfelöl viszont nem árt szembenézni az emberi embertelenséggel sem, ami a mi világunkban is, igen is létezik, sőt nem véletlen a királyi család és a hatalmasok a legelfajzottabbak, ez a történelmi nyugaton is így volt és valószínű még most is az erkölcstelenség "az isten".
Az öncélú hentait mondjuk túlzásba vitték, .LnB meglátásaibal abszolút egyetértek. A MC karakterének bemutatásához nem gondolom, hogy szükséges volt szexjelenetekkel telerakni a cselekményt.
Sordoran: Kösz a tippet, felírom!
-
Farkassacred
őstag
válasz emiki6 #53429 üzenetére
Azt végig szenvedni, respect érte. Én azt a 4 részt is sajnáltam az életemből belőle..
Kíváncsi leszek erre Solo Leveling-re, eddig két rész jött ugyebár. Fantasy animéhez képest egész korrektnek tűnik. A képregényt nem olvastam, tehát teljesen újként vágtam bele.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
coco2
őstag
válasz Farkassacred #53430 üzenetére
Inkább olvasd el a képregényt. Ahogy Atis mondta, biztos lesz felháborodás a fan-októl, de az anime fele annyira sem jó, mint a hype-ja. A rendezése egy vacak. Én már kidobtam a listámról.
Szerény véleményem szerint
-
Farkassacred
őstag
Meglássuk, meglássuk. A képregény megmarad egy vészmegoldásnak.
Viszont azért Attis első helye se egy világklasszis. Bár azt elfogadom, hogy a zenei aláfestést illetően az az anime.. hát idén ennél jobbat valszeg biztosan nem fogunk kapni..
[Yeah]I'll meet you again through the eyes of our son.
-
coco2
őstag
válasz Farkassacred #53432 üzenetére
Nem állitottam, hogy az első helyezettje másutt landolt volna nálam. Az újak közül csak a bully magical girl (átfordítottam a címet normálisabbra) maradt a listámon, ami nála az utolsó helyen van? De én csak ezt érzem elfogadhatónak a felhozatalból.
-
Michell
tag
Listák:
Anime: Meglepő volt számomra, hogy a Saijaku Tamer bekerült az első tízbe, a Sasaki to Pii-chan pedig említésre sem került. Ez utóbbit a MAL-on is eléggé alacsonyra értékelik.
Talán túl sokféle szeretne lenni, de nehéz jó műfaji egyveleget készíteni és szétesik. Nekem speciel egy okosabb világok közt kereskedős történet is elég lett volna. -
Sordoran
addikt
Ezúttal se hagyom ki a szezon ajánlom, vagyis mikbe kezdek bele a 2024 téli szezonból. Természetesen most is, mint mindig, az egyéni ízlés és preferencia nagyban befolyásolja a listám, szóval nem kell egyet érteni velem. A sorrendnél a MAL nézői pontokat vettem figyelembe.
Ore dake Level Up na Ken / Solo Leveling
Erről a műről talán itt nem is kell sokat mondani, hiszen sokan követtük hétről hétre az új manhwa epizódokat. Röviden, világunkban megjelennek különböző portálok, ahol átmenve fantasy világok szörnyeivel kell megküzdenie az emberiségnek. A modern fegyverek hatástalanok ellenük, így a kiválasztott embereknek, úgynevezett huntereknek kell felvenniük a kesztyűt. A hunterek képességeinek erősségét a rangjuk adja, ami fixen adott. Főhősünk is egy ilyen hunter, de abból a legalja, F szintet képviseli. Ennek ellenére hősiesen küzd családja megélhetéséért.
Spoiler nélkül több nem nagyon írható, aki ismeri az várta és nézi, aki nem, azoknak lehet első 1-2 rész még nem feltétlen hozza meg a kedvét.Yubisaki to Renren / A Sign of Affection
Főhősnőnk egy süket lány aki, aki egyetemi tanulmányait végzi éppen és éli mindennapjait. Egy nap a vonaton segítségére siet egy srác, aki megragadja a lány figyelmét, és lenyűgözi őt kisugárzásával. Közös ismerősüknek hála hamarosan újra összefutnak, és miután kiderül, hogy a srác több nyelvet is beszél és világutazó, csak még jobban felcsigázza a lány kíváncsiságát, főleg miután rájön, hogy lehet amit érez a szerelem.
Kis romantikus, szívmelengető sorozat, persze valószínűleg hozza magával a szokásos kliséket ( ). Hangulata, animációja kellemes, jó kis kikapcsolódás lehet az erre fogékonyaknak.második részben kap kis figyelmet a szokásos gyerekkori barát, bár itt nulla szimpátiát lehet érezni iránti, mert viselkedésben egy pöcs Erről már írtam a minap, így csak röviden: Főhősnőnk szokásos villaines settingsben él, a herceg épp elűzi az országból miután felbontotta vele jegyességét, így új életet kell kezdenie. Ő viszont nem bánja, mivel így felfedezheti a világot, új mesterségekkel ismerkedhet meg. És erre több lehetősége is támad, mivel már 6 alkalommal is bele kezdett új életébe, de minden alkalommal pár éven belül elhalálozik, viszont halála után ismét a sorsfordító száműzésének pillanatában kezdi újra életét. Halála minden esetben a szomszédos birodalom új uralkodója által indított háború következménye volt. Hetedik életében egy apró módosítással vág neki új életének, és így pont ebbe az uralkodóba (itt még csak trónörökös) fut bele. Előző 6 élete alatt ráakadt szokatlan viselkedése és tudása miatt a férfi figyelmét felkelti hősnőnk, és rövid úton meg is kéri a kezét.
Ami jó ebben a sorozatban, hogy nem szokásos fantasy settingsre épít, nem az iskolában, varázslatokat tanulva megy a sztori, hanem földhözragadtabb, és tudományosabb tudásának hála emelkedik ki a főhős. Eddig nagyon kellemes a sorozat.Sasaki to Pii-chan / Sasaki and Peeps
Sasaki a szokásos, magányos irodai dolgozók életét éli, üres életébe pedig kis színt vinne ezért egy nap örökbe fogad egy kis madarat háziállatnak. Viszont kiderül, hogy ez a kismadár egy fantasy világból érkezett (száműzött, megátkozott) nagy hatalmú varázsló. Egyezséget köt Sasakival és természetfeletti erővel ruházza őt fel, valamint a képességgel, hogy e két világ között utazhasson. A férfi kényelmes, nyugodt életet próbál kialakítani, de tervei hamar más fordulatot vesznek. Míg a fantasy világban a mi világunk termékeivel próbál üzletelni, és meggazdagodni, addig a mi világunkban hamar a többi, természetfeletti képességgel rendelkező személy (hatóság és bűnözők) harcának közepén találja magát.
Érdekes az alapsztori, a fordított isekai mindig tud újdonságot hozni. Eddig szórakoztató, remek kis sorozat.Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata / The Wrong Way to Use Healing Magic
Klasszikus isekai sztori indítás, főhőseinket megidézik a mi világunkból egy fantasy világba, hogy ott kiválasztott hősökként képezzék magukat, és győzzék le a démonokat. A probléma csak az, hogy 3 hősünk közül egy csak véletlen került át. Bár nagy reményeket nem táplált, hogy neki is különleges képességei vannak, kiderül mégis jutott neki is valami. Ez pedig a gyógyítás képessége, ami riadalmat okoz, ugyanis e rendkívül ritka képességet nem túl szakavatott módon használja, használtatja a királyság egy másik gyógyítás képességével rendelkező tagja, aki hamar szárnyai alá veszi a fiút.
Szórakoztató sorozat, aki még nem unja az isekai világokat az tehet vele egy próbát. Kissé kiszámítható, így nagy izgalmat egyelőre nem hoz magával.Mahou Shoujo ni Akogarete / Gushing over Magical Girls
Erről is írtam már, így röviden: varázslányok akik cukik, átlagos lány aki rajong értük, és egy nap ő is varázslány lesz, csak a gonoszak oldalán. Így viszont küzdenie kell rajongásának tárgyaival, ami hamar előhozza belőle a szadistát, és élvezi.
Poénos, nekem kicsit túl sok ecchivel, de azért várom mindig mit hoznak ki belőle.Első körben kimaradt nálam (nem terveztem nézni szándékosan), viszont ha már pozitívan írtatok róla belenéztem és nem bántam meg.
Ez is villainess settings, a szokásos sztorival: truck kun után főhősnőnk egyik játékának világában találja magát a gonosz, titkos főellenség testében. Főhősnőnk viszont nem tervez nagy menekülést, és nem retteg attól, hogy megölik. Biztos ami biztos viszont elkezdi szintezni magát szörnyek ölésével, hogy megvédhesse magát, vagy tudjon segíteni a démon király megölésében szükség esetén. Ezen felül egy dologra próbál figyelni, ne keresztezze az útját a "játék" főhőnőjének és az ő szerelémi célpontjainak. Ez a terv viszont már az iskola évnyitóján meghiusúl.
Már sok volt az olyan villaines sztori ahol a főhősnő retteg a bukásától, ezért próbál felkészülni a menekülésre, viszont mivel más személy van a testben, így rajongás tárgya lesz, és a főhősnő és "csatlósai" is odaáig lesznek érte. Üditő dolog itt, hogy hamar ellenség lesz sokak szemében, remélhetőleg nem fog megfordulni a dolog.Dosanko Gal wa Namara Menkoi / Hokkaido Gals Are Super Adorable!
Főhősünk a fagyos Hokkaido-ba költözik Tokyo-ból, és kezdi meg a középiskolát. Itt megismerkedik egy csinos lánnyal, akinek a segítségével felfedezi az északi vidék különlegességeit.
Mivel régóta követem mangáját, így belekezdtem az anime-ba is. Ez ennek az évadnak a szokásos "átlagos srác és gyönyörú lány" sorozata, ennél többet nem is kell elvárni tőle.Ennyi volt a listám, ezen felül pár folytatás, új szezonos anime van még, de ezekről nem írok külön.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Solo Leveling 3. rész
Továbbra is remek adaptáció szerintem. Kedvet kaptam újra olvasni a manhwa-t.
Live-Die-Respawn
-
emiki6
veterán
válasz Michell #53437 üzenetére
Ja, hát a loop 7 én se tudom miért villainess, gondolom marketing. Úgy tűnik ha fantasyban FMC van, akkor csakis villainess lehet...
A lvl99-esen nagyon sokat vigyorogtam, ami ritka, így elismerendő, (azért is hasonlítottam az eminence-hez).
-
emiki6
veterán
Tegnap letudtam a Re:zero első évadát. Érdekes és jó. Szokatlan volt, hogy isekai, de az MC gyenge.
Nagyon gameresen kezdte MC az elején, aztál elfelejtette és kicsit nehezen álltak össze neki néha a dolgok, "klisék", utalások
.(az, hogy a csaj aki ellopatta Emi választási mütyűrjét az ölte meg első alkalommal őket, az, hogy a cselédek oni-k (vagy azt már tudta, mikor a 2 oni-s mesét említette?) meg az, hogy a leviathan képes kitörölni embereket az emlékezetből, de volt tán még más is, ami elég "nyilvánvaló" volt, de neki kimardt) Ahol néztem, ott nem volt a felírat az igazi, az oni-t nemtom miért próbálták lefordítani demon-ra meg hasonlókra.
Az ismétlődő idő egy fő hatrányát amúgy jól bemutatta, hogy a resetkor a kiépített emberi kapcsolatok is odavesznek, így az MC a hozzá közel állóktól kvázi elszigetelődik, egyre több olyat tud, amit nem oszthat meg senkivel.
Kíváncsi leszek miért kapta a képességét a boszitól és hogy lesz feloldva annak a bosziszektának való ellentmondásával.
A memory snow filmet mennyire érdemes megnézni?
-
emiki6
veterán
Tényleg, szübárükün, hogy nem jutott eszembe, pedig a sok csajtól csiliószor elhangzott.
Pedig asszem be van már jelentve az s3. Véget ért már a manga? Nem akarom, hogy generációkat íveljen át ez is.
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #53444 üzenetére
S3 várhatóan jövőre érkezik, de biztosra még nem tudni semmit. Light novel az eredeti mű, az pedig még folyamatban van most is.
-
Szancsó
aktív tag
válasz emiki6 #53442 üzenetére
A memory snow filmet mennyire érdemes megnézni?
Csak egy kis mellékszál és nem is a sorozat stílusában. Úgy rémlik nem ad hozzá a történethez, mint a The Frozen Bond, de azért más sorozat onsen -es OVA-jánál jobb
(Azért a becsiccsentett csajok érdekesek benne...) My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
A lvl99 villainess alatt ajánlották, egész jópofa manga.
RTA Sousha wa Game Sekai kara Kaerenai -
Speedrunner Cannot Return from the Game World"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
sztanozs
veterán
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest