Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Semmi baj nincs a Bocchi the Rock-al! Tökéletes kikapcsolódás volt a szezonban, nem kell túlgondolni hogy animációt tekintve esetleg elmaradt. Nekem fel se tűnt, csak az agymenéses részek voltak nagyon kilógóak, de az ugye szándékosan volt gagyin meganimálva. Persze el lehetne várni hogy hozzon egy szintet, de egy ilyen komolytalan sorozatnál bocsássuk meg szerintem. :DDD

    Elindult új szezon, én is belekezdtem már párba. Nier-t már véleményeztem, rajta kívül alábbiakba kezdtem bele eddig:

    Tomo-chan wa Onnanoko! / Tomo-chan Is a Girl!
    Egy laza romcom első rész alapján. Főszereplőnk Aizawa Tomo szerelmes gyerekkori jó barátjába, ám a szerelmi vallomás lelehetlen, mivel a fiú még csak lányként se tekint Tomo-ra, spanjaként kezeli. A lány fiúsan öltözik, fiúsan viselkedik, így nincs egyszerű helyzetben, hogy felhívja a fiú figyelmét.
    Első rész tetszett, a szereplők jópofák, bár cseppett se tudok szurkolni két főhősünknek jelenleg, a srác totál jellemtelen sablon középiskolás srác eddig. (legalább nem a szégyenlős, nyafi fajta).

    Spy Kyoushitsu / Spy Classroom
    Első előzetesek alapján egy gacha reklámnak gondoltam, de kiderült LN alapján készült, és emiatt övezi nagy hype. 8 évvel a nagy háború után járunk, a nemzetek belátták hogy a nyílt harcok hatalmas áldozatokkal járnak, így kém iskolákak alapítottak, és itt nevelik ki a jövő kémjeit akik a színfalak mögött vívják meg harcukat. Főszereplőnk Lily is egy ilyen iskola tanulója, bár elméleti tudása megvan, gyakorlatban nem tűnik ki. Egy nap viszont beválasztják egy elite csapatba, akiket egy lehetetlen küldetést teljesítéséért válogattak össze. Viszont hamar kiderül, hogy Lilyhez hasonlóan a 6 másik lány is problémás diák, és tanáruk is különc alak.
    Az első rész tetszett, bár itt csak Lily és a tanáruk szerepelt többet, későbbiekben biztos a többiek is megkapják a maguk reflektorfényét. Aki szeretik a "lányok akcióban" típusú sorozatokat azok valószínűleg itt is megtalálják helyüket.

    Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken / The Angel Next Door Spoils Me Rotten
    Még az ősszel jött szembe a nagy hype vonat, így belekezdtem a manga-ba (LN az alap mű), ami nem sok résszel rendelkezik jelenleg. Viszont adtam egy esélyt az anime-nak is most.
    Egy tipikus romcom-nak indul a sorozat. Átlagos srác találkozik az iskola legnépszerűbb lányával, kisegíti önzetlenül. A lány viszonozni akarja a segítséget, és mivel szomszédok így elkezdenek egyre többet találkozni, és kapcsolódni egymáshoz.
    Tényleg nem látok benne sokat, szűz fiúk nedves vágyálma, hogy az iskola szépe a szomszédjukban lakik, és mivel ők jófiúk így majd idővel összejönnek. Persze később majd kapunk biztos magyarázatot dolgokra (miért viselkedik máshogy a lány otthon mint az iskolában), csak mégis miért érdekeljen minket? Lassan épitkező, érzelmeket kapargató mű, nincsenek nagy poénok, így egy melankolikus romantikus sorozatnak tudnám titulálni.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák