- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nem mondott hülyeséget KISDUCK, túlzásba se vitte szerintem. Vannak hézagok, logikai bakik, de ez itt jóval az átlag fölötti hiba szerintem, vagy én értettem félre valamit.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
KISDUCK
addikt
válasz Sordoran #51149 üzenetére
Nyilván leesett neki hogy nem csak színjáték az egész, de addig egyáltalán nem vette komolyan azt a részét. A mangában később is bohóckodik sokat, több helyzetet úgy él meg mint novellákban/mangákban a main character és side character és egyebek és ezek alapján hoz döntéseket. Van pár helyzet amikor fogalmatlan, de az alárendeltjei néznek rá mint egy "mastermind"-ra. coco2:
Nem vittem túlzásba csak figyeltem arra amit néztem/olvastam. Nyávogó macskán ott van a manga és a light novel is, angol címmel kidob mindent.
-
KISDUCK
addikt
Gondolom hogy most találkoztál akkor először mangával, 99,999%-ban mind fekete-fehér. Ritkán van amit utólag kiszíneznek és néha egy-egy fejezet kap 1-2 színes oldalt és ennyi. Viszont akadnak olyan művek amik hiába fekete-fehérek annyira részletgazdagok és gyönyörűek hogy az már túlmutat* a művészeten. Legutóbb ilyen élményben a Claymore olvasása közben volt részem. A másik nagyágyú amibe még igazán nem kezdtem bele az a Berserk, félelmetes hogy milyen szép az is, de ott lebeg a félelem a szemem elött hogy ha elolvasom az eddigi fejezeteket (befejezetlen) akkor utána nem tudom megtölteni az az ürességet amit maga után fog hagyni, mert sajnálatos módon a szerző elhunyt.
*jó, nyilván ez túlzás, de tényleg vannak olyan művek amik vizuális élményben ott vannak a csúcson
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz KISDUCK #51154 üzenetére
Ha te mondod, tényként könyvelem el, de amiket eddig olvastam, azok akkor is színesek voltak. A teljes régi Buffyverse (15giga+ képregény), a Firefly, meg itt-ott pár egyéb, és legutóbb a Solo Leveling. Színes volt mind. Néha összefutottam 1-2 fekete-fehérrel. Nagyon ritkán. Azokat nem olvastam el. A jelek szerint ritka egy sznob vagyok
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
KISDUCK
addikt
válasz myckey #51157 üzenetére
Úgy tudom hogy a színes kötetek japánban jelentek csak meg, hivatalos angol kiadást még nem találtam belőle. Gondolom utólag lettek ezek csak kiszínezve, mert ha eredetileg így jelent volna meg akkor nem lenne valószínűleg fekete-fehér kiadás és olvastam olyat is hogy a kötetes megjelenésnél újra rajzolta a mangát, mert kritizálták a gyenge minőség miatt.
-
emiki6
veterán
válasz KISDUCK #51158 üzenetére
Azt tudom, hogy a színes JoJo-k színezésének semmi köze nem volt a mangaka elképzeléséhez és számtalan esetben hibás is a színezés.
The Problem With JoJo's Colored Scans"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz KISDUCK #51165 üzenetére
Biztos? A csatorna csinált egy egész sorozat "araki forgets debunk"-ot. A The Times When Araki ACTUALLY Forgot -ban meg nem említi, amit mondasz.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz KISDUCK #51167 üzenetére
Mikor írtam azt, akkor kb átfutottam a csatornán és láttam egy címet, de csak 20 perccel később realizáltam, hogy lehet az erről szól és jóseséllyel igen:
What's Up With Anasui's Gender?
Az a lényeg, hogy nem lehet biztosan tudni, de jó eséllyel androgün karakternek tervezte vagy utólag azzá alakította, de az is lehet, hogy a stand képességével változtatta meg a saját megjelenését a karakter."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
myckey
veterán
Na most ez nem volt hűde...mármint a Chainsaw man 4.
szép meg minden is....De lemaradt a különösebb történés. Igaz,a diliscsaj beköltözése a végén, az jópofa volt
Persze a szereplők szempontjából, voltak érdekes dolgok.One Piece....nyújtják most a semmit
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
WayneGace
őstag
Bleach 4.
Szerintetek akiket úgy tűnik most megöltek, azok halottak is maradnak? Tehát van súlya a történésnek vagy mindenki valahogy fel fog támadni? BestSecret invitációt privátban adok.
-
Sordoran
addikt
Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!
5. rész:Ez az "I am atomic" beszólás már annyira röhejes volt, hogy felnevettem rajta. Talán ha ezt a szintet fogja végéig már hozni, akkor elfogadhatónak nevezhető. A nagy robbanásnál nekem szúrja a szemem, hogy elvileg az epicentrumban voltak ketten, tőlük alig 10 méterre a csaj, de utána a kráter 100+ méter átmérőjű, és a csaj a szélén. Ez hogy? Tudom, ne akadjak fenn ilyeneken, de ez így bántóan logikátlan. Ami még kis szívfájdalmam, hogy a csapatában több érdekes személy is lehet, mégis méltatlanul félre vannak rakva és új csajokat ismerhetünk csak meg? A régiekkel nem lesz semmi, mégis kik ők, milyenek? Ha ez csak az anime-nél ilyen, de a manga értelmesebb felépítésű akkor csak adni kéne neki egy esélyt. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
coco2
őstag
A TYBW jelenlegi season-ja mennyire van előzményekre épülve? Sosem láttam semmi előző részt, teljesen érthetetlen lesz a jelenlegi, vagy semmit sem veszítettem vele?
-
KISDUCK
addikt
Már korábban írtam hogy a Thousand-Year Blood War a fejezet címe, az anime címe Bleach és a TYBW a 17. szezonnak felel meg, szóval sok mindent nem fogsz érteni ha itt akarod elkezdeni a Bleach-et.
#51173 Sordoran:
A mangában is ugyan ez volt a helyzet a kráterrel, az alárendeltekről később ez az kiderül, de nagy fókuszt nem kapnak. A hülyeség van a középpontban és a harc, de főleg a hülyeség. -
coco2
őstag
Valami eszembe jutott, de alaposan szürrealista változat a Redo Healer-hez képest. Ha nem láttad még a Baka to Test to Shoukanjuu-t, egy próbát megér (van 2 évad belőle + közjáték részek). A bosszúhadjárat ebben az animében nem annyira forró, a hentai helyett inkább csak ecchi, de azért egész tisztességesen hárem anime.
-
KISDUCK
addikt
Elkezdtem a Fire Punch mangát, hát ez elég morbid (18), de meg kell hagyni hogy szépen van megrajzolva.
-
válasz KISDUCK #51178 üzenetére
Descent of the demonic mastert nem birtam tovabb, 90%-ban filler érzésem volt, 66. résznél bizonytalan időre dobtam. Helyettesnek a Skeleton soldier couldnt protect the dungeon ugrott be, ez érdekesebb. Bár nem győzött meg itt se a dolog, hogy egyáltalán tudják merre halad a történet, és nem mindig csak a köv pár részt
randomgeneráljáktalálják ki. De itt kitartok, ~105 korul jarok.eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
KISDUCK
addikt
válasz maross #51179 üzenetére
Ja hát a Descent of the demonic master-ben sok a slice of life és a humor is, de valahogy nekem ez így igen bejött. a Skeleton soldier is jó, de ott már annyiszor volt
, hogy adtam neki egy hosszabb szünetet, majd valamikor később folytatom, ha visszatér a kedvem hozzá. Most ránéztem a 106. fejezet elején tettem le pihenni, szóval én addig bírtam ahol most tartasz benne. Amúgy ilyen akció manhwaban a Leviathan-t tudom ajánlani. A story befejezett, az art jó és emlékeim szerint nincs benne nagyon időpocsékolás.rewind time -
-
myckey
veterán
Bleach TYBW arc 4. ep.
Jól kezdődött, nem szarakodnak a finomkodással Jó volt látni az "öreg" Byakuya képességét, viszont. Kíváncsi leszek, hogy jut túl a csapdán az emberünk, mer azé odaát szükség lenne a hathatós közreműködésére....a Gotei 13 kissé, meg, vagyon, zavarodva.
A látványhoz még mindig nem szoktam hozzá, erősen él bennem a kontraszt.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
coco2
őstag
Van egy blog SAO season 5-ről, de egyenlőre hiába kuksizom, igaz-e belőle bármi, nem találok semmi mást. Álhírek lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Michell
tag
A szezonból most néztem bele a 4-nin wa Sorezore első részébe. Agyzsibbasztó.
Ez a szint általában hidegen hagy, de most nem tudtam megállni röhögés nélkül. -
Michell
tag
válasz Farkassacred #51185 üzenetére
Bocchi: Az első része nagyon tetszett ( a seppuku nagy poén szvsz), de a második annál kevésbé, elég hullámzó. Mindenesetre követem azt is.
A szezonból egyébként a Koukyuu no Karasu ami leginkább érdekel egyelőre. A hangulata valahogy a Juuni Kokuki -t idézi fel.[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz Michell #51187 üzenetére
Engem így a negyedik részig eddig leköt teljesen, szerintem adja magát a Bocchi.
Az őszi szezonból a Koukyuu no Karasu volt pont az egyetlen anime a normális értékelésűek közt, amibe nem mertem belekezdeni. A rajzolás meg a történelmi szál miatt riadtam meg, de ha azt mondod, hogy jó, akkor teszek vele egy próbát.
Számomra eddig az újak közül Chainsaw Man viszi a prímet, bár elnézve a macskás rajongótábort, ezt nem csak én gondolom így. Azután jön a Bocchi és a Fuufu Ijou, ezek még egész jónak tűnnek az eddigi részek alapján.
Top 1 anime számomra meg most is a Spy x Family, na ez az az anime amit már bátran tudnék ajánlani akárkinek..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
KISDUCK
addikt
Elkezdtem a mangát mert kerestem valami vidámabbat, a fire punchoz annyira nem volt kedvem és eszembe jutott hogy korábban volt tárgyalva a topikban hogy az az akció jelenet mennyire gagyi volt, most megnéztem ezt a videót hogy a mangában ezen túlhaladtam, hát így még cikibb az egész. Legalább a manga jó, eteti magát, szokásos nakama power meg hülyeségek, de szórakoztató.
-
coco2
őstag
Anime ajánló félig-meddig minőségre: Black Summoner
A rajzolás és kidolgozás okés, a szereplők bemutatása elégséges, a történetben van egy kicsi tsundere, de tolerálható. Egészében megüti az "egyszer meg lehet nézni" minőség szintjét. Ha valaki éppen végzetes szintű anime-elvonásban szenved, a jelzett anime eddigi egyetlen befejezett évada meg tud menteni legalább 6 órányi időt attól, hogy a képernyő előtt ro*adás helyett bármi értelmesebbel teljen el. A sztori magja
. Cheers,szerepjáték világba csöppent főhős [ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
-
coco2
őstag
YT csatorna. A digitális oktatás anime művészetének egyik előfutára
PC Master Race Explained in 9 minutes [Animated] (csak egy példa)
-
TBT
addikt
Japánban a mai naptól vetítik Makoto Shinkai új filmjét, a Suzume no Tojimari-t (すずめの戸締まり), be is futott az utolsó előzetes hozzá, néhány RADWIMPS dal kíséretében:
Kár, hogy a BD megjelenésre még rengeteget kell várni.
Az anime főcímdala is elérhető már!LiSA közben kiadta a Japán csapat (2022-es labdarúgó-világbajnokság) tiszteletére készített dalát!
Jövő héten jelenik meg a hatodik stúdióalbuma LANDER címmel, ami erősen hajaz az első (2013-ban kiadott) stúdióalbumára, a LANDSPACE-re.Hivatalos album verzió
THE FIRST TAKE verzió (stúdiómunkától mentes verzió)
Csakhogy érzékeltessem a hölgy tehetségét."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
coco2
őstag
Én nem tudom, ki hogy van vele, az animék legalább 99%-ának a soundtrack-je olyan botrányosan rossz, hogy én bizony csak áttekerni szoktam minden alkalommal pusztán a jó ízlésem védelme érdekében. Az animék tudnak aranyosak is lenni, és némelyik anime egyik-másik track-jét direkt vadászom, és gyűjteménybe rakom, de az összes többi úgy kuka, ahogy van.
Amit zenét most linkeltél, arról sem gondolok jót egy kicsit sem.
-
coco2
őstag
Anime ajánló (korlátosan): Scum's Wish
Eddig csak az s01e01-et néztem meg. Van benne nem kevés érzelmi szégyentelenség. Ritkaság a sok nyavajás tsundere után, amitől a gyomrom szokott felfordulni. Hogy később milyen, most még fogalmam sincs. Lehet, egy kifulladt vacak lesz, szóval a fenti tanácsot tessék kétkedéssel fogadni. Az eddigi ítélet, hogy ebben az animében kevesebb a mozgalmasság, és a rajzolási stílus is kiforratlan a top animékhez képest. De a főszereplők az első rész alapján aranyosak.
-
dfdfdf
őstag
válasz Farkassacred #51196 üzenetére
Tetszik nekem ez a sorozat nem tipikus, Kelvin azért egy beteg karakter na jó nem annyira mint Keyaru (tudjuk miből) de azért nem panaszkodhat egy cseppet sem
-
myckey
veterán
Tehát, általánosan, egyetemesen....99% -ban rossz. Az OST ....
Hát(meg has) jó .- Meanwhile in my otthon....
Lement a Chainsaw man 5. epizód.
Igazából, ami megmaradt bennem....az a , mer más nem is történt. Vagyis de !csöcsörészés
Volt egy nagyon király eszmefuttatás, filozofálás....(ami a tüdőt illeti.
Kedvelem a srácot, nagyon érzelmes figura, extrém módon éli meg a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest