Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Gantz

    Nincs kedvem hosszan kifejteni mit gondolok az animéről, legyen elég csak annyi; hogy amilyen jól indult a végére annyira szar lett... és mindezek tetejébe kaptunk egy ótvar alternatív befejezést, ami semmit sem próbál megmagyarázni, csak még jobban összezavarja az amúgy is zavarodott nézőt. Ennek a befejezésnek köszönhetően belenéztem a mangába (90+ fejezet) és meglepően tapasztaltam, hogy teljesen átírták a végét, de úgy, hogy... áh...
    Rengeteg potenciál van a Gantz-ban amit nem használtak ki, a történet iszonyat lassan folyik és ennek 90 százalékában csak a "Lőjek vagy ne lőjek" téma ment, a maradék 10% vér, szex és unalmas töltelék karakterek, akiket én már az első percben fejbe lőttem volna!

    A sorozat első felére adok 7 pontot, mert idáig nagyon jól fenntartja az ember érdeklődését a kiszámíthatatlanságával, de ezután már csak csúszik lefele, laposodik és rájön - vagy csak kezd ráeszmélni - a néző, hogy a kérdéseire nem fog választ kapni a büdös életben sem. Szóval az anime második felére adok 4 pontot, mert többet nem érdemel a szememben.

    Kicsit most csalódott vagyok.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák