- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz K1nG HuNp #37650 üzenetére
Légyszi ne... használtam már nem egyszer a szolgáltatásukat, tudom hogy hogy működik.
Amúgy magyar lokációval is megy, csak kisebb a kínálat. Nem kell neki semmi különös, csak egy flash plugin...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #37644 üzenetére
Urara-t is nézem, csak minek. Elég elvetemült a plot és kikövetkeztethető spoiler:
, ha moe túladagolás kell, van erre ideálisabb mű. Egy waifu meg nem visz el nálam egy komplett sorozatot.tuti Chiya anyja az a legendary rank 1 urara Reikenzant meg nem fogom fordítani Azért elég elborult a nyelvezet a sok idióta fabrikált szó miatt.
Status update:
- Piace: Watashi no Italian - háát ez is csak valami rövid semmiség... ami jól áll egy Getsuyou no Tawawa-nak vagy Okusama ga Seitokaichounak, az ilyeneknek nem mindig. Gekkan Shoujo Nozaki-kun és Seitokai Yakuindomo is kapott teljes epizódokat, holott ott is le lehetett volna bontani 4-5 perces epizódokra.
- Kuzu no Honkai - hoppá, bele a mélyvízbe egyből... bár elég érdekes a gondolatmenetük, de sebaj, nem szarral gurigáznak.
- Minami Kamakura Koukou Joshi Jitensha-bu - hmm... már megint csak lányok. Majd elválik, hogy mi lesz vele.@K1nG HuNp: Kissanime a legtöbb kezdő animésnek megfelel. Nagy adatbázis, kb. minden futó sorozat fent van, ingyenes, 1080p stream is van. Ügyelj, hogy jelenleg kissanime.ru az url, kissanime.io az egy... adatlopással és hackeléssel felépített csaló oldal, ott befigyelhet kéretlen kártevő meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #37644 üzenetére
Te Bélám, volt az a nagyon lewd NSFW artist, csinál elvileg egy jóféle hátteret, az már elkészült?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #37657 üzenetére
A te igényeidet valószínűleg jobban kielégíti
-
Totheground
addikt
válasz Mister_X #37658 üzenetére
Ki? Hews? Vagy Otto? Nekik csorgatok havi appanázst némi high-res cuccért.
Egyébként annak a képnek az a max felbontása, nem véletlenül.Amúgy itt a full RES abból a képből. Kis pici, szóval eltarthat, mire betölti.
Alternatively, Mega.nz link.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #37659 üzenetére
A tiedet? Honnantudjam
Mindkét megoldás K.O. iPaden
-
bandiras2
senior tag
válasz K1nG HuNp #37647 üzenetére
Van néhány mű aminek kifelyezetten jó az angol dub-ja, de nem jellemző hogy tömeges jelenség lenne. Inkább ritka mint a fehér holló. Idegesítő hang választás, gyenge hangjáték, stb... De a listán egy csomó cím duplázva van, a végén ott a dub szócska ha kínozni akarod magad vele.
De akkor egy ellenpélda: REDLINERe: oriic
Ne aggódj, menni fog. A cucc első osztályú. Az eredeti szinkronszínészek csodát műveltek, pl Accelerátor őrült nevetése, Shirai "Oneee samaaaa", vagy Mikoto a műfelháborodott őrjöngései
A zenei témái pedig első osztályúak! Fogod te az OP-ED--et tucat szám felvenni playlistre!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
K1nG HuNp
őstag
Az animéket hogyan szokták licencelni? Kint olyanok mint egy sima sorozat a tv-ben, tehat ingyenesek, vagy van ami fizetos stb?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Mister_X
nagyúr
válasz K1nG HuNp #37662 üzenetére
A legnagyobb különbség a nyugati és Japán (animációs) sorozatok között, hogy míg nyugaton a csatorna ad megbízást (pénzt). hogy elkészüljön a sorozat, növelve a csatorna nézettségét, addig Japánban a TV-s sugározás "reklám": a stúdiók az értékesített DVD-k és Blu-rayek alapján realizálnak profitot. Mondjuk ez a papírforma, eltérések lehetnek, mondjuk kap a stúdió a csatornától royality-t, ha a nézettség kellően magas volt.
Tehát elméletben érdekeltek a jó anime gyártásában, de közben meg napvilágot látnak az olyan förtelmek, mint a School Days.
-
K1nG HuNp
őstag
A crunchyroll az etalon? Linkelték nekem az anilinkz.io-t is ami tok jo, nincs rajta hirdetes, de nehany reszben ramaty a sub, hianyzik az intro, kicsit ilyen osszevagdosottnak tunik
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
F34R
nagyúr
válasz K1nG HuNp #37664 üzenetére
Nem tudom, hogy ertelmezted-e a hozzaszolasat... [link]
#37666) K1nG HuNp
Nem VPN akkor ajanlott, ha az adott orszagban (Magyarorszag) nem tamogatott, vagy nem lejatszhato a sorozat.... meg tobbek kozott mikor fajlcseret hajtassz vegre (p2p) mas orszagban akkor erosen ajanlott.
[ Szerkesztve ]
-
-
K1nG HuNp
őstag
Kulfoldon durvan buntetnek erte ha nem csalnak ismereteim (németorszag, ausztria)
F34R: Igen értelmezten, megnéztem, és nekem kezdo szemmel is fansubnak tűnt
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! S2:
Lenyomtam az első évadot belőle, mert felkeltette az érdeklődésemet.
Nem is bántam meg, mert remekül szórakoztam és sokat röhögtem a sok hülyülésen.Viszont a második évadot nagyon elbaltázták!
Ez a rajzolás kriminális. A szereplők viselkedési-sémáikat felerősítették, de ez egyáltalán nem tett jót a karaktereknek. A poénok erőltetettnek hatnak.
Nem is értem, hogy miért nem tudják rendesen megcsinálni.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #37674 üzenetére
Még csak most indult.
-
K1nG HuNp
őstag
Igy, ket napi keresgeles utan szerintem megtalaltam a megfelelo megoldast. Opera bongeszoben ugyebar van teljesen ingyenes unlimited vpn, ez tokéletesen működik mind crunchyrollson mind funimation-on. Az uj funimation website epp ma hajnalban ujult meg, brutalisan jo, htlm5-el es minden elkepzelheto sorozattal.
+ A kanadai szerver picit gyorsabbnak tűnik, de nem nagy az eltérés
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
-
nonsen5e
addikt
-
K1nG HuNp
őstag
válasz nonsen5e #37678 üzenetére
Már egy jó ideje bennevan Kétlem, hogy a közeljövőben kikapcsolnák, hisz ez az egyik legnagyobb ütőkártyájuk. Tegnap még vpn nélkül is elérhető volt a funimation, ma szerintem az átállás miatt még nem engedték rá a népet.
Mostani állapotában veri a crunchyrollst, az előfizetés is olcsóbb. Régen ha jól tudom a kinálattal képes volt elhúzni a crunchyrolls, de mióta egyesültek nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne.
Magyarországon mikor lesz legálisan elérhető az attack on titan, one punch man stb?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz nonsen5e #37680 üzenetére
Naruto-ról mit kell tudni? Már gyerekkoromban is volt, de sosem követtem, mennyire épül egymásra a 17 évad? Ha belevágnék most, hol érdemes kezdenem?
Szerencsére ez még kis hazánkban is legálisan elérhető
-
K1nG HuNp
őstag
Belekukkantok amíg tart a crunchyrollos guest premiumom, talan jó lesz fillernek amíg várok az attack on titan season2-re. Féltem, hogy csak agyon volt hypeolva, de nem, életem első animéjeként letaglozott.. remelem akad még pár ilyen jó
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Crunchyrollson éles a HTML5 player!
-
K1nG HuNp
őstag
A horriblesubs honnan rippel? Nem találom a FAQ-ban
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest