- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz -=RelakS=- #37900 üzenetére
az asperger szindrómás nem tud köszönni,
valakinek az szemébe nézni fizikai fájdalmat jelent nekimeg spektrálisan helyezik el az ebben szenvedő embereket, ez nem olyan, hogy influenzás vagy nem, hanem hogy milyen mértékbe érintett
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dluinet #37901 üzenetére
Ezért írtam, hogy legalábbis ez a része a cikknek.
Meg több helyen is írják, hogy ezek meg ezek a tünetek, de aki ilyet csinál, még nem feltétlenül szenved Asperger-ben. Szóval bonyolult még a szakembereknek is, hát még nekünk.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Máté94
addikt
válasz -=RelakS=- #37902 üzenetére
Ezért mondtam, hogy kicsit mindenki autista/aspergeres.
-
torik
senior tag
Hali! Az idehaza megjelent két Trigun manga lezártnak tekinthető, vagy csak félbemaradt ez is mint a Berserk?
All that and a bag of chips
-
Totheground
addikt
válasz Máté94 #37904 üzenetére
Svájcban is megesik (cf Melonpan).
Közben rájöttem, hogy az egyik kedvenc artistomnak van Enty accountja. Újabb havi -500 yen. A Patreonnal együtt már kezdek kicsit sokat költeni erre.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Totheground #37907 üzenetére
Csinálj egy Patreon csatornát, ahol téged támogathatnak
-
F34R
nagyúr
válasz -=RelakS=- #37903 üzenetére
Legalabb neki jo napja volt xD
(#37896) Máté94
Dejavu, evekkel elotte megalmodom majd varatlan idopontokban erzodik mintha megtortent volna. Meg erosen raerzek masok gondolataira, szoval ezert nem is kell veluk tarsalognom, szemkontaktolnom.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
A deja vu-t én is szoktam érezni, most már van bennünk valami közös. Mondjuk én nem álmodom meg, de olyan érzés elszokott fogni van, mintha már álmodtam volna hasonlót.
A gondolatolvasással vigyáznék, otthon tudom hogy minden rá van írva az emberek arcára, de ezzel máshol lehet sok olyan embertől elzárnéd magad, akiről nem is gondolnád, hogy amit leolvastál köszönő viszonyban sincs, amit gondol.
De nem akarlak meghazudtolni. Nem hangzott igazán szuper képességnek, erre mások is képesek vagyis mindenki valamilyen mértékben persze. Csak arra akartam utalni, hogy úgy tűnt, mintha ez egy kis arrogancia lenne a részedről, hisz "Én megtudom állapítani mit gondolnak rólam vagy másrol, nem kell nekem beszélni velük".
Bár, ha nem így lenne, nyilván nem mondanád.
-
F34R
nagyúr
válasz Máté94 #37910 üzenetére
Vannak olyan pillanatok mikor "arrogansnak" tartanak.
Nem szuperero, a mostaninal sokkal tobb idegvegzodest kellene hasznalni ahhoz hogy emberfeletibb dolgokra legyel kepes.
Van sok olyan jellemvonas ami inkabb atok mintsem ajandek.Mas:
Ez a ēlDLIVE nagyon a World Trigger-e akar hasonlitani, eleg benan. Az sem volt egy remekmu de teljeseggel nezheto volt erre lehoznak egy gagyi masolatot ami egybol kukazando.
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Ez überelt számomra mindent a héten
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
unclefucka
senior tag
Némi "előképzettséget" igényel, hogy a poént -igazán- értse az ember, de ez volt az a videó, ami miatt elkezdtem nézni a sorozatot. És ahogy az lenni szokott egy ilyen remek animét az ember egy hétvége alatt ledarál (nekem egy nap volt).
Ennél békésebb animét még soha nem láttam. Úgy gondoltam, hogy a Kumamiko-nál békésebb nincs, de van!
Egyszerűen zseniális, ahogyan
, de mégis nézni akarod, mert kell, és még akarsz belőle, mert nem elég! Mondjuk Kei-kun lehetett volna "aktívabb" a lányok irányába, de hát ez van, nem panaszkodunk, lenyeljük a békát, hogy a romantikus szálak összege egyenlő a 0-val. Cserébe viszont kapunk egy nagy adag természetes hétköznapiságot olyan szinten, hogy az már néha kínos.nem történik -igazán- semmi Konkrétan háromszor néztem újra azt a jelenetet a 7. részből, amikor Kei-kun kielemzi a vadnövény szedés közben, hogy a medvehagyma nagyon finom, viszont büdöset fogsz fingani tőle... És ez felkeltette Makoto-chan érdeklődését! ÁÁÁÁ!
De ezen kívül is van benne jó pár jelenet, amikor azt érzed, hogy:
Aztán persze megmagyarázzák, vagy egyszerűen átlépnek rajta és újra helyére kerül minden. Nincs benne extrém vicces rész sem, kellemesen kuncogsz és jól érzed magad. Ha megnézed, !mert megnézed!, akkor annyira eláraszt a ZEN, hogy utána SnK-al, meg Black Lagoon-al kell majd egyensúlyba hozni a lelkedet.
Összességében: eszméletlenül jó, teljesen korhatár mentes, mindenkinek ajánlott. Lélekápolásra kifejezetten javasolt![ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valszeg sokakat nem érdekel de akkor is:
"Kawahara Reki Sword Art Online című, a virtuális MMORPG-k világában játszódó light novel sorozata alapján készült Sword Art Online Ordinal Scale animefilmnek a mai napon volt a japán mozipremierje, ami a "SAO Will Return", azaz a "SAO visszatér" üzenettel zárult, tehát a rajongók ezzel hivatalos megerősítést kaptak a folytatás készültéről." február 17.
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
addikt
Attól még, hogy a nagy kritikusok meg az önjelölt filmszakértők lehúzzák, attól még az egyik legnépszerűbb anime sorozat.
Legjobb tudomásom szerint az A-1 pictures már évekkel ezelőtt azt mondta, hogy amígy lesz LN, addig lesz anime is belőle.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-=RelakS=-
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
Ez cukiak
Először a Cerberus, utána Gabriel XD
Ez meg trolling hard
Mi lesz, ha a kis sárkány felnő?
^Márminthogy ő^[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
napok óta megallas nelkul a d"ear my friends" szol a fejemben kiirthatatlanuk. valoszinuleg nem tett jot hogy hetvegen a railgun ost- bomboltettem a hetvegen a fulesen" valamint az se valoszinu hogy hasznal, hogy azota szamos chaptert toltam le a light novellben, valamint egyeb fanfic- ben. nem mint ha bannam, mert nagyon kellemes, de tanulni is kene, es akkor nagyon zavaro...
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-=RelakS=-
veterán
This is the song that doesn't end
Gifs with Sound 2 Anime TuesdayItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
F34R
nagyúr
-
-=RelakS=-
veterán
Cicada hunt ... you are doing it wrong...
-
-=RelakS=-
veterán
-
unclefucka
senior tag
válasz -=RelakS=- #37928 üzenetére
Ebben az epizódban ez a legjobb rész. Őrületesen jó.
WTF-Röhögés-Kawaii-Újranéz-ROFL.
Kábé így nézett ki a szekvencia nálam. Beszarás jó ez a sorozat.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
3-gatsu no Lion:
Nézi ezt valaki?
Jó cucc, érdemes elkezdeni?Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
F34R
nagyúr
válasz unclefucka #37932 üzenetére
Tegnap kezdtem el jo cucc egyebken, csak baratkoznom kell a grafikaval mert nagyon idiota.
-
veterán
En neegetem, neha meglep a hozzaallasa szereploknek, pozitiv es negativ iranyban is.
Everybody lies.
-
Máté94
addikt
A cicák jófejek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tanya legújabb része egész jó volt, kíváncsian várom mit hoznak ki ebből az egészből.
Live-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
válasz stratova #37930 üzenetére
Instrumentális? [Misaka rules the piano]
[És ez volt a főbűnös.] Még ma is szólt a fülemben, és nem volt nálam elég metál hogy kiírtsam. no spoiler ending ha valaki nézni akarja a sorozatot.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
unclefucka
senior tag
Köszönöm az ajánlásokat.
#37933 F34R:A grafikával nem lesz baj. Volt ennél már rosszabb is.
#37934 Crytec210: Az jó! Legalább történik valami.
#37935 Máté94: Ezzaaz! Akkor elkezdem.
A Nyanko Days amúgy is már adja az alaphangot.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Totheground
addikt
Mostanában a Twitter tele volt Ai-channal (meg a Nico-n is előkerült), szóval utánanéztem, mi is ez.
Cute.
-
Totheground
addikt
LL:S season 2 confirmed.
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #37941 üzenetére
ird ki itt nincs titok Love Live Sunshine 2nd season
-
nonsen5e
addikt
-
tDr1v3r
veterán
Letudtam az End of Evangelion-t is, most azért kicsit keresem a szavakat...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
F34R
nagyúr
and my dreams came true?
-
tDr1v3r
veterán
Szerencsére nem lesz egyhamar. A Root A eladásai is elég gyatrák voltak tudtommal, meg hát ilyen szintű összefosás után nem is tudnák folytatni a Re-vel...
Kicsit spoileresen, de csak ennyi volt kivágva már az első évadban is... oké, 60 chapterre jutott 12 rész, de ezek nagy része szerves részei a történetnek.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
poldres
csendes tag
[ Szerkesztve ]
poldres
-
nonsen5e
addikt
nyaa-n fent van egy bizonyos satrip egy bizonyos koncertről.
Pedig eleinte még úgy volt, hogy németországban is vetítik, oda még el is mentem volna.., de mindig mindenki újra és újra bebizonyítja, hogy annyira nem is kell nekik az emberek pénze..[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest