Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    Időközben megnéztem a Full Metal Panic! + Fumoffu + TSR + OVA-t.
    Ahogy haladtunk előre a szezonokkal, a színvonal emelkedett; míg az első évadnak voltak jó pillanatai, kevésébé jók is akadtak szép számmal.
    A Fumoffu mellékszálban a comedy és az iskolai élet került előtérbe, aminek kifejezetten örültem. Szerencsére rátettek egy lapáttal az alap sorozatra mindkét szempontból, volt pár true lol. KATTA. :DDD
    A TSR ellenben rendesen átúszott "igazi" seinen-be, a humor kicsit visszább szorult, helyét átvette a violence és magasabb színvonalú akció. Egészen kiemelkedő darab lett belőle, de a lezárással nem teljesen tudtam megbékülni - bár az is igaz, hogy így tulajdonképpen nyitva maradt az ajtó egy esetleges folytatás számára.

    Mondjuk sokáig nem bírtam magam rávenni, hogy belekezdjek a franchise-ba, mert itthon egy kifejezetten ismert és agyonhype-olt darabról van szó, az meg nálam olyan, mint a pestises disznó.

    Sousuke epic. :DDD Kaname is adja, jó comedy duo a günszóval.
    Tessa meg jöhet. <3





    Aztán megvolt a Kaze no Stigma. Ez is hype, csak azt nem tudom minek. Igazából nincs kedvem róla semmit írni. Ha szereted a contemporary fantasy / magic / super power-t, egynek elmegy szódával.

    Most a Hime-chan no Ribbon-t nézem. Eddig nagyon kávájii. <3

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák