- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #25400 üzenetére
Hogy én ezért a postért mit fogok kapni tőled később ha tényleg letolod...
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
válasz Mister_X #25402 üzenetére
Vigyázz, mit mondasz neki. A végén te is zacskót kapsz a fejedre. Csak nem lesz rajta lyuk.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
bandiras2
senior tag
válasz Mister_X #25402 üzenetére
Told le a Re-Take mangát, és akkor majd világosabb lesz. A Re-Built az folytatás.
[kép]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
hoffman_
nagyúr
üdv urak,
kellemetlen kérdés. nem jön a bakabt, tud erről valaki valamit? bármit húzok, hiába van elvileg s/l, findig peersel vár, és mindegy, hogy mit húznék. hetek óta...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Máté94
addikt
Akuma no Riddle
- avagy "Az ördög találós kérdései"
"Történetünk színtere a Myoujou Magánakadémia, egy elit lányiskola ahol a középiskolai tagozat első osztályait a színek alapján nevezik el. Ezek között megtalálható a Fekete Osztály is, amit csak különleges esetben indítanak el. Az idén 12 válogatott bérgyilkoslány kerül ebbe az osztályba, ők mindannyian azt a feladatot kapják, hogy azonosítsanak és végezzenek egy ismeretlen célszeméllyel. Mivel az osztály 13. tanulója, a mindig vidám és meglehetősen naiv Ichinose Haru egyáltalán nem illik ebbe a légkörbe, a többieknek a meggyőződésévé válik, hogy csakis ő lehet a célszemély. Haru azonban egyre közelebb kerül a szobatársához, az Azuma Tokaku nevű bérgyilkoslányhoz, aki megesküszik hogy megvédi őt a többiek támadásaitól."
Aki látta a Danganronpa-t, annak kicsit feltűnhet a hasonlóság, bár itt teljesen másról szól az egész. Tokaku és Haru szerintem remek párost fognak alkotni, végre nem fogok a falra mászni, mint a Sakura Trick-ben.
Az osztálytársak 3/4 - vagy az összes - ilyen-olyan "dere", tehát mindenki megtalálhatja majd a maga kedvencét. OP/ED párost még nem érzem erősnek, de lehet többször meg kell majd hallgatni, hogy tetszen.
Látványvilágra nem lehet panasz, ahogy a zenére sem, és a szokásos Index-ből ismert ördögi vigyorokra sem.Mahouka Koukou no Rettousei
A 21. század végére, a mágia, mely eddig csak a mesék világában létezett, valódi technológiaként vált rendszeresítetté. 2030-ban a drasztikus globális lehűlés következtében élelmiszerhiány ütötte fel a fejét. A folyamatos csatározások a energiaforrásokért 2045-ben a 20 évig tartó III. világháború kirobbanásához vezetett. A termonukleáris háború eljövetele pusztán a megjelent "magic technician"-nek köszönhető, ezzel véve rá az nemzeteket, hogy varázslókat képezzenek ki.
Testvérpárunk, Shiba Tatsuya és Miyuki most nyertek felvételt a "National Magic University Affiliated First High School"-re, ahol a diákokat két "Course"-ra osztják - 1(Bloom) és 2(Weed) - felvételi eredményük alapján. A két testvér elválni kényszerül, hiszen Miyuki az elsők közötti eredménnyel jutott be, míg bátyja az utolsók között szerepelt, hála a teszt gyakorlati részének.
Nagyjából ennyit tudunk meg, van egy nagyon badass főhősünk, egy bátyjkomplexusos húg és sok mágia és szerethető karakterek.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most hogy lett felirat megnéztem újra az utolsó négy részt a Kill La Kill-ből. Hát ez a sorozat az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetése. Vicces, akciódús, mocskosul elborult, a valaha hallott EGYIK legjobb soundtrack. Imádtam minden részét.
Live-Die-Respawn
-
neko18
senior tag
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de:
Könnyed, vidám, ecchi, nekem nagyon tetszett Jók a karakterek, tele van vicces utalásokkal.
8(.5)/10 8-asnál azért jobb, de már azért láttam jobbat is a témábankdxsv
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mahouka Koukou no Rettousei
1. rész
Egyelőre még nem mondok semmit róla egy rész után. Nem tűnik rossznak, a srác képességére kíváncsi vagyok.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #25414 üzenetére
Dede, pont azért mondom. BTW, a perverz ninja feje engem Ikkaku-ra emlékeztetett
(#25416) Máté94
Na igen, látszik rajta hogy tényleg szereti a testvérét, nem akar ártani neki. Viszont mintha egy kicsit lassúnak éreztem volna az első részt, de lehet hogy rosszul látom. A két chibi felvezető rész sem adott semmit hozzá, csak elmesélte az alapokat. Kíváncsi vagyok milyen átívelő szálat kapunk, de tippre valami olyasmit mint a Magical Warfare-nél.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sword Art Online 2 júliusban:
szerk:
Hoppsz most láttam hogy írtam már róla, akkor sorry.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
veterán
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
-
Nova96
őstag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #25434 üzenetére
Pocky-t hol lehet venni nálunk? Valamelyik nap véletlenül találtam egyet itt a keletiben, bár mogyorós volt, de imádtam, jó lenne néha venni egyet egyet. A boltban azt mondták hogy nem hoznak többet.
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
Csak nem asszony is manias ?
jol nez ki. -
törölt tag
Pocky-ról valahogy a Vampire Knight jut eszembe, de amúgy a rizs is árulkodik!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #25438 üzenetére
Hja persze te nem itt létezel e nemes földterületen.
Benézek Ázsiába szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
Meronpan da!!! O
-
-
Máté94
addikt
Captain Earth
1. rész:
"Történetünk főhőse Manatsu Daichi egy átlagos, másodikos középiskolás diák, aki egyik nap észrevesz egy híradást, amiben egy különös fényjelenséget mutatnak. Fiatalabb korában már látott ilyet, ezért visszatér gyerekkori lakhelyére, amit apja halála után elhagyott. Közben a Földet veszély fenyegeti, támadás készül ellene és Daichi pont az egésznek a közepébe csöppen, hiszen ő is "kapitány", akárcsak az apja. Kap egy mechát, amivel szembeszállhat az ellenséges erőkkel."
Kicsit kusza első rész volt, csak mentünk mentünk és mentünk, semmit sem magyaráztak, bár összerakható volt. A grafika viszont kimagasló, ha másért nem, ezért igazán érdemes nézni. Aki ismeri a Star Driver sorozatot, annak feltűnhetnek hasonlóságok, ami abszolút nem hátrány.
Kenzen Robo Daimidaler
1. rész:
"Madanbashi Kouichi egy nem éppen átlagos középiskolai diák, mivel egyszeri gondolkodásával állandóan valami perverzségen töri a fejét. És mert a testében lévő Hi-Ero részecskeszám kiugróan magas, a rejtélyes Herceg Szépségszalon nevű szervezethez tartozó Sonan Kyouko megkéri őt, hogy a Daimidaler óriásrobotot irányítva mentse meg az emberiséget a Pingvin Birodalom támadásától."
HS DxD Hyoudo Issei-t kicsit bunkósították + adtak hozzá egy mechát, és az ellenségünk csupa pingvin latexruhába bújt elmebeteg...
Soredemo Sekai wa Utsukishii
1. rész:
"Nike, az Eső Hercegség negyedik hercegnője, aki irányítása alá tudja vonni a szeleket és az esőt, azért érkezik a Nap Királyságába hogy a Napkirály Livius I. felesége legyen. Megérkezésekor azonban nagy meglepetés várja, ugyanis a király, aki mindössze három év alatt az egész világot meghódította, még csak egy gyerek."
Kifejezetten tetszetős volt, Nike személyisége abszolút megkapó, igazi szerethető hősnő. Az első résztől ne ijedjen meg senki, a manga ott kezdődik, ahol az epizód véget ér, tehát csináltak egy hosszabb bevezetést, ahogy Nike megérkezik a Nap Királyságba. A shota herceggel remek komédiát fognak alakítani.
Gokukoku no Brynhildr
1. rész:
"Murakami Ryouta évekkel később sem tudja magát túltenni legjobb gyerekkori barátja halálán, amit egy szerencsétlen baleset okozott. Azóta a fiú minden a nap a csillagokat nézi, mert meg akar bizonyosodni róla, hogy idegenek valóban léteznek, ahogy azt Kuroneko állította. Egyik nap egy cserediák érkezik az iskolába, aki megszólalásig hasonlít Ryouta gyerekkori barátjára. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor kiderül, a lány nem mindennapi képességekkel rendelkezik."
Az OP kiemelendő, nem is emlékszem mikor hallottam utoljára techno zenét, mint OP, talán sose. Végül is erősnek mondhatnánk, ha már 2 ember majdnem meghalt az első részben, viszont a rendezéssel voltak gondok itt-ott.
Isshuukan Friends
1. rész:
"A középiskolás Hase Yuuki szeretne közelebb kerülni a magányosnak látszó Fujimiya Kaorihoz, a lány azonban hamarosan a tudtára adja, hogy rövidtávú memóriavesztése miatt mindig elfelejti az előző hét történéseit, és ezért nem kíván senkivel sem barátkozni. De a srác nem adja fel, és vállalja hogy minden héten újra elnyeri a lány bizalmát és barátságát."
A szezonos aranyos sorozat, de nagyon lassú, amolyan 50 első randi érzése van az embernek. Szívmelengető sorozatra vágyóknak kifejezetten ajánlott.
Seikoku no Dragonar
1. rész:
"Ash Blake az Ansullivan Sárkány Akadémia tanulója, ahol minden diáknak saját sárkánya kell hogy legyen. Hősünk párja azonban még mindig nem született meg, ezért társai egy haszontalan bajkeverőnek tartják, hiába képes megülni bárki sárkányát amire egyébként senki más nem képes. Aztán egy véletlen folytán, mikor végre megszületik a párja, az a hüllő helyett egy parancsolgató lány formájában jelenik meg előtte."
Tucat, ecchi, hárem, tsundere, jájj... viszont van történetünk(!)... mondjuk.
Haikyuu!
1.rész:
"Hinata Shouyou a röplapda szerelmese azóta a nap óta, hogy elcsípett egy közvetítést, amiben a Karasuno Középiskola diákjai játszottak. Onnantól fogva minden idejét annak szenteli, hogy minél jobb legyen ebben a sportban apró termete ellenére is. Még jobban megerősíti eme elhatározását a találkozás a tehetséges Kageyama Tobioval, akivel alsó gimi után a Karasunában immár nem csak riválisként, hanem csapattársakként látják viszont egymást."
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
A Haikyuu! engem pedig a Free!-re emlékeztet
kdxsv
-
neko18
senior tag
válasz Nova96 #25447 üzenetére
A Free! sem igazán yaoi szerintem Bár az tény hogy én kín keservesen jutottam el a végéig Nekem nem tetszett Inkább a borító alapján gonodltam hogy hasonlít a Free!-re nem a történet alapján
Bár most Máténak köszönhetek 2 megnézendő animét(Isshuukan Friends, Gokukoku no Brynhildr), de sosem fogok kifogyni belőle már mert a listán van már kb 100 anime amit megnéznék, 25 amit újra néznék és kb 20 amit most jelenleg nézek
[ Szerkesztve ]
kdxsv
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠