- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De most az csapta ki nálatok jobban a biztosítékot hogy az ÉLŐ lányokat 3D-s lányoknak hívom, vagy hogy szénné akarom gyúrni magam?
-
veterán
válasz Nova96 #17749 üzenetére
Változó, általánosan mindkettő
(#17750) SHiZUOKA
Miért?(#17752) Nova96
Animeknél nem nagyon jellemző, hogy rendes kapcsolat lenne bennük, definiáld, mit értesz rendes kapcsolat alatt..
(#17754) Totheground
Miskolci egyetemen is asszem ingyenes/kedvezményes a bérlet az egyetemistáknak a konditerembe
Az se rossz azértEverybody lies.
-
veterán
válasz PR0JECTNR56 #17758 üzenetére
Ugyan, hiszen az egyetemisták nem is csinálnak semmit.. megmondta vmelyik okos ember ott fenn pesten abban a szép épületben..
Az a láblógatás annyira láblógatás, amennyire pl a bölcsészek nem csinálnak semmit..Everybody lies.
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #17752 üzenetére
"Szerintem úgy maga a felfogásod."
Úristen, ez azért tőled már durva. Gyerünk Viktor, foglald el ismét a téged megillető posztot, még ilyen kommenteket...!! Basszus, eskü hiányoltam már..
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
veterán
válasz Nova96 #17761 üzenetére
Igen, erre céloztam, hogy nincs igény a masszív értelmes valósághű "szerelem"re, mivel ugye azt megtalálod a való életben is, míg az animekben általában végtelenül ártatlan kis akármiről megy a téma, amit ugye nem igazán találsz meg irl, így ezt szeretnék látni az emberek, erre van igény.
Everybody lies.
-
Archanon
őstag
Hogy tudnak valamit ilyen idiótán befejezni.................. na, erre alszom egy kicsit.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Pttypang #17762 üzenetére
Nem olyanra céloztam...de tudom, hogy nem fogalmaztam meg rendesen mivel ha annyit mondok legyen rendes kapcsolat benne. Általában...B gate....és hasonlókat kapok fejhez...ami minden csak rendes kapcsolat nem.
Itt értem rendes példa alatt akár: Toradora, Mirai Nikki, Chuu stb...A dőlt betűs az nem teljesen jó példa, csak ez jutott eszembe.
Archanon
És ez a "rég nézett ki így?"
Én a mai nap 3 animét fejeztem be..igaz csak 4 rész volt hátra... mindegyikből.
+1 FilmGuilty Crown...hát igen...egy kicsit wtf...miért ö..él és miért a másik halt meg?
De az OVA-t ajánlom, jó lett.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Nova96 #17761 üzenetére
Sukitte li na yo,
Saikano
ClannadÁltalában minden romantikus tartalmú történetnek pont az a lényege hogy a végére összejöjjenek. A valóságban is addig a legizgalmasabb, illetve a rövid időszak amíg ég a szerelem.
Vagy nézz Amagami-t, ott csak 3 részt kell kibírni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Nova96
őstag
Miután sok-sok...sok-sok -503-at kaptam.
Végre tudtok válaszolni.
Sukitte li na yo egy sz*r mellédrámázás.
Saikano, meg nem tűnik olyannak amit épp keresnék.
Clannad-ot meg később akartam nézni....hátha akkor neki kezdek a Kanon-nak...meg minden tartogatott animének...mivel kezdem azt észrevenni, hogy a jókat már láttam... így neki vettem a nagyon jókba....talán.
Gai is jön le, Death ?, Denpa Teki, Higurashi no Naku?..meg hozzá egy kis Dance In The Vampire Bund -
Crystalheart
őstag
válasz #59620352 #17774 üzenetére
Képtelenebbek a szövegeid, mint az Amerikai pitében a szereplők motivációi...
(Hogy értsd, épeszű ember nem ír le olyat, hogy "de majd 1,5 év múlva nagyon dúrván fogok kinézni, akkor már 1000% hogy lesz normális bnőm", ez a szöveg igazán a lúzerség gagyitinifilmekbe illő megtestesítője )
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #17776 üzenetére
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #17765 üzenetére
Tekintve, hogy december közepéig a historym heti 2-3 részekből állt - vagy annyiból se -, igen... rég nézett ki így.
Saikano, Kanon - ne legyél már ennyire türelmetlen... elképzelhető, hogy ezekből megkapnád a "normális" romantikát, amire vágysz, de sok minden mást nem, amit pedig megkaphatnál, ha érnél még egy kicsit.. Meg töménytelen animenézés helyett élhetnél is. Például... hozzátartozik az éréshez. Nem kell ennyire rohanni...
#viktor900: Szerintem hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
f4te-senpai vajon tudja már, hogy májusban véget ér a Kodomo no Jikan manga?
-
válasz Darth_Revan #17780 üzenetére
Harakiri lesz..
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Nova96
őstag
válasz Tirexi #17782 üzenetére
mecha,akció, shounen stb.
Szerintem nézd meg.
Archanon
helyett élhetnél is
Szerettem amikor valaki nem ismer és úgy ítélkezik. Figyelj két sportot űzök, heti 3-3 edzéssel. Mellette haverokkal szoktam hülyéskedni/városba lógni stb...és mellette kutyasétáltatás. ..tanulás ...és egyéb dolgok amik bőven a magánéletem. Csak a szokásos dolgomat elmondom amit mindenkinek elmondok..mivel megszoktam kapni nincs semmire időm. "Mindenkinek arra van ideje, amire szakít." És ne egy fórumon...mondja már meg nekem valaki, hogy éljek is...amikor k*rvára nem ismersz.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mostanában rendkívül kapcsolódnak a hsz-ek a topic címéhez
Majd hátha a tavaszi pakk nézhető lesz..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bandiras2
senior tag
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
törölt tag
Tudom hogy nem működik az roppant intelligens elmélet hogy: "Gyere haver nyárra kigyúrjuk magunkat" havi 1 kiló izomnál már lehet ujjongani, tom hogy működik az ember metabolizmusa Már kb 300 cikket olvastam a testépítésről.
Darth_Revan MIIII??? Eggyel több ok hogy fordítsuk, Pszicho úgysem jelentkezik... Örülök is hogy véget ér legalább egy évtized alatt le tudjuk fordítani Kodomo no Jikan <3
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Sakura Wars -al kapcsolatban van itt aki tapasztalt? Lenne kérdésem.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-
Tirexi
addikt
Amúgy már akartam kérdezni, hogy mi az a -desu kötőszó amit sokszor használnak a kisebb karakterek?
Valami aranyos képző vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest