- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Ö... a Kikaptál valami csápos, belezős, gyilkolós loli gore, az nem szokott megviselni el nézzem 1x-2x, de ez valahogy kiütött én se tudom miért. Én is lájtosnak gondoltam, de valahogy mégse...
"csápos, belezős, gyilkolós loli gore"
Alatt, csak arra gondolok ki a franc aki kitalálta és van aki erre fap-ol?Totheground
Lehet-lehet.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Nova96 #17853 üzenetére
Átpörgettem, sok értelme nincs. Van ennél ezerszer durvább megrázóbb H.
Tirexi:
ÁÁáá, én nem nézek ilyeneket, nem nagyon ismerek sokat, csak szoktam látni jeleneteket teljesen véletlenül.
(Pl, Bible Black-et ismered gondolom, Dark Shell, ezekről tudok hirtelen) Gore-t ne kérdezz, azokat utálom.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
Bible Black...szerintem...elégé sz*r kicsit hype van körülötte. És nem mellesleg sz*r, max kicsit durva a gyilkolás miatt..meg egyéb dolgok is történnek benne. De az nem nagyon rázott meg. Sőt, el is felejtettem.
Szóval, ha valami nekem valóság szerű jobban megráz mint valami "csáposgigamegalitergecivel töltött hentai" De, mindenki más.Van ezeknél is durvább, de azt nem néztem meg. Valahogy nem volt időm arra, hogy elpocsékoljam...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor térjünk vissza az animékhez inkább:
Van még négy részem a Kurogane no Linebarrels-ből. Amilyen xarul indult, olyannyira megtetszett a végére.
Live-Die-Respawn
-
Crystalheart
őstag
Asszem ez ide illik, a hungarizálós topikból
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz Crystalheart #17859 üzenetére
Látom a vidőki hártsábályusz nagy szívszerelmed.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kurogane no Linebarrels
Mecha után áhítoztam, így erre esett a választásom. A kezdeti részek alatt fogtam a fejemet hogy mekkora irritáló alak lesz a főszereplő srác, és néhány részig úgy voltam vele hogy dobom az egészet, mert csak felidegesítem rajta.
Még jó hogy nem tettem. A későbbiekben ha nem is egy mesterművet, de egy igenis tisztességes iparosmunkát láthattam.
Szerelmi szál persze volt itt is.(mit szerelmi konkrét hárem) választás persze nem lett belőle, de úgy néz ki japánokat ez ne is izgatja. Ezer éve várok egy olyan animére ami mondjuk egy sci-fi, mondjuk mecha, illetve hasonló témában és a főszereplő össze is jön valakivel a végén. (már ha túlélik persz)NO vissza sorozathoz. A részeket hamar bedaráltam, ami meglepett hogy a végére még egy kis fordulatot is betettek, ez plusz pontot adott az egészhez.
Szóval aki kicsit szeretne egy jó mecha-s sorozatot próbálja ki, csak a kezdeti néhány részt éljétek túl.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
"választás persze nem lett belőle, de úgy néz ki japánokat ez ne is izgatja"
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy ez valami perverzitásuk...
#[oWn]f4te:
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #17863 üzenetére
De most komolyan. Olyan nagy dolgot kérek azzal hogy mondjuk legyen olyan is hogy mondjuk egy mecha-s animében full happy end, meg minden bizbasz, legyőzik a főköcsögöt, mindenki boldog, a két főhős meg egymásra talál és csókot adnak egymásnak összeölelkeznek, esetleg valami utalás hogy boldogan éltek míg meg nem haltak? Nem kell egyszerre szexet tolni, csak egy kis érzelemkinyilatkoztatás. Ok szeretem az érzelmes animéket, meg az akció-mecha-varázslós-lövöldözős típusokat is, de a kettőt néha, elég ha egyszer kétszer, de keverhetnék.
Ezért is tetszett SAO, mert bár ott sem estek túlzásba, de legalább halovány szikráját láttam a dolognak. (aztán beleolvastam a LN tartalmába és ez a kis szikra is kihúnyt sajnos )
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Ha már érzelmek...
AIR, Kanon, Clannad, ef, Angel Beats, Gosick, Chrno Crusade, Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora... megvoltak már?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
válasz Archanon #17865 üzenetére
Kimi ga Nozomu Eien, Kodomo no Jikan, Koi Kaze, Yosuga no Sora, Hachimitsu to Clover. Meg száz másik.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezeket ismerem nagyjából, néhány meg is volt közülük, de szerintem ezek nem olyanok mint amikre én gondolok.
Ok a Chrno Crusade nagy királyság volt, az tetszett végig, és abban volt akció is.
A többi az nem hétköznapi szerelmi sztorik? (nem mind pozitív persze)
A Kimi Ga nozumo Eien-re emlékszem, az is pl slice of life volt.
Én azokat az animéket hiányolom ahol ha nem is a fentiekhez hasonló mélységű love story van, de nem is ami most megy 99%-ban: van alaptörténet, rengeteg akció, minden lány beleszeret srácba, akció a végén is, aztán max egy puszi, és esetleg egy ölelés.
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Nézd meg az Angel Beats!-t. Akció, röhögés, meg majdnem minden, ami kell egy mesterműhöz. Továbbá a Gosick sem épp slice of life, Air, Kanon, Clannad meg tömve van misztikummal, ami miatt szintén nem szimpla "életképek". Melyikeket láttad pontosan? Mindegy is, nézd meg mind, nincs mese...
#[oWn]f4te: Azt a bizonyos kakukktojást muszáj volt belesorolni, mi...?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #17868 üzenetére
Angel Beats érdekesnek tűnik, meglesem majd. A többit meg elraktározom és szépen ahogy lesz rá időm.
"Továbbá a Gosick sem épp slice of life"
De nem is volt benne hatalmas szerelmi szál ami a végére teljesen kibontakozik... Ok valahol mégis, de mégsem.Viszont a Sora meg a másik véglet. Ott meg ugye több route van, ott meg az zavar, hogy nem egy fő történet van.
Melyik lenne a kakukktojás?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
"Melyik lenne a kakukktojás?"
A másik véglet.
"A többit meg elraktározom és szépen ahogy lesz rá időm."
Nem hiszem, hogy csalódást okoznának... Talán az Air csöppet összecsapott (érdemes azzal kezdeni), de mindenképpen jó alapozásnak.
Aztán ott a Spice and Wolf. Nincs még befejezve, de alakul itt is valami... valami... Mindenesetre kötelező marketing training.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Ezt nem le vágni. Mi a kedvenc anime+manga párosa?
Angel Beats nagyon jó érdemes minden specialt+OVA-t utána megnézni.
orichalcos
Bizony ,de kéretik a másik kettőről nem spoilert írni mert,Kanon lent van első rész után most álldogál....mivel az egybe kéne letolni.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Mindkettő helyes találgatás, ezek szerint láthattad.
Eszembe jutott még valami, ami szerintem tetszene: Speed Grapher. Sok akcióval egy kemény seinen sztori, és talán "normális" kapcsolattal (bár ez már annyira nem tiszta, rég láttam), de a legkiemelkedőbb benne mégis a karakterábrázolás. Egy próbát mindenképp megér.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Csodalom h ez kimaradt a "romance" kategoria felsorolasbol: Nana
Esetleg meg Kimi no Todoke.Ujabb anime kivegezve:
Princess Nine
Elit leany kozepiskola noi baseball csapatot indit(ana). Sport, szerelem, haverok buli fanta.
S2-ert kialt, de meh..8/10
-
-
-
törölt tag
Ha kíváncsiak vagytok mik a jó animék, nézzétek meg a 2012-es listámat.
-
válasz Pttypang #17880 üzenetére
Igen, én is kiakadtam, hogy a KnJ csak a második.
Code Geass zsír, Steins; Gate is mélyreszántó, Angel Beats! is, CLANNAD ~AFTER STORY~ a lélektiprások csúcsa, Higurashi szintén alapmű, Shiki sem rossz, igazából SOA sem volt az, Madoka overhype, de elég egyedi a dolog, ecchiben Kiss x Sis is alapmű, főleg az OVA-k. Mitsudomoe sem rossz vígjátéknak, Needless-nek meg vannak epic pillanatai.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát igen ezek az én drágaságos sorozataim A SAO a végére ment mert a többi ami előtte van jobban tetszett, mélyebb nyomot hagyott, de muszáj volt beraknom! Nézzétek meg főleg a Kaiji-t xD azt nem mindegyikőtök látta.
-
Milka 78
nagyúr
Hosszú idő után végre volt egy kis kapacitásom "animézni".Be is táraztam egy egész friss darabot ami az igen fantáziadús K névre hallgat.Hát mit ne mondjak baromi nagy csalódás volt.A sztori,baromi gyenge,sekély,iszonyat el van húzva és az egész olyan sterilnek tűnik.Voltaképpen pont nem érdekelt a szereplők sorsa,mert egyikük sem "érintett" meg.A cselekmény feléig dunsztom nem volt,hogy mi miért történik,majd elkezd körvonalazódni a sztori értelme és az utolsó két-három részbe felébred az egész mű(ekkorra már úgy vártam a végét mint a messiást)beindul a cselekmény...Nagyjából az egész cselekmény belefért volna 4-5 részbe,nem is értem miért kellett így elnyújtani Egyedül a kinézete ami figyelemre méltó,de ezt leszámítva harmat gyenge.Ha másnak tanulságnak jó volt,de szerintem bőven kihagyható darab.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Aki még nem kezdte el nézni a Shinsekai Yori-t az várja meg amíg lefut és egyben tekintse meg. Borzasztó hogy így fel van szabdalva.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
oriic
HÁZIGAZDA
Melyik animében van a fogkefélős jelenet?
Live-Die-Respawn
-
veterán
Miután megnéztem a Nekomonogatari-t, azt kell hogy mondjam ,hogy szerintem nem hozta a megszokott színvonalat, amit az előző műveknél már megszoktam.. illetve a sorrend is rossz volt, mert ennek kellett volna a macsek kiűzése előtt kijönnie, nem fordítva..
Inkább várjunk csöndben a kizumonogatari-raEverybody lies.
-
bandiras2
senior tag
Előtte a Bakemonogatari kötelező, mert az előtte van időrendben is.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Sasami-san@Ganbaranai
DAFAQ just did I see?Ja, SHAFT...
(smileyözön... hát mert nem lehet szavakkal leírni)[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest