Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz Oldman2 #4894 üzenetére

    Adtál egy jó ötletet. Mivel a Gmail tárhelye gyak. korlátlan (értsd szinte sosem törlök mail-t), így meg fogok telíteni egy mappát a megvásárolt appokról kapott számlákról. Megcsinálhatták volna valóban a szűrést, próbáltam a menü gombbal operálni, de semmi ilyen lehetőségre nem bukkantam.

    (#4895) Dilikutya: Te is! Ki fogom "x"-elni a kuka appokat, hogy áttekinthető legyen a fiókom. Telitalálat, épp 4"-os a telefonom (106 nap múlva jár le a hűségem -countdown widget- {sick} és esélyes vagyok egy Note 2-re :)) ).

    Más:
    # Mi az a hozzávetőleges sebesség (Mbps), ami fölött telefonról nem észlelhető gyorsulás böngészés közben? Általános weblapok, akár tele képekkel. Mi az a sebesség (csak körülbelül), amikor a böngészési sebesség már csak a készülék teljesítményén múlik? Lehet, sőt legyen custom ROM, akár egy AOKP bögészővel (Chrome lassú :P ).
    # Lehet/szokott valaki programozni Android telefonról? Mintha valahol beleszaladtam volna már olyanba, hogy (talán egy) Nexus 7-en valaki Pythonozott volna metrón, vonaton hazafelé? Az itt készített dolgok könnyen átvihetők PC-re? Vagy akár egy Dropbox-ban lehet dolgozni? PC és a telefon is közvetlen oda mentene.

    Kicsit még másabb, de még Google:
    # Anno googlemail.com-t reggelt be a Google, amikor létrehoztam a fiókom, de azóta felajánlotta a gmal.com fiókkonvertálást, viszont a Calendar-ba még googlemail-t lát a rendszer, aminek jelentősége nem sok, de kicsit zavaró. Ezt nem lehet valahogy átállítani? Amúgy megkapom azt a mailt is a gmail.com-ra, amit googlemail.com-ra írnak. Ez úgy derült ki, hogy a Facebook-on konkrétan képtelenség átírni a bereggelt mail címet és az még szépen googlemail.com (ez is kicsit idegesítő).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák