- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
De, feltölti 100%-ra, csak Androidon (lehet, hogy máshol is, de erről van infóm) valamiért a 100%-nak jelzett az a valós kapacitást tekintve 8%-9x%-ig bármi lehet, készüléktől függően, ezért még rajta kell hagyni a töltőn egy ideig, hogy a valós 100%-ra feltöltse. Ennek okára még nem jöttem rá, és sehol nem találtam róla pontos infót (bár nagyon nem kerestem, módosítani nem tudom, a megfelelő programokkal viszont lehet róla infót szerezni, hogy az a 100% valójában hány %, így nem nagyon érdekel, hülye Google), de két tippem is van: az egyik az az, hogy így próbálják kicsit védeni az akku-t a gyártók, mert ha azt látja az átlag user, hogy Ó! 100%-on van, akkor lehet lehúzni a töltőről, holott valójában még csak 85-90% körül van sok telefon esetén. A másik az (és a mai kedves világunkban erre mernék többet tenni), hogy az utolsó 10-15%-ot (itt még mindig a valóst értem alatta, ekkor sok telefon már 100%-ot mutathat, de még látni, hogy a töltéshez vesz fel áramot és valóban hosszabb üzemidőt is jelent ez a merüléskor) aprólékosan lehet csak az akku-t kímélve beletölteni egy Li-Ion-ba, simán tarthat addig, mint az addigi (3%-tól 80%-ig mondjuk) töltés, különösen manapság, a mindenféle gyorstöltések korában, ez meg kinyírná a marketinget (biztos emlékszel olyasmi megjegyzésekre, hogy x idő alatt x%-ra (x<81) töltődik valami, nos, ezek pont ezért vannak és ezért nem a 100%-ra írnak ilyen bámulatos időket).
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
- iPhone 15 128GB fekete, független, 2027-ig garanciális, akksi 100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest