- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz M_AND_Ms #23449 üzenetére
LE alatt fontos a megfelelő dtb. Minixem van, nálam hibátlan Android és LE alatt is minden hang, Kodit Androidra honnan szedted le, Store-ból? Próbálj meg egy másik verziót, itt vannak arm-os verziók.
LE alatt ki kell mennie az összes hangnak, nem állítottál el valamit? Nálam akkor PCM az összes hang ha a passtrough ki van kapcsolva. Tökéletes minden hang passtrough módban.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz M_AND_Ms #23449 üzenetére
A Kodit az összefoglaló 30d pontjában linkelt táblázat szerint próbáld beállítani. Jobb szélső oszlop vonatkozik rád.
A 17-es Kodiban változtattak a passthrough-n, elhagyták a PCM hack-et, szabványos android api-n küldi ki (level 23). Noname boxok androidján ez ált. nincs rendesen implementálva.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
drbubo0017
kezdő
válasz madoxx #22972 üzenetére
Szia,
A KHADAS VIM-mel működik I2C buszon az LCD. Ez hasonlóan rendelkezik GPIO-val mint a raspberry és s905x chippel szerelt.Bedobozolva egy régi műholdvevő dobozába
https://youtu.be/CDr69Rzk-V4
https://youtu.be/MUqMDW8w6eY
https://youtu.be/or37BtH9tmg
(ékezetes betűkkel van némi gond még, ezt még orvosolni kell vagy vissza kell állítani angolra)Ü
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Nem tudom,h. a 8.1.8 vagy a 8.1.7 alatt romlott-e el az iptv lejátszás, de most egyfolytában bufferel.
8.1.6 alatt szerintem folyamatos volt még. Kábeles 250-es nettel. Nem értem mi lehet a baja. -
M_AND_Ms
veterán
válasz DoItYourself #23454 üzenetére
Megoldottam.
Minden hangbeállításom jó volt a Rendszer részben. Viszont a Lejátszó részben a megjelenítőhöz való szinkronizálást ki kellett kapcsolni ugyanis, ha be van, akkor újrakódolhatja a hangot a passtrough ellenére is. (erre utalnak is a helyi súgók a képernyőr alján).
Mindenesetre köszönöm a segítségetet!
(megjegyzem, hogy amikor újrakódolt, akkor azt többször hibásan tette, torz hangokat csalt ki az erősítőből. Azért ez elég kellemetlen volt)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
blakey
titán
válasz M_AND_Ms #23458 üzenetére
Fel sem merült bennem, hogy azt bejelölted, azt hittem, hogy tudod, hogyan kell beállítani a Kodit. Soha nem használom azt a funkciót, nálam tiltólistán van. Ezek szerint frekiváltásod sem volt, olyankor azt hiszem az sincs.Egyébként nálam jó az újrakódolás, egyszer kiptóbáltam.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ttt
senior tag
Jaja. Nekem is itt porosodik. Alapból még mindig megállná a helyét.
De anno az Xstreameres fejlesztők elhibázták. Mármint a stratégiát; elhanyagolták az önkéntes fejlesztőket és ráálltak a minnél gyorsabb modell fejlesztés/gány szoftver általános nézetre.
Pedig jó magyar fejlesztők is tolták alá a cuccot, de letojták őket . Idővel le is álltak mind. Ezúton is respect nekik
Sajnos az említett cucctól sem várok villantást -> ahogy mondtad nyúlják majd a szoftvert és, ha valami nem kóser mutogatnak.
Ne így legyen!
-
blakey
titán
válasz M_AND_Ms #23461 üzenetére
Akkor ismerkedhetsz a Kodival.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
RBJ
addikt
s912 nél A912 vel kezdődő serial nál a 113MO a legújabb firmware? Láttam már 7 androidos rom ot is ami nem ota update s, létezne?
Beelink hivatalos fórumán olyan kavarodás van, hogy elég kiismerni magát az embernek ott.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
hunaqua
addikt
A gyakorlatban csak LE használattal ,mivel gyengébb vagy más az S905W mint az S905X
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
RBJ
addikt
sd kártyás update nél nekem elakad a boot logonál. tipp?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
hunaqua
addikt
A Tanix TX3 mini S905W 2/16 31usd.- a Banggood-on. Az ára 2/16 lévén nagyon kedvező.
..milyen cucc lehet?
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Melorin
addikt
LE alatt most van egy sorozatom amit nem ismer fel automatikusan a scraper viszont nincs olyan opcióm amivel kézzel beírhatnám a sorozat címét. Egy másik sorozatra ha rámegyek és nyomok egy "C" gombot akkor vagy egy olyan menüpont, hogy 'Információ'. Itt kézzel meglehet általában adni a címet ha netán bonyolult lenne gyárilag és rákeresni. Ha megtalálta akkor hozzá is adja a médiatárhoz.
Viszont ennél a sorozatnál nincs olyan opció, hogy információ.
Mutatom a két verziót, ahol van és ahol nincs ilyen opció:
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
Teagol
aktív tag
Sziasztok!
S912 LE 8.0.2e alá transmission 8.1.10-nél újabb kell?
Melyiket érdemes használni?
Kérhetek hozzá egy linket?Köszönöm!
-
Teagol
aktív tag
Közben már nem aktuális!
Hasít! -
hunaqua
addikt
4K @ 30fps és a 4K @ 60fps között mi a gyakorlati különbség? Nem játszik le 4K.s anyagokat,vagy rosszabb minőségben?
-
Beni2360
félisten
válasz Melorin #23467 üzenetére
Ha a média tárban akarod ott nem megy. Fájl helyen keresd és ott lehetséges amit akarsz.
Most sorozoztam egész Du-n.
-------------------------
hunaqua - az egyikben 30 a másikban 60 képkockát sűrítettek bele /fps[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Melorin #23472 üzenetére
Az alap könyvtárból indulj ki ahol a filmek vannak és ott a sorozat mappa. Esetleg a média tárból kitörőlni és újból indulni a fájloknál.
Vagy nálad máshogyan van?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
slecht
aktív tag
PC+USB kábellel próbáld. Persze az USB-s ROM-ot kell leszedni hozzá. Összefoglalóban le van írva szépen hogyan kell csinálni.
Mindenesetre én nem vergődnék vele. Több dolog rosszabb ezekben a ROM-okban, mint ami jobb.
Én végig próbáltam Ultimate-en az összeset.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Beni2360 #23473 üzenetére
De hogy törölném ki a médiatárból ha egyszer az a bajom, hogy nem tudom betenni a médiatárba? Nem ismeri fel a sorozatot így nem jelenik meg a sorozatok között a médiatárban.
Eddig ezzel nem volt baj más sorozatoknál, filmeknél mert ilyenkor nyomtam a sorozat mappájára egy C gombot, információ, frissítés, beírtam a sorozat nevét, keresés és kidobott pár opciót, kiválasztottam azt amelyik sorozatról van szó és kész, bedobta a médiatárba.
De most ahogy írtam is, nincs olyan opció, hogy információ. -
blakey
titán
válasz Melorin #23475 üzenetére
Melyik sorozatról van szó?
-
Melorin
addikt
válasz Melorin #23475 üzenetére
Megoldottam egy sorozatátnevező programmal az átnevezését a fájloknak és magától megtalálta a Kodi.
De akkor is furcsa ez az egész. Eddig is volt sok olyan sorozatom ami nem megfelelően volt elnevezve de hozzá tudtam adni manuálisan a médiatárhoz. Most viszont ez nem megy.Blakey: This is us
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Melorin #23477 üzenetére
Egyébként ezt a Kodi topikban kéne kitárgyalni, de arra figyelj, hogy a sorozatban vannak különleges epizódok és azokat nem az évadnak megfelelően kell elnevezni hanem s00e01, s00e02, stb, tehát 0-ik évad és simán sorba kell megadni a számokat, a scraper majd megfelelően el fogja rendezni, a megfelelő évadnál is látni fogod, nekem is rengeteg ilyen sorozatom van, manuálisan semmit nem írok át az infók alatt.
-
blakey
titán
-
RBJ
addikt
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
S905W chipekről van vélemény? Most jött egy mél jó árú playerről, de nem találkoztam ilyennel
-
hunaqua
addikt
válasz jézusom #23483 üzenetére
S905w 4K @ 30fps
S905x 4K @ 60fpsNincs BT
Jelenleg nincs még rá LE,de várható.
Az ár nagyon jó 2/16 31usd. ,a design nekem tetszik.Az Ali-n van 1/16-os is 26usd.-ért.Agyalok rajta....
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Adott egy MINIX NEO U1. Feltenném rá a következő LE-t. 7.0.3.012k
gxbb_p200_2G_1Gbit_OTG_Port.dtb ez a device trees kell hozzá ugye?
gxbb_p200_2G_minix_neo_u1.dtb ennél ha jól tudom nincs hang?
Illetve meg tudnátok mondani, h ez mit jelent magyarul? merged all kernel changes from 8.0 branch, including Nougat kernel imports, audio fixes etc.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
blakey
titán
válasz mayday00 #23485 üzenetére
A "k"-hoz már a Minixes dtb a jó.
-
mayday00
őstag
válasz blakey #23487 üzenetére
Ok köszi akkor itt van hang. Fejhallgató kimenet is működik?
merged all kernel changes from 8.0 branch, including Nougat kernel imports, audio fixes etc. ez mit jelent?
Köszi előre is.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
szemcsi65
csendes tag
MINIX NEO U1-t vetten néhány hete.Klassz a gyári xbmc rajta,LE-velmég jobb lenne? Melyiket tegyem és,hogy vagy jó lessz igy ahogy van?
-
blakey
titán
válasz szemcsi65 #23490 üzenetére
Ha van SD-kártyád akkor próbáld ki és meglátod, jelenleg LE 8.1.9 van fent, jó használni, mindent visz. Szerintem LE-vel valamivel jobb.
-
kovacss72
aktív tag
Néhány napja én is beüzemeltem a T95X -emet (S905X,2GB,16GB, 4K stb...) Leírás alapján SD kártyára feltettem a legújabb LE 8.1.9 -et. Működik szépen, még a távirányító is minden gond nélkül, torrent is van. Köszönet a leírásokért!
1-2 problémám viszont van, ami az előző Realtek RTD1073 chip -es lejátszómnál nem volt.
Külső HDD -t csatlakoztatva:
- Az egyik ISO -ba csomagolt tömörítetlen 'DVD' -met el sem indítja
- Egy MKV -be csomagolt Dolby AC3 44100Hz 6ch 384kbps hangsáv csak beletekerésig szól, utána sistergés van. Passthrough -t kikapcsolva is max háttérhang van. Droidos felület alatt jó a hang!Esetleg valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Libreelec alá valaki rakott már bármilyen torrent programot ami jól működik?
Található valahol esetleg leírás?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
M_AND_Ms
veterán
LE alatt Plexus addont használ valaki? Nálam feltelepül, de az Acestream nem indul. Próbáltam a neten található varázslásokat (manuális telepítés), de nem hozott sikert.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
kovacss72
aktív tag
válasz DoItYourself #23495 üzenetére
Nem hiszem. Droid alatt a MoviePlayer mindent visz. Valamint az ottani Kodi alatt a hang jó.
-
junkpod
veterán
válasz kovacss72 #23497 üzenetére
Mi meg ezt nem hisszük el. Az, hogy hallod a hangot meg nem azt jelenti, hogy jól is van lejátszva.
Kb lehetetlen, hogy droid alatt jó legyen LE alatt meg nem. A beállításaiddal lesz gond.
Milyen hangsav van a kérdéses fajlokban (mediainfo szerint)? Milyen erősítő van mivel van csatlakoztatva? Mire van állítva a kodi hangja?Box's don't touch!
-
kovacss72
aktív tag
válasz junkpod #23498 üzenetére
A box HDMI -vel van a TV -re kötve, onnan a hang optikán megy az erősítőbe. A filmek 99% -val nincs gond. Kép és hang korrekt, 5.1 csatorna is megvan az erősítőn.
LE alatti KODI -nak problémát jelentő hangsáv az egyik sorozatom minden epizódjában: 384 kb/s 44,1 kHz, 16bit, 6 csatorna, AC-3.
Passthrough ha be van kapcsolva, akkor csak sistergés van TV -n és erősítőn egyaránt, kikapcsolva csak nagyon halk háttérhang hallatszik.(Az első kb. 1 percben még van hang a TV -n passthrough off -nál.)
Hangbeállításnál mindenféle variációt megpróbáltam, de nincs változás.
Droid alatti kodinál az a különbség, hogy ha passthrough -t kikapcsolva, végig normális hang van a TV -n, erősítőben pedig természetesen így csak 2.1 szól.Az ISO -ban levő DVD formátum, ami el sem indul:
képsáv: MPEG Video (NTSC) (Version 2)
hangsáv: 448 kb/s, 48,0 kHz, 16 bit, 6 csatorna, AC-3 (DVD-Video)A droid alatt az előre telepített MoviePlayer ezeket a problémás videókat mind lejátsza képpel és 5.1 hanggal, csakúgy mint az Asus O!Play HDP-R1 -em.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest