- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz stranger28 #11400 üzenetére
De ez az egész teszt egy lóf@sz, még grafikonok sincsenek
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
haddent
addikt
Borzalom, hogy mit meg nem zabálnak ezek a 79xx kártyák... A szerencsétlen VRM -re a gyári hűtőbordára kb. rászerkesztettem még 1x annyi bordázott rezet, 2x olyan nehéz lett minimum, nagyobb felület, ráadásul még a fő bordázathoz is hozzáér, és furmark alatt még mindig 70-72C, most. Nyáron mi a **** lesz?!
-
ricshard444
veterán
Így van
Vannak dolgok...
-
haddent
addikt
Mind hármótoknak: tudom, kizárólag a VRM hőfok miatt szoktam, sajnos az nekem eddig reálisnak bizonyult, Ghost Recon Future Soldier alatt is elérte azt amit FurMark alatt.
De ez kicsit olyan dolog, mint procinál a linpacks. Az is olyat dob rá amit az életben nem fog kapni, mégis szeretjük az alatt is a normál tartományon belül tartani
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Én mindig beszarok ha megjön Edward Cullen
Amúgy mikorra várható a 12.9 es driver ?
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
válasz subaruwrc #11428 üzenetére
Igen láttam, de ezeket nem szeretem felrakni... nem megbízható.. meg alig tartalmaz újat....
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
haddent
addikt
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy CS:GO -ban ha sokszor lerakom asztalra, miért kezd el villogni meg szerencsétlenkedni? Nagyj átékok nem,..
-
TTomax
félisten
Na nekem most szaladt tele a hócipöm a csodálatos AMD GCN termékkel.... Megyek egy 670-ért én nem szenvedek többet ipari hulladékokkal,fél évig szenvedtem a lagokkal bf3ban ,nagyon megbántam hogy megvettem az ellenségemnek sem kivánom ezt a vgat...Semmit sem fejlödött az RV770 óta szoftver oldalon az AMD,azt hiszem kimarad a következö 2-3 generáció megint,söt lehet hosszabb idö is...sajnálom ha valaki lelvilágába tiportam ,de ami igaz az igaz...Minden jót nektek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Novver #11433 üzenetére
Ugyan mutass már egy BF3 adatlapot ha nem vagyok idiszkrét...meg egy konfigot is,hogy miben megy ez neked ilyen szuperul...monitort se hagyd ki ha lehet...köszönöm...
Ez vagy te?Konfig?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
pityu8611
tag
válasz TTomax #11434 üzenetére
Nekem sincs problémám bf3-ban!!Tökéletesen megy OC-val!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
TTomax
félisten
Engem ez gyerekek egyáltalán nem vigasztal!Nálam tele van microlaggal... én egy prémium kártyától elvárom,hogy minden igényem kielégitse... ne nekem kelljen 2D-ben 120Hz-es monitorral olyan profilt csinálnom ahol elég magas a memória órajel ahhoz hogy ne villogjon a desktop amikor legörgetek egy böngészöben...
-
peterm711
aktív tag
válasz TTomax #11436 üzenetére
Teljesen feleslegesen panaszkodsz itt, max annyit fognak mondani, hogy user erros és te vagy a hülye, nincs micro-lag, és az amd softvere szuper. Én ezt mind elhiszem neked, bár én nem tapasztaltam efféle annomáliákat, szerintem ez a sokféle konfig nem megfelelő kitesztelése miatt van, ezmiatt lehet, hogy egyes usernél jelentkezik a gond, másnak nem.
Leszámátva a monitorvillogást 2d-ben.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz peterm711 #11437 üzenetére
Igen teljesen igazad van,ezt a 11.12 még megvárom mert 30%-os javulást mértek bf3ban...ha nem akkor lépek...
Szerk:Söt most nézem 40%-ot
Szerk:
Bár most nézem....
Treiberversionen
Nvidia GeForce 12.3 WHQL
Nvidia GeForce 12.7 Beta
Nvidia GeForce 12.9 Beta
Nvidia GeForce 12.11 Beta
Hát ez mi?????[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TTomax #11436 üzenetére
Annyit érdemes hozzátenni, hogy a mikrolagot nem mindenki érzékeli.
Ha kuldesz egy teljes fraps logot (mindhárom file-t) emailben, akkor este
csinálok belőle grafikont, amin látszik az ingadozás.
Ill. bárki más is - kicsit nyomozhatunk"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
SSJmeszes
senior tag
Ha beleszólhatok én is!
Én sem érzékelek mikrolagot! (hálisten)
Egyszer valamiből én sem kapok!YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
intercooler
őstag
válasz stranger28 #11443 üzenetére
Az szép Mikor jön?
Nekem sincs mikrolaggom bf3-ban vagy csak nem veszem észre
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz intercooler #11444 üzenetére
"Arról sajnos nincs információnk, hogy a 12.11-es Catalyst pontosan mikor ölt végleges formát. A verziószámból kiindulva valamikor novemberben, ám valószínű, hogy az AMD a Windows 8 megjelenésével párhuzamosan bedob a mélyvízbe egy béta állapotú meghajtót, melyre a vállalakozó kedvű felhasználók válthatnak, amíg a WHQL verzió meg nem jelenik."
26-án jön a win8, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz stranger28 #11445 üzenetére
Ez király... Jöhetne már
TTomax: ha jól látom csak 6GB ramod van. Nekem anno 4GB -al iszonyatos borzalmas micro lagom volt, tettem bele még 4GB -ot és tádááá szuper sima lett. Azt kell mondjam, hogy én éppen nVidia oldalon tapasztaltam microlagot. GTX460 ról jövök, és hát nyilván kb. 10x olyan erős a HD7950, de azért én mégis úgy érzékelem, hogy sokkal simább az egész.
Az tény, hogy a szoftver egy okádék, és az is, hogy vannak olyan problémák, amikbe még életemben (ami eddig csak a zöld oldalon zajlott) nem futottam bele (lásd: sokszor lerakom asztalra, akkor CS:GO elkezd villódzani itt-ott kockákkal, youtube vidi is hajlamos hasonlókra ...), de ha tisztán, egyenes elindítok egy fullscreen játékot, akkor azt úgy gyűrhetem ahogy nem szégyenlem és ez a vörös dög teszi a dolgát. Dehát szíved joga olyan állásponton lenni..[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz TTomax #11432 üzenetére
Csodáltam hogy eddig bírtad.
Amúgy aki nem próbálta GTX 600-al annak lehet fel se tűnik addig, hogy micro laggol mert hozzá szokik és csak akkor fogja érzékelni, ha beteszi a GTX-ek. Van aki nem tud hozzászokni mint Tomax én anno hozzá tudtam mert nem igen érdekelt, de jelen volt a micro lagg mert láttam, de mióta a 680 van BF 3 alá biztos nem kéne AMD ettől független simán vennék 7970-et normális hűtővel.
Erre a driverre kíváncsi leszek mivel érnek el ekkora növekedést BF-be bár ha marad a microlagg akkor sokat nem ér az fps növekedés nekem 680-al közel annyi fps-em volt mint a 7970/6990-el és így is érezhetően jobban fut a microlagg nélkül.
Driverről teszt Guru3D minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Ez a Battlefield 3 kicsit nem túlzás hogy annyira szarul megy a radeonon?!
Én is játszottam vele.. de én teljesen megvagyok, megvoltam elégedve.
Igaz, gondolom itt a többségünk online módban játszik, ahhoz sajnos nem tudok viszonyítani.ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest