- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz Steelheart2 #18600 üzenetére
Csak videokártyát cseréljél és ne lapot Bár ha találsz 7850 lapot akkor ügyes vagy Mert ugye te lapot írtál
-
Steelheart2
őstag
válasz TaylorXIII #18601 üzenetére
Már késö este volt. Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
Na sikerült is vevöt találnom a 7770 re.Szerintetek ebbe a konfigba jo lessz?
MB:Asrock h61m-v63
Cpu: Intel celeron g1620
4gb 1600 as kingston ram.
Az eggyik rokon venné meg,azért nem akarom hogy proci limites legyen.Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
djculture
félisten
válasz Steelheart2 #18603 üzenetére
celeront hanyagoljad egy 7750-et se bír meghajtani normálisan.. g-s pentiumokat nézzél.
-
djculture
félisten
válasz Steelheart2 #18605 üzenetére
Attól függ mert egy INTEL Pentium G2020 2.90GHz 3MB 1155 BOX 13 ezer és az már elég jó hozzá.
Nem kell sokat rá költeni szóval hogy értelme legyen a vga cserének.[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Steelheart2 #18607 üzenetére
A G1620-at G2020-ra lecserélni pénzkidobás: [link]
Szerintem simán jó párosítás G1620-al a 7770, ha most nem akar még többet rákölteni.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Steelheart2 #18605 üzenetére
Szerintem nyugodtan add el neki. Ha majd ő úgy érzi, hogy kevés a proci, lecseréli. Nem kell ilyeneken agyalni, te semmiképp nem fogod átverni.
mQWeXgsf: ott a pont. Ha már csere i3 legyen az alja, vagy egy használt i5 2300.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Helmoras
őstag
válasz mQWeXgsf #18611 üzenetére
De a csere az nem azt jelenti hogy az előző processzor kuka, azt is el lehet adni, és ha így az erősebb procival jobban ki lesz hajtva a vga akkor már simán lehet 20% különbség is pár ezer forint extra befektetésért. Az meg hogy kinek mi éri meg az ő dolga, valszeg nem tudják ők maguk sem mire van szükségük...
-
dragonfx
veterán
válasz Steelheart2 #18603 üzenetére
add el neki.és mond meg minimális ráforditással vegyne egy pentium G.t vagy esetleg használt i3 alját.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
zombie82
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsátom,hogy nem vagyok nagy szakember a számítógépekben...
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 7770es kártyám van,és nem napi szinten,de alkalmanként olyat csinál,hogy elsötétül a kép,és utána vissza jön,és kiirja,hogy a képernyő illesztő nem válaszolt,és utána helyre állt.Semmi különöset nem csinálok a gépet,van hogy sima netezés közben is csinálja?Valakinek van tippje,hogy mi lehet a baj,és mit lehetne vele kezdeni?
Illetve másik dolog,hogy az normális ha 23-25 fokos szobában,majdnem kb 80%.os terhelés alatt 67 fokig is felmegy a hőfoka a kártyának?Nem kézire van állítva a hűtés,nem babráltam egyenlőre?Illetve még annyi,hogy függ a videokártya melegedése a táp melegedésétől?Úgy értem,a tápot lehet aktuális lenne már cserélni,de aki szerelte azt mondta teljesítményben még bőven bírja a kártyát,csak annyi,hogy már 3 éves,és lehet elkelne már egy új.
Amennyiben valaki tud használható hozzászólást írni,azt megköszönném szépen.Battletag Karakhul #2389
-
dragonfx
veterán
válasz zombie82 #18614 üzenetére
csak nem gigabyte?
milyne házad van?jol szellőzik?
a 67 fok win7 alatt elég gáz.
lehet valami kábeled törött azért sötétül el.dvi.n használód?
de sanszosabb a tápod kevés neki.milyen van? a 3 év nem = azzal a táp a hibás....
nekem 8 éves van..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia
én is javaslom hogy írd le a teljes konfogodat és hogy milyen márka a táp
giga kártyát megvédem, mert nekem is az van és itt nálam nincsen ilyen gondommindent írj le, milyen lap milyen proci milyen táp és mekkora
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Adott egy ASUS ATI7770 DCT-1GD5 gyárilag tuningolt VGA kártya.
A következő jelenséget produkálja: 3dmark11 alatt piros pöttyök jelenek meg, képek lentebb.Amit észrevettem, hogy ha lentebb viszem az órajeleket, akkor kevesebb piros pötty jelenik meg.
Játék közben is akadnak furcsaságok, pl furcsa színek jelnek meg (kocsi első kereke felett), de a legtöbbször szembetűnőbb a hiba Próbáltam feltenni régebbi vagy újabb drivert mindegyiknél ezt a jelenséget produkálta.Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
Fauno
tag
válasz westcoastog #18619 üzenetére
köszi, nem érdemes venni OC kártyát ?
-
Fauno
tag
Köszönöm!
Most levittem a CPU-t és a memóriát is a minimumra (585 MHz és 575 MHz) egy másik programmal, 3Dmark11 alatt most egy piros pöttyöt sem láttam, viszont játéknál ugyanezt csinálja, ha ütközöm valamivel, szétesik a kép, és jönnek a lila foltok.
Annyira nem vagyok képben a dologgal mi egész pontosan ez a VRam hiba?
Nem nagyon kötnek bele a garancia során?[ Szerkesztve ]
-
Fauno
tag
válasz westcoastog #18621 üzenetére
Ezért vettem ezt mert akciósan alig volt drágább, mint a "referencia" változat, többen dicsérték, hogy jó a hűtése és halk.
-
rostiron
őstag
-
CirrMee
addikt
Elsősorban a hűtéstől függ. Pl.: a ház rendesen tud e szellőzni, a hűtő megfelelően működik e, másrészt hogy a hűtő szakszerűen van e felszerelve. Persze azt feltételezve, hogy nem valami egyéb hardveres hiba lépett fel...
Túlmelegedés esetén amúgy könnyen előfordulhat az említett hiba. Ha használtan vetted, én rákérdeznék azért arra, hogy az előző gazdi hozzányúlt e a hűtőhöz. Ha nem garis - és volt babrálva - lehet megsasolnám kicsit közelebbről azt a hűtőt (szemrevételezés, nincs e szerelési hiba, pasztázás, stb).
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
djculture
félisten
Na mindegy giga meg asus 7770oc változatokkal van rengeteg probléma..
Ha zsír új winre (ez fontos mert bármilyen driver maradvány tud gixert okozni sajnos) felteszed a legújabb drivert és hibázik a kártya a játékokban, akkor garanciáztatni kell..
Nem érdemes downlockolni meg egyéb mutatványok mert alapból húzva van tehát ilyen órajeleken való működést garantál a gyártó. Ha ezen hibázik akkor hibás a kártya.[ Szerkesztve ]
-
Fauno
tag
válasz dragonfx #18635 üzenetére
Kaptam hozzá az ASUS GPU Tweak programot, amit miután felinstalláltam a GPU-ra 1170 MHz-et a memóriára 4600 MHz-et írt ki. Ha állítok rajta, és utána rámegyek a Defaultra, akkor visszaáll ezekre az értékekre.
Ami leírásokat olvastam az általad leírt értékeknek kell lenniük, ezért is csodálkoztam, maikor megláttam az 1170 MHz-et.
Megoldódni látszik a probléma. Az automatikus ventilátor fordulatsebességet átállítottam manuálisra, majd 80%-ra állítottam, és így egy piros pötty sem jelent már meg!
Így elképzelhető, hogy a nem megfelelő hűtés okozta a piros pöttyöket?[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Bocs a kérdésért,nem követem a topikot,na meg mostanában a drivereket sem. Win 8.1 alá melyik a bevált driver 7770-hez?
-
dragonfx
veterán
ha nv.ről váltasz>>win reinstall, és igen manual fun controll kell..kb így 40fok=40%, 50fok=50%...stb....
ja és asus giga nem ajánlott hanem a sapphire. ebbe szerintem a topiktulajok 90%a egyetért.
első hsz.be bele lehetne rakatni nem?[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest