Új hozzászólás Aktív témák
-
datatomm
tag
Amellett a lakás fűtését ki lehet kapcsolni. Az már egy hőlégfúvó.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
BPY-167
tag
Sziasztok!
A Power color-os 5870 milyen? Mennyire hűvős a ref. változat?
És a power-re rá lehet rakni az 5870-es accelero hűtőt? -
ittakary
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz Speed® #26660 üzenetére
Igaz, ebbe bele se gondoltam. Ebben az esetben elég hűs a VRM, csak a Furmark tudja felmelegíteni. Bele se merek gondolni, mit művelne egy analog megoldás társaságában, ha már itt is nyalja a 80C-t EBM -ben.
Nem is értem, hogy lehet ezeket a VGA -at analoggal szerelni.ittakary: De most miért írod, hogy egy kalap szart nem ér? Itt postolom már elég régóta, hogy a gyári megoldást a földbe döngöli. 1060/1250-en 45C-s GPU, 50C VRM. Memória sünik nem forróak.
Mondjatok már a gyári megoldással, ref. kártyánál játékok alatt mért VRM hőmérsékleteket, psl.
Imádom amikor valaki hajtogatja a hülyeséget, és mások elhiszik.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz MPowerPH #26663 üzenetére
Nem lenne baj az analóggal se, ha elég fázis jutna és nem hajtanák csúcsra a filléres alkatrészeket..ez mind spórolás, ill. extra profit sajna
Szerintem ittakary mondanivalója is csak a nonref alulméretezett megoldások esetére vonatkozik..reffel tényleg nem valószínű, hogy elfőne
-
-
MPowerPH
félisten
Itt van, parancsolj. Nem kapcsoltam rá az EBM-et, mert Nálad is off-on volt, FPS -ből arra következtettem. Proci 4600MHz-n ment, nem volt cpu limit.
Megnézzem húzott állapotban is?
Ez asztalon készült, nulla szellőzéssel! Jól szellőző házban még jobb lenne, mert van ami elszívja a meleg levegőt, és ami oda a hideget.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Joker94
aktív tag
Sziasztok.
Néztem egy Asus 5870V2-t milyen a hűtés rajta?Feszt lehet állítani?
Vagy lenne ugyan ennyiért Ref Sapphire.Asus-ra van 1év gari Sapphire-ra nincs.
Melyik jobb választás? -
k.soma
senior tag
Srácok! VGA gyilkolhat meg tápot? Vagy VGA hiba miatt létezik, hogy egyáltalán nem indul el egy PC?
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
k.soma
senior tag
válasz MPowerPH #26684 üzenetére
A történet a következõ.
Megálmodtam, hogy cfx-es configot akarok. Ehhez új alaplapot kellett vennem, eladtam a régit, vettem egy ASRock 970 Extreme 3-as alaplapot. Hazahozom, összeszerelem, beszerelem a gépházba, minden faszán a helyén, [ilyenkor csak az alaplapot cseréltem ki, minden hardver maradt a régi] bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer amit az elõzõ alaplappal kb 4-5 napja raktam újra. Valamiért 800x600-ban indult el, elkezdtem letölteni netrõl az alaplap drivereit, mert a hozzá kapott telepítõ CD-t azért nem tudtam használni mivel nekem csak IDE-s DVD íróm van.
5 perce megy a gép, hozzá sem nyúlok, egyszer csak leáll a gép.
Nyomom a bekapcsológombot, semmi, a ventik sem pörögtek fel. Elvittem az alaplapot oda ahol vettem, a procim, ramom társaságában. Ott letesztelték, azt mondták náluk elindul, biosig is eljut. Amikor mentem a cuccokért vittem a tápom is. Azzal is elindult ott a konfig. De õk egy passzív hûtéses, pci-e-rõl áramot kapó vga-t használtak.. ezért azt mondták, hogy a tápom instabil.. Mert bootoláskor sokat kellene leadnia ha az Én 5870-em is rá van dugva. A tápot is elvittem gariba hogy vizsgálják be, mert elvileg vga nélkül is valamennyire be kellene kapcsolnia a gépnek, de nekem azt sem tette, így kizárásos alapon a táp maradt a ludas.
Namost az én meglátásom az, hogy lehet nem a táppal van baj, hanem a vga-val, mert ezen az alaplapon ún. UEFI bios van, amirõl azt kell tudni, hogy egér van benne, meg kicsit pofásabb, és ehhez neki elengedhetetlen már bekapcsoláskor is a vga megléte...
Ti mit gondoltok?Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
hobbiletolto
tag
válasz k.soma #26687 üzenetére
nem volt sose gondom az uefi biossal semmilyen vgaval... egyedül annyit vettem észre, hogy mikor belépek, egyből maxon használ mindent... melegszik a proci és a vga is. viszont új alaplapnál érdemes új rendszert tenni... sőt, vga esetén is... nálam legalábbis 6os szériáról 5re váltás esetén mindig kellett, hogy minden jól működjön
[ Szerkesztve ]
-
k.soma
senior tag
válasz hobbiletolto #26688 üzenetére
De DVD író nélkül nem tudtam volna újratelepíteni a Windowst.
-
k.soma
senior tag
válasz hobbiletolto #26690 üzenetére
Az eszembe volt, de gondoltam majd leszedem a régi alaplap drivereket, felrakom az újat és minden jó. Meg lusta voltam egy 4-5 napos rendszert megint újrahúzni.
-
Spam123
tag
Üdv!
A birtokomba került egy Powercolor 5850-es kártya. Az lenne a kérdésem ,hogy hogyan tesztelhetném le hogy okés e a kártya, minden stimmel vele? Mert nincs rá gari, csak pár napi próbagarit adott rá a tag.
Szóval milyen játékokat, teszteket futtassak, hogy biztos legyek abba hogy jó?
A választ köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz hobbiletolto #26694 üzenetére
Hát nem tartom valószínűnek, hogy egy működő kártyát egy vga tesztprogram ront el.
-
-
ricshard444
veterán
Nálam annyira leterhelte az 5970t,hogy a ventije még csak kapcsolni se tudott olyan gyorsan,hogy hoppá felkéne pörögnöm azt le is fagyott
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest