- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
-
ffodi
veterán
válasz Sárpac #10853 üzenetére
Értem. De akkor mért van az ha alapórajelen adok neki mondjuk 1,45V-ot(mindenhol mutatja is, hogy ennyi) és úgy melegszik utánna mint egy Fermi? Illetve magasabb feszen jobban megy a tuning is, szóval működik sztem az a feszállítás.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
csucsu21
aktív tag
Hali lenne egy kérdésem.
Vettem egy Msi Radeon hd 5850-et Twin frozr II és a ventilátora alpjáraton 1850-et forog az everest és a catalyst azt írja ( 30% ) fan speed de nem sok az a fordulat ???Nem szeretném ha tönkre menne
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
csucsu21
aktív tag
Ha jól értem neked is MSI RADEON HD 5850 TWIN FROZR-ED van lehetne egy oan kérésem nekem a hűtő ide oda mozog a kártyán ( bakog ) hosszában meg néznéd neked bakog-e meg kösszöném hűt normálisan csak feltünt hogy moog
Ja és a kkor a full fordulat száma mennyi a ventilátornak ???
Előre is kösziAz élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
kasa85
őstag
válasz amper zoli #10829 üzenetére
Hali.Sajnos nem tudom szerintem ffodi hátha tud segíteni neked ez ügyben.Nekem meg a GPU-Z nem akar felmenni csak akkor ha az eszköz kezelőben letiltom a GT220 as karimat.Így nem tudom milyen beállításokon megy a GT220 meg a HD5870 es karim
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
tom_tol
addikt
Sziasztok
gondolkodom egy 5870-s vga-n
kérdésem a következő lenne
van valakinek asus matrix-vagy sapphire vapor kártyája és ha igen milyen a tapasztalat
kösz -
BeLucZ
addikt
hello mindenki
az ATI CrossFireX™ Application Profiles -t fel kell raknia annak is akinek pl 1 szem 5850-e lesz?
tehát hoz javulást annak is akineke csak 1 szem ati gpu-ja van, érdemes e felrakni a driver mellé
-
tsi
tag
válasz tom_tol #10862 üzenetére
Asussal kapcsolatban nem tudok mit mondani, de nekem most lett egy sapphire. Állati brutál így alapon is (gyárilag 875 core és 5000 eff. mem bár ez nem sok az eredetihez képest), húzni én spec nem akarom, alig fért bele a házamba, de nagyon megérte. Általában 30 fok közelében megy alapon, és kb 60-65 játék közben. (egy fullhd tv-n tolom 1920x1080-ban) Szóval amellett hogy teljesítményben király még csendes is. Ezt csak ajánlani tudom, én maximálisan elégedett vagyok a 8800GTS után
-
Zoo123
senior tag
Van egy kis problémám, 4 szereplős:
1. Win 7 x64 ultimate friss telepítés
2. HD5850 vga és
3. 10.3-as CCC, de próbaképp 9.11-el sem jobb
4. Test Drive Unlimited 1.45 és 1.66 patch sem segítA gond az hogy a Test Drive nagyon alacsony fps-eket produkál 40-50 között, de néha "beakad" a játék akár fél-1 másodpercre is!
Ha leveszem a felbontást 800x600-ra és a grafikát is csontra lebutítom akkor is csinálja, szóval szerintem Win7 issue lehet.Eddig xp-t használtam ott nem volt gond, az fps-ek is stabil 80-120 között voltak 4890-es kártyával, 9.11 és 10.3-as CCC-vel.
Eszembe jutott mégvalami: ha fut a fraps 3.x.x verziója akkor a probléma hatványozottan jelentkezik!
Aki Win7-et használ Ati 58xx-es videókártyával az megtenné, hogy megnézi neki produkál-e bármi szokatlant?
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
Köszönöm hogy megnézted!
60-80 fps?
Milyen órajelen járatod a kártyát?
Mert ha nálam alapon 725/1000 50 fps körül ingadozik, neked meg esetleg 900/1200-on 70 körül akkor nálad se jobb a helyzet.A vicc az hogy xp alatt a 4890-em kitolta a 80-100 fps-t...
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
kasa85
őstag
válasz amper zoli #10868 üzenetére
Sajnos akármit csinálok nem akar el indulni hibával leáll ,mellékelem a képen.A GPU-z igen pontosan nem telepítős exe-vel megy sorry nyelvbotlás volt.Próbáltam már többfélét is.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz BullKoxa #10874 üzenetére
Sajna ez is ugyanazt produkálja.Szerintem a kiterjesztett asztal miatt lehet mert a GT220 as is ad lent 800x600ban képet lehet ez cseszteti.
-
Giot
addikt
válasz Zoo123 #10872 üzenetére
Csak tesztekben szoktam feltolni egyébként alap órajeleken szalad a kártya bár most gondolkodom hogy az 5870 órajelein használjam ez a Toxic-nál 765/1125. Megnéztem milyen felbontásban játszol, szép a tévéd bittos élmény 81cm-ben játszani. De gondolom nem 50cm-ről nézed.
Egy kérdés neked még a referencia Sapphire van vagy pedig ez?[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Csináltam egy furmark tesztet 1Ghz/1200Mhz-en. Kb 3 másodpercig tartott . Azután fagyi. Ehhez már kellene a plusz feszültség
(#10878) Sárpac: Hát igen azért a 10.5 még erősen béta verzió. Új shader fordító? Jól hangzik csak legyen 100%-os kipróbálom.
-
-
kasa85
őstag
válasz BullKoxa #10880 üzenetére
Nem tudom mi lehet a problémája jelenleg egy Windows 7 X-64 Proffesional van a gépemen talán elképzelhető ,hogy van GPU-Z ből 64bittes verzió is?Mert lehet az a baj ha van ilyen, megyek googlézni meglesem van e ilyen.
-
csucsu21
aktív tag
Alaplap ASUS P7P55D-E MEMÓRIA 4 GB KINGSTONE 1600 MHZ CL9
VGA Msi radeon hd 5850 Twin frozr II nem tom 4Gb ram van benne de csak 3Gb használAz élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Silex
aktív tag
-
kasa85
őstag
válasz amper zoli #10887 üzenetére
Valamit még megpróbálok mert nem jó amit küldtél már próbáltam egy jó párat a régebbi között is.
-
Colos1
őstag
válasz Sárpac #10886 üzenetére
Nálam nem tom mi van, de 3,3 G -t lát a 32 bites, mint amikor az előző 512 MB -s volt benne...pedig nálam is csak 3-at kellene, mert 4GB RAM van benne, amiből lejön az 1G videoram...
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
kasa85
őstag
Nincs gondAmúgy pont tegnap húztam újra a Win 7 em.A régivel és a frissen húzottal is ugyanazt csinálja.Sajnos semmi sem egyszerű mert ha valami könnyen jön vagy sikerűl az már gyanús
-
Sárpac
nagyúr
-
kasa85
őstag
válasz Sárpac #10892 üzenetére
Sajna ez sem megy az oldalról amit linkeltél letöltöttem az összeset vagy 15db ot újtól kezdve az ókorig,de sajna egyik sem akarja az igazat
Amúgy kösziÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
JA sajna szivat Amúgy csak a GPU-Z nem akar menni normálisan működni nem értem megint mi a gondja lehet. Talán Uri Gellertet kéne hívnom mukodj!
-
kasa85
őstag
-
ffodi
veterán
válasz kasa85 #10897 üzenetére
2.0-ás tuti van benne alapban, sőt ha jól tudom 3.x is. Szerintem inkább nyomasd fel a 2005-ös, és 2008-as Visual c++ keretrendszert. Ebből van 32 és 64 bites is. Szóval van választék. Ezeket még érdemes kipróbálnod, mert ez sokszor gond. Ha nem jó, akkor még egy driver reinstallt is megejthetsz. Ha így sem jó, akkor pedig sajna marad a Win reinstall.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
kasa85
őstag
Hali.Nos a Win 7 et tegnap raktam újra nem segített.A GPU-z el indul csak akkor ha a vezérlőpult eszközkezelőben letiltom a GT220 at akkor kapásból megy,csak ami a bibi az,hogy a HD5870 es karimat lássa csak ,de a GT220 ra is kiváncsi lennék,de ha megint engedélyezem vagyis nincs letiltva a GT220 akkor akármelyik verziót töltöm le a GPU-Z ből nem fog el indulni a fent mellélet képen amit dobtam ugyanazt írja hibának.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest