- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én este egy kicsit ideges lettem,mivel ma volt a napja hogy a külső beszállítótól az extreme digitalhoz beérkezik az árú,erre közlik emailbe, hogy várni kell még jó pár napot. Hát elmennek a büdös anyjuk pics@j@ba!
De olyan kedvesek még mindig kint van a weboldalon hogy raktáron.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #9801 üzenetére
Anyámnak nagy kijelzős digit órát rendeltem máshonnan, kb. egy hete. Dettó ez van. Raktáron volt, van. Ma hívtak, h hétfőn érkezik... nem akarnak a karácsonyi kaszából kimaradni, de raktárkészletre sem költenek. Kis magyarázkodás, gyors rendelés, megoldja... remélem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Nem baj,holnap úgy sem érek rá, megyünk venni kolbásznak valót.Bekeverünk megint 20kg kolbász husit. És még le is kell darálnom ha hazaérek,kézzel,egy kicsi húsdarálón.Szezonja van a füstölt kolbásznak!
Á nem is figyelem az AMD -s topikokat!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz stratova #9805 üzenetére
Net és facebook se? Szüleimnek lenne.
Muszáj a piros-fekete miatt,és még fontos volt az ár is.Amúgy már értem honnan a piros-fekete mániám!
(#9804) CJ4567 Érdeklődéssel olvasom,nem szólok hozzá csak figyelek!
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
ViZion
félisten
Ez a Mi Transfer mennyi idő alatt fut le? Ca. 500 MB-t kellene költöztetni, vagy 10 perce backup-ot ír...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #9806 üzenetére
Ez egy 1,5 GHz-es 2 magos Beema (szóval H265, VP9 tuti nincs) ma ez tényleg kimeríti a lassú sz@r fogalmát. Trust me, havernál én az előd Brazost használtam de abból a 4 magos E-350-et ez Youtube-ot addig tudott gyorsítani 720p 1080p-ig amíg az flash alapú volt, a HTML5 keresztben nyelte le. Én max 5 lappal még elböngészgetek vele win7 alatt, de HD/FHD-t már csak MP-HC (H264)-ben vagy 1 böngészőlapos mp4-ben inditok rajta el.
Ennél sajnos még a Celeron N3350 is jobb kicsit, pedig az sem egy szélvész, de legalább segít rajta vmit az IGP
Ha mindenképpen új hulladék kell fekete-pirosban, még ez is jobb lehet.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz stratova #9811 üzenetére
Köszi a tippet, azt hiszem megrendelem ezt inkább. Tényleg ennyire szar a helyzet AMD -s lapos szinten?
Lehet hogy a 7 éves Petiumos lapos is ezért volt már nagyon lassú?Hát ezt behúztam.Köszi,köszi,köszi!
Pedig úgy szerettem volna egy AMD -s notit!
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz stratova #9811 üzenetére
AMD-ből még netezésre se keress E2-9000 alatti APU-t (1 modul 2 szál, 1.8-2,2 GHz UV6-os IGP H.265 és 1080p-ig VP9 gyorsítással).
A 7 éves pentiumos gép is elfogyott prociban és nem volt mi kisegítse, nézz egy CPU használatot böngészés alatt, én is akkor indítom a 11+ éves Pentiumot ha mazochizmus tör rám, vagy kell vmi a gépről, pl NFS5.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
AMD-ből ha jó notit akarsz, csak a Ryzen (Raven Ridge) csak sajna az leghamarabb 18Q1.
Viszont ha lesz abból egy vágott verzió, akkor 2/2 vagy 2/4 is körberöhögi a mostani összes 28 nm APU-t, teljesítményben, üzemidőben mindenben.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz stratova #9813 üzenetére
Megint egy Intel lesz nekik.Bár ők nem nézik,hogy milyen szív dobog a gépház alatt.Viszont az Acer.hu -n történő megrendelésnek örülök. Hozzák már csütörtökre,nem kell várni rá.És mégis csak a hivatalos Acer boltból rendeltem.
(#9814) stratova Ez őket már nem érdekli és valahol igazuk is van.Face meg az Index hasítson rajta,meg néha egy kis Időkép!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Nah, teló átadva, fontosabb cuccok átköltöztetve. Elég sok gyári szar van telepítve, meg a saját tárhelyüket erőltetik... cseréltem pár dolgot, a többit had fedezze fel. Ami még fura, h Honor-nál le tudok tiltani akár gyári alkalmazást is, h ne frissítse, itt nem. Honor szépen elbánik a futó alkalmazásokkal, ezen macerásabb beállítani, h minek mit szabad. És lassabbnak is tűnik, főleg indulás, ilyesmik. A régi samu után azért ez szuper lesz, már most is tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Idén sem kerülnek AMD -s termékek a fa alá, egyik az ár és elérhetőség miatt, a másik meg az elmaradottsága és teljesítménye miatt.
(#9818) Beretvás Nálam nem volt hely,csak 120mm jöhettek számításba,katasztrofális lett a végeredmény.
stratova : Azt hiszem elvittem az utolsó ,,hulladékot"!
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
A Homefront csalódás... unalmas scriptelt vacak, semmi taktika, csak rohangálás...
AC blekfleg meg 10 perce próbál uborka szerverhez csatlakozni... ehhhh...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
Én meg Dirt Rallyban szenvedtem, egyszerre akartam három achievementet kipipálni. A három egyszerre: Nyerj egy versenyt meg az 1995-ös Subaruban, a Dirt 3-as festéssel, fejkamerában, HUD nélkül, segítségek nélkül. (Amúgy ez három külön achievement) De összejött
Látod, ezért jó az SP játék, ott nem kell szerver. (R6S Uborka játék, imádom a szervereiket.)
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
single-t indítottam és ott is szerót akart... lehet anélkül játszani, egyelőre 3 percet toltam, annyira nem az én stílusom ez sem, de majd kiderül.
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #9826 üzenetére
+1
Igazad van kócos! ugribugri plattform játék. Giana Sisters, csak jobb a történet meg a grafika...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
Jó ez?
Brothers in Arms megvan, az nem jött be, meg az a kommandós sem, ahol cserélgetni kellett, h kivel hova megyünk.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
Ébredjetek naplopooook.
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Nekem kicsit furcsa mikor egy kártya(Vega 56/64) topikjában ilyenekről írnak.Lehet tényleg ennyire átalakulóban a piac,vagy csak én öregszem már és ezért lettem puhány? Már nem hajt a kalandvágy a Radeonos kártyákkal?
,,Tegnap esti beállításokkal éjszaka 40,5 körül Hashelt only ethereumon. Mikor eljöttem rányitottam az ablakot szép lassan felkúszott 44-re és azóta tartja egész nap. Normális hogy ilyen szinten alul feszelve még mindig Throttlingol vagy érdemes gariztatni?" -elnézést a hozzászólótól.
Lassan lehet veszek egy guminőt és egy konzolt.
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #9836 üzenetére
Nekem van egy kollégám, szinte 2-3 hetente vesz VGA-t... sok volt a túlóra
Az albiban villanyra átalányt fizet, szal. eloszlik több lakó között, fel sem tűnik a 8 VGA.
470/480, 570/580 és most egy 560 is bányászkodik, mert arra volt pénze. Dúúúúva. Kicsit én is ellendrukker vagyok, h lehetne vmi, ami kipukkasztja a lufit, mert semmi nincs mögötte. De ezek megmagyarázzák, pedig a hiten kívül más nem tartja össze...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
ja adózniuk kellene utána már rég nem lenne lufi
más
használ itt valaki sony xperia xa1 telót ha igen legyen már szives megosztani velem a tapasztalatait.. hétfőn küldi a telenor de csak azért ez mert jár mellé egy j3 2017 ingyen és a muternak az pont jó lesz karira
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Beretvás
veterán
multkori ibt dologra megvan a megoldás.. van avx es ibt, az jol mér.
-
Gyuri27
félisten
Ha valaki karira szeretne meglepni [link] ne fogja vissza magát.
Ma ne rosszalkodjatok, mert disznótor lesz. Nem érek rá senkit bele vágni a napba.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
ébredni naplopok, nem aludni korán reggel..
-
Beretvás
veterán
nédmá hogy alszanak..
-
ViZion
félisten
Nem alszunk. Sok minden történt... pl. tegnap céges kaja, meg ilyesmi. Érdekes volt.
Mai nap is érdekes volt, a nagy tömeg a sok hülye, vagy ahogy én hívom, a "karácsonyi hiszti"... csodálatos. Boltba majd éjjel megyek, holnap csak húsért... ennyi.Asszony megkapta a telefont, bódottá van. Van egy 5000 Ft-os teszkós utalványunk, asszony kapta valahonnan, céges. Gondoltuk továbbadjuk a papának, mert mit is adjunk neki. De vmit majd kitalálunk, mert közben beszéltük, h iskolában a takarítónő -közmunkás- azért csinálja ezt, mert van egy mozgássérült lánya, egyedül neveli, ami mellett mást nem igen lehet dolgozni. Szokott kapni az osztályoktól is kis karácsonyi csomagot, belerakjuk ezt neki. Inkább ez, mint a parkolóban valakinek gyűjtögetőknek adni.
-
Televan74
nagyúr
AMD: hamarosan itt a második generációs Ryzen
Ormányos: Szép gondolat,nemes gesztus.
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #9841 üzenetére
Röfi ment.
Sajnáltam. Nem szoktam, de ő ritka barátságos, jámbor lélek volt. 2 kotló volt a cimbije akik vele voltak az ólba. XDRohadjon meg a wg. Ezt a szart csak kártyával, paypallal meg ilyenekkel lehet rendezni. Sms-be nem.
Ormány: jó a szived. Ezt mindig is tudtuk. Nem vagy szép, de bellül gyönyörű (no homó, csak kiverjük egymásnak). Ezért kapsz egy kártyát amivel mentesülhetsz egy napba dobás alól.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
Jó néha nézni a hirdetéseket! Vannak köztük gyöngyszemek. Pl.: GTX1070 FE cserélne valaki Ref. Vega56 -re ráfizetés nélkül!
-
ViZion
félisten
Meghalt Fábián Juli énekesnő
RIP. Voltak jó zenéi, szerettem a hangját, igazi néger hang volt, ha nem tudtam volna, h ki énekli, akkor rámondtam volna, h valami amcsi duci néger jazz énekesnő...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kupon kunyeráló
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest