- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
válasz bajnokpityu #15900 üzenetére
Az fps tartománytól függ, meg hogy mennyit simít a frametime-on.
A BF 4 CPU limites helyeken simán gyorsult 50% felett, de már elötte is elég jól futott, így nem tudnám megmondani, hogy érezhető változást hozott.
A BF 2042 ennél jóval kevesebbet gyorsult, de a jóval alacsonyabb minimumokon és átlagon nagyon jól érezhetően javított.All fiat goes to zero.
-
trek81
senior tag
válasz bajnokpityu #15900 üzenetére
Amikir ma 5m volt holnap 6milla
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
tusi_
addikt
Lehet ezt az rsr-t ugy hasznalni, hogy vmi cusom felbontast megadni a gameben?
Adrenalinban beallitottam ezt a virtualis szuper felbontast, de csak felfele tudok valasztani vmi customot, lefele nem megy. Igy az 3440x1440 helyett csak a 2560x1080 valaszthato, ugy meg fos a kep. En egy kb 90%-os felbontasra mennek vissza es ugy az RSR.eat, sleep, play, replay
-
kisbéci
tag
válasz bajnokpityu #15904 üzenetére
Ráadásul az 5700XT-t szerintem hibátalnul kihajtha a 3700X.
“On the first day, man created God” ― Daniel Delgado F.
-
tusi_
addikt
válasz kisbéci #15908 üzenetére
MAX fps-ben, ezt irtam!!
Atlagban 15-35%, 35 az a szimulatorokban erezheto. En azokrol a jatekokrol beszelek, amikkel en jatszom.
Itt az elso teszt, amit egybol a vasarlas utan mertem RDR2-vel.
Elmeletben 5600x tokeletesen eleg. Kerdes, 2-3 ev mulva hogy nezunk ki mag kihasznalassal kapcsolatban. Illetve ha jatszani, streamelni is akarsz egyidejuleg, mar jol johet a 8 mag. 5700 esetleg?
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
De ez itt rx 6000 topik!! Van sajat topikja cpu-k alatt.
eat, sleep, play, replay
-
steewcv65
őstag
válasz Lendova #15911 üzenetére
Igen, de van de
Warzone-ban capital területen még nekem is van cpu limitem....De ez nyilván nem a nyers erő hiányának írható be, rossz optimalizálásnak, de ettől még van
2560x1080 110% render resulution 2x AA#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
fejesg2
aktív tag
Nálam az új driver mikrolaggokat okozott, úgyhogy vissza telepítettem az előtte uccsót. Hőfokok rendben voltak (GPU 61c, HS 82c), a kártya gyári értékeken megy, nincs semmi tunying. Ahogy vissza ment az előző, ismét normálisan műxik minden game.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
-
nagyúr
válasz PsycHo88 #15916 üzenetére
Ehhez tudni kéne a driverben miket állítottál be globálisan és/vagy a játék profiljánál.
Elsőre valami árnyékszámítási optimalizáció futhat rosszul... vagy valamelyik effekt, ami nem alapbeállítással megy, hanem valami butítással esetleg...
Vagy a skálázásod, FSR, RSR bugos és használod, bár azzal így elsőre nem érzek összefüggést.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
PsycHo88
senior tag
Köszönöm meg nézem ! Én nem állítottam semmit , minden alap!!
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
válasz p a s s e r #15922 üzenetére
Rendben köszönöm meg nézem
-
Gabor777
aktív tag
Tegnap megérkezett az MSI Gaming X 6600XT, viszont azóta a gépem teljesen meghülyült.
SSDt folyamatosan ledobálja storachi és disk hibával az eventlog szerint, illetve eddig 3szor fordult elő, h nem tudta felébreszteni a kártya a monitort és összeomlott a driver:
A(z) amdwddmg képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Miniport driver failed to add device with status 3221225473Mit lehetne tenni ezek ellen? A windowst már 5ször újratelepítettem...külön SSDkre is.
Konfig: Ryzen 2600x, MSI b450 gaming plus, 16gb kingston hyper x
[ Szerkesztve ]
-
Gabor777
aktív tag
válasz ScomComputer #15927 üzenetére
Közben találtam rá megoldást redditen.. AMD Ulps okozza a hibát a legtöbb esetben...ki kell kapcsolni és elvileg megszunik a probléma. Reddit szerint elég sok embernek van hasonló problémája, hogy elmegy aludni a monitor, bekapcsol az ULPS és nem tudja felebreszteni, mert osszeomlik a driver. Csak reboot segít rajta.
-
ScomComputer
veterán
-
Gabor777
aktív tag
válasz ScomComputer #15929 üzenetére
Ahogy Tusi kolléga írja, MSI afterburnerben kikapcsoltam, de regeditben is lehet. Most eddig úgy tűnik, hogy működik...lekopogom, de működik. 4770 után váltottam zöldre, gondoltam ez alatt bő 13 év alatt javultak az AMD driverei. Picit lelombozó, hogy kifizet az ember 210 ezer FT-ot, és egy állítólagos feature inkább bosszantó bugként viselkedik. Mezei júzer meg csak a hibát fogja látni és viszi vissza a kártyát.
-
tusi_
addikt
Jatszik itt valaki RDR2-vel? Kiprobaltam az RSR-t es ugyan latni kis shimmeringet, de azert ugy elmegy a kep.
Viszont sok fps-t nem hoz nalam, plane nem 30%-t, ahogy behireszteltek. Okay, hogy game fuggo, de azert ez nagyon halovany. A legtobb, amit lattam kb 15% volt, altalanossagban inkabb 10% allatieat, sleep, play, replay
-
steewcv65
őstag
Az uj rx szeriaba lesznek noctua hutessel elerheto verziok.Ugy ahogyan az rtx 3070 asus es noctua kozos gyartmanya is keszult.
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #15935 üzenetére
Tegnap volt a tomshardware-en az egyik cikkben.Tweetes infokbol kovetkezetettek ki.Noctua allitotta,hogy celjuk az asus-val kozosen egyuttmukodve , hogy tovabbi kartyakat keszitsenek.
https://www.tomshardware.com/news/asus-nocturna-graphics-card-partnership
Szoval javitanam az elozo hszt, este volt, kicsit rosszul forditottam De van valami tervben
[ Szerkesztve ]
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
PsycHo88
senior tag
-
PsycHo88
senior tag
-
PsycHo88
senior tag
Szeretnék vissza menni a zöld oldalra de nem tudok megválni a kártyámtól Ps5 már van
[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
Persze volt friss win 11 pro telepítés !
-
Kolbi_30
őstag
válasz apollo12 #15945 üzenetére
Mindig csodalkozom ezen az uj kartya ddu meg full reinstall dolgon..nalam amiota win 10 kijött nem volt babralva semmi..aklonoztam ssdre upgradeltem 11re ahogy engedte..anomalia mentes igy is..vagy nagyon belenyultrok valamibe vagy user error all fenn
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
kisbéci
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest