Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz DroiDMester #14267 üzenetére

    Köszi!
    Neked is Jacek!

    Azért érdekelt, mert sima Devil 91fps-t, Ultis Devil 100fps-t tudott (mindkettő max-ra tuningolva), erre az AsRock meg nyomott egy 105fps-t úgy, hogy 2725-2825MHz-en volt (a Devil Ulti meg 2885-2985-ön tolt 100-at).

    Most már tiszta a kép, nem kártya/driver-anomália volt, hanem a legújabb update miatt bazi sokat gyorsultak az AMD kártyák :K

    Pakmara:
    akkor nem csodálom h UV-zni akarsz, a ref 6700 XT hűtése botrányos kategória (még nem volt hozzá szerencsém csak néztem gamers nexus videót anno róla + bányászatnál is throttlingolnak, ergo meg kell bütykölni ami meg garibukta)

    Mivel más verziójú 6700 XT van nálad, normális h más a TDP-keret, de láthattad nálam mennyit fogyasztott alulfeszelve, a 184W-ot sem éred majd el ha 1000mV-ra korlátozol.
    A Time Spy 1440p-ben terhel és ez nem kicsi terhelés, hanem nagyobb fajta extrémebb fogyasztással. Ennél magasabb fogyasztás játékokban elég ritka! Amit itt kibír a kártya, az legtöbbször mindenhova jó lesz utána, ritkán kell picit finomítani (de az Nvidia inkább).

    Az a baj a Wattman-os "alulfeszeléssel", hogy azt a szoftver csak mint iránymutatás veszi és a tényleges feszültség nem szokott ott lenni mint amire beállítod... (ezért kell GPU-Z-ben nézni, és inkább MPT-vel korlátozni annyira a maximumot, amennyire alulfeszelnél)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák