- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz DroiDMester #14495 üzenetére
2k monitoron 24colig kegy kb, 27 col már 1440, fölötte meg már 4k is indokolt közelről, de kell a fenének 32colos monitor. monitornak nagy tv nek kicsi
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
veterán
válasz Celithrandi #14501 üzenetére
Nem? olyan homalyos kepet ad a projector? mert ha jateknal 300cm-nel nem pixeles akkor ideje uj szemuveget csinaltatni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Kolbi_30
őstag
válasz Celithrandi #14502 üzenetére
32" monitor dolgozni kifogastalan.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Celithrandi
addikt
ha te 3,5-4 m ről látod egy 3 méteres képátlón a pixeleket akkor csakis sas lehetsz mert az emberi szem nem nagyon bírkózik meg ezzel nativ 1080p kijelzőn
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Update to AMD ComboAM4PIV2 1.2.0.3c. ez a legfrissebb bios a lapomhoz.Van ertelme felrakni vagy jo az ami most van, mert nem tesz hozza semmi latvanyosat?(AMD ComboAM4PIV2 1.2.0.3b)
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
veterán
válasz Celithrandi #14506 üzenetére
Talan van esely ha 80 centirol latom egy 1440-es 32-es monitoron..
Vagy te filnezesre gondolsz? Mert nem.annyira ugyan az egy jatek.kepe az szerintem 3 meteren minecraft :)
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #14510 üzenetére
Es tenyleg
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
veterán
válasz Celithrandi #14507 üzenetére
Aham igen az, vagy 2 eve vettem.
-
veterán
-
Celithrandi
addikt
sry, de el sem bírom képzelni hogy egy íróasztalon ott figyel egy 43as monitor és valaki ül előtte 80cm távolságra és tolja neki ))))))))
-
veterán
válasz Celithrandi #14518 üzenetére
Sima liba, szepen lepegetsz folfele meretben :)
Ez olyan fetis.mindenki tolta 19-es crt akkor vettem egy 27-es tevet simezni:)
ASUS 43 "ROG Strix XG438QR, mar vannak sokkal jobbak nala de ket eve ez volt a max.
-
veterán
válasz Celithrandi #14520 üzenetére
A dehogy, max nem full screenen dolgozol.
-
Alcsi69
senior tag
Sok előttem levőre reagálva.
1920x1080 = "2k", 2560x1440 = "2.5k", 3840x2160 = "4k". -
őstag
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Igen , ezt mondták ők is valamelyik videojukban.
Pont ezért lenne ideje egy újra mérésnek és bevenni az új játékokat is mert így nagyon nem teljes a kép.Nézd meg Jaceket nála az NV semmit sem gyorsult, ellenben kilőtt a radeon.
NV topikban is azt hiszik hogy az FH5 update óta azért megy jól AMD-n mert arra optimalizálnak miközben ez kis fícsőr tehet az egészről amiről szinte senki sem tud vagy már elfelejtett[ Szerkesztve ]
-
dzsi2006
tag
240Hzes Freesync FHD monitor, gondolom a FS miatt írt 113Hzet. Nem panaszkodom.
Hőfokok sincsenek elszállva, imádom ezt a szettet!
6600XT UV1050mV Órajel OC 2600-2700 WattmanbenMi az a SAM?
Ha a 65''os tévén játszom akkor azon is FHDban és nem 4Kban mert FHDban tud a tvm 120Hzet és egyáltalán nem látni különbséget 3és fél méterről 4K FHD között.[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
válasz Pro!Petya #14531 üzenetére
Hát, én mértem patch előtt, és 91et tudott a sima devilem, 100at az ultis devilem.
Kijött a patch, és 112-őt tudott az oc formulam.
A SAM végig be volt kapcsolva.
Annyi, hogy a patch az Nvidiakon semmit sem segített, de ott még a cpu-kihasználtság is vmiért sokkal magasabb.De amúgy igen, a 91 és 100fps is már bőven a földbe döngölte az Nvidia kártyákat 4k extreme presetben, én sem jutok 81 és 83fps fölé a 3080 Ti-vel benne, konkrétan csodálom h a 3090-es ennyivel többet tud, hogy 90et kicsikar magából Jacek-nál
dzsi2006:
az összehasonlíthatóság végett extreme presettel mérj kérlek, többiek is úgy mértek, csak 1440p-ben és 4K-ban, de 1440p-ben cpu-limit van a 6900 XT-vel. (na meg Freesync se legyen bent a benchmark erejéig)Ubi82:
kieső képkocka nálam a bench 1/4-e környékénél van, ott fixen beakad a játék (konkrétan megáll a kép egy pillanatra), és ezt Nvidia és AMD kártyával is ugyanott csinálja.
Ezért kell az első bench végeztével egyből nyomni a következő kört, akkor már nincs ilyen[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kellene egy átfogóbb teszt, ahol van 1% és 0.1% is, sam ON-nal szerintem nem olyan fluid a kép intel-nél (nálam), amd procikkal nem tudom mi a helyzet infinity cache terén, mert lehetnek és vannak is mikrolaggok, ahogyan az FH5 bencs alatti kieeső képkockák is ezt igazolják
-
dzsi2006
tag
Extreme (ez is vállalható):
Az előző tesztnél későn tekertem fel a vízhűtést ezért melegebb volt a proci, ha végre lesz vízhűtő blokk a 6600XTre akkor azt is bevizezem (bár a látványon kívül nincs miért, 72foknál még nem volt több a HS, az is csak pár pillanatra)
Közben rájöttem, hogy SAM: Smart Access Memory
Az csakis ON állásban van!!!
Egyelőre B450es lapom van, csere lesz B550re vagy X570re. A jó üzletet várom Hardveraprón.
Csere után PCIX 4.0 is elérhető lesz végre, és procit is OCzni fogom, most még gyári beállítások vannak. Ramot húztam 3000ről 3200ra CL15ön, ez a lap többet nem bír -
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #14535 üzenetére
Gondolok arra, hogy ezt a fícsőrt a pirosak figyelembe vették a tervezésnél és driver készítésnél egyaránt.
Persze kapcsolható kék procival is csak hát az olyan lesz amilyen.
Kb mint mikor bejelentették a SAM-et akkor az NV is hirtelen bedobta a Re-Bar-t mert hogy ez nem egy újdonság és eddig is tudott erről mindenki csak nem dobták be a közösbe...
(de akkor eddig miért is nem jöttek ki vele?)Aztán csak kiderült hogy a mobo bios frissítésekkel meg a driver cserékkel sem ér semmit a Re-Bar. Többek között ezért sem tesztel ezzel a HU mert van ahol többet ront mint használ, már ha használ valahol egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Ez Forza nem nagyon terheli a vga-t...ha próbálkoznátok OC/UV stabilitással akkor javaslom próbáljátok ki ezt a Demo-t a Steam-n, most jött ki és garantálom hogy fűteni fogja a cuccost:
HOUSE OF ASHES Free Demo
Kíváncsi vagyok kinek hogy melegszik..majd írjátok meg...és BUÉK mindenkinek !! -
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #14538 üzenetére
Személyszerint kedvelem azokat a játékokat amik jól futnak és közben nem kell Paksot rákötni a gépre
Olyan nincs ahol nem xarom össze magam közben?!
BUÉK Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
BUÉK Mindenkinek
-
Devid_81
félisten
Mindenkinek TimeSpy graphics scoreban gazdag Boldog Uj evet kivanok!
[ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
válasz Pro!Petya #14539 üzenetére
Nyugodtan kipróbálhatod...a HOUSE OF ASHES Free Demo-t....
Nem kell parázni...kíváncsi lennék mire fűti nálad a 6800XT-t...nem értem,hogy miért fűt ennyire az UE engine....
Vagy ITT van egy UE5 Demo, steam ez is....húúú hajcsa kvrvára a vga-t... -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #14543 üzenetére
Itt hagytam a gepet vagy 20 percre had melegitse fel a VGA-t rendesen.
Jelenleg 23 fokos szobaban azert odapirott rendeset a hotspotnak (Koszi MeSI )...
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #14547 üzenetére
Nalam nyaron 132 fok lesz a hotspot...az mar nem is hot hanem glow lesz...vagy supernova
...
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #14547 üzenetére
Mire az UE5 elterjed, Lovelace és RDNA 3 utáni generációban leszünk. Azokat meg már nem biztos, hogy ennyire terheli majd.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest