Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #86134 üzenetére

    Köszönöm :)
    Ez még mind béta (sőt, inkább alpha) teszt, csak gondoltam felteszek már egy videót arról, hogy mi is készül. A jövő tuningja nem a folyamatosan magas órajel lesz terveim szerint, hanem a dinamikus. (ettől az Athlon XP 1700+-ságát elveszítette CPU-Zben, de hát ennyi... )
    Egyszer egy nagy esőben álmodtam meg a "Rain" modellt, és azt igyekszem követni. (ez már megfelel annak)
    De az álmom egy 600-3200 pingpong 250-es FSBvel ellátott rendszer, de ahhoz még újabb akadályokat kell legyőzni. (MEG FOGOM CSINÁLNI)
    Képzeld el a tuning versenyen, amint egy 1466-os CPU-ról megkérdezik mi keresni valója van itt? :D és a köv pillanatban 3070MHZ :DD

    Nekem már nem feltétlenül a legmagasabb órajel elérése a cél, hiszen ezt 4008MHZ-el évekkel ezelőtt elértem (ki mondta, hogy ez a maximum??? -- bal vállon az ördög, ai már tudja, hogy van ennél feljebb is) hanem inkább az "okos" tuning. Játszani a CPUval, ahogy most is. Ez nekem művészet :) Itt már nem feltétlenül a legmagasabb órajelről szól a történet.

    Ez az első átalakított CPU (mert itt van MOD rendesen, de gondolom ez világos) de lesz még ilyen. Kadilacinak mindenképp hatalmas köszönettel tartozok, nélküle nem sikerült volna! (köszönet a CPUkért)
    Ismét köszönöm, ami a videón látható eg áttörés (valójában nem egészen, de most agy élvezzem i a tüzi játékot :D - majd leírom mi a baj vele - pontosabban ennek a "harapósabb" verziójával)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák