- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
válasz zoltanz #34900 üzenetére
Először nem értettem a dolgot, aztán esett le, hogy neked fekete kábel kell.
Sajnos nekem csak szürke van, de abból sok
De nagyon menő lesz, ha elkészül a fekete SLI kábel.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Sanchez638
addikt
válasz unclefucka #34902 üzenetére
én fekete kábelből csináltam, pontosabban Asus floppy kábelből, mivel sikerült szerezni 2db fekete átkötő kábelt, már csak a obsidian hiánycikk
Számom az adatlapomon.
-
bacsis
Közösségépítő
utána nézek, úgy dereng hogy kallódik pár
-
Ádyka
őstag
Biztos sokan találkoztatok már pályafutásotok alatt képet nem adó de a háttérben bootoló, vagy VGA-ra sípoló Matrox G karikkal. Régen elég sok G200-at sikerült visszahozni egy bios frissítéssel.
Tegnap egy G400 jött vissza ugyanígy, hogy gyorsan toljon 3000 pöttyöt mark2000-ben, és 1300-at 2K1-ben.Nem véletlen hogy gyártó oldalán egy letölthető csomagban van benne a G200/400/450/550/TV. [link]
Itt pedig a többi régi matrox bios: [link]
[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
gban
Közösségépítő
Hú, én is azt hittem hogy keres fekete floppyt meg ata33 ide kábelt
Ez viszont nekem is lehet - kék tuti vanPostázást nem vállalok.
-
Yutani
nagyúr
Keresek ATI Rage II+DVD 2MB PCI kártyát, valaki szánjon már meg! Fizetek érte, nem ingyen kérem!
#tarcsad
-
unclefucka
senior tag
Neki kellene amúgy fekete SLI kábel.
De ha már így bele lendültünk. Szerintem az én Gainward Dragon 3000 párosom mellé egy kiszuperált Compaq floppy kábel kellene (azokkal a szép zűd kihúzókákkal):
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
gban
Közösségépítő
válasz unclefucka #34910 üzenetére
Tudom hogy neki, csak te világosítottad meg az elmémet, hogy benéztem én is a fekete floppyt
Postázást nem vállalok.
-
gerlaip
addikt
Megjöttek az ehavi szerzeményeim, mindkettőre nagyon régóta fájt a fogam:
3Dfx V3 3000 sajnos osztatlan régi agp csatlakozóval (nem is tudom, hogy van-e másmilyen), de csabyka666-nál már le van foglalva a K7 X333 alája.
MSI Ti4200. BGA ramokkal és aktív ramhűtéssel. Kíváncsi vagyok hogy hozza-e egy Ti4600 órajelét...[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
-
gerlaip
addikt
-
gerlaip
addikt
válasz Sanchez638 #34915 üzenetére
Affranc. Ettől félek. Agp slottal melyik Radeon az, ami jó teljesítményt ad, és frankó a hűtése?
X1800 HIS volt vagy ilyesmi volt agp-vel?lámavakond
-
válasz gerlaip #34914 üzenetére
A 4200- as Abit lesz, ilyenem van már az egyik Tualatinban, de azon sufni venti van mert az eredeti már olajzás után is rosált de egyébként a kártya jól megy. A Ti200 hiánypótló, ilyenem még nem volt, Zalman hűtővel vettem. Az FX5700 pedig Gigabyte, ez stilszerű lesz mert nagyon hasonlít a 6600GT- mre, csak a ramok nem körben vannak mint a 6600- on hanem ref FX szerint.
A 9700Pro Zalman hűtővel is megpusztult nálam, a 9800SE is tűzforró lenne de a sufnihűtésem hatásos rajta. 9800Pro tervben van de nehéz szerválni tényleg.
#34916 : HD3850 a király AGP- ben, utána a HD4650 jön....
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
gerlaip
addikt
Kösz a tippeket. A 3850-es már kicsit sok lenne a Bartonomhoz...
Sajnálom, hogy a 9700/800-asok mind meghaltak.lámavakond
-
gerlaip
addikt
válasz Sanchez638 #34922 üzenetére
Igen, de azért a maga idejében 16x-os anizoval küldeni a Quake3-at elég szép lehetett.
Itt van egy 3850-es 10 ropiért. Ennyit azért nem ér a hobbi...
Club3D X800 2 ezresért sokkal barátibb.[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
gerlaip
addikt
Az előző konfigom Core2-vel 8800GTS-sel itt porosodik a lakás sarkában, pont a 3850-es teljesítménye, amire nincs szükségem, mert ez még szinte mai...
lámavakond
-
-
Fenyő
őstag
Igazából mindene csak ilyen 1-2 ezerrel olcsóbb az átlagárnál, annyira nem eget rengető, lehet csak nem akar ülni rajtuk, mindenesetre köszönöm az észrevételt, úgyis majd csak jövő héten lesz esedékes, addigra már lehet lesz tapasztalat is vele (egy hirdetése már jegelve is van).
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
gerlaip
addikt
válasz DarthSun #34928 üzenetére
Igen, én is ezért nem venném meg egy Athlon XP-hez.
A 8800GT-hez hasonlítják a tesztben, nekem olyasmi kártyám volt, és én is húzott Core2 E8200-zal hajtottam ki annak idején.Ha az X800-asok jobban bírják, akkor inkább valami olyasmit fogok szerezni (igaz nekem a Club3D nem a kedvencem ebben a műfajban).
[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
gerlaip
addikt
válasz DarthSun #34917 üzenetére
Abitoknál a rossz minőségű venti nagy probléma (különösen azért nem tetszik ez, mert ha leszeded a coolert, oda az egyedi Abit külső) de szerintem a legtöbb régi Geforce kártyának ez a baja Inno3D még talán szarabb is volt. Titan sárgaréz vga hűtőt még mindig lehet kapni, nem?
Volt régebben a Thermaltake-nek is egy megoldása, de az a Titan-nál is hangosabb volt, ráadásul a golyós csapágy hangját lehetett hallani. Én akkoriban kezdtem megkérdőjelezni a Thermaltake minőségét. Van egyáltalán még ez a cég?
[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
-
-
-
gerlaip
addikt
Az MSI ti4200-as a ti4400 órajelein szépen szalad 275/550MHz:
3DMark2001 11135 pont (alapórajelen 10600 pont)
52.16 detonator, a 3DMark2001 build 330 - nyilván valamennyi csalás van a történetben.Sajnos ennél feljebb, mint a többi ti4200 esetében már lassabb lesz a tuning. 300/600-nál kifagy.
lámavakond
-
gerlaip
addikt
Összevesztek a koncon...[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
Retrósok figyelem!
Én régebben elég sok dolgot összegyűjtögettem de mára már nagyrészét elajándékoztam vagy kidobtam, valamint párat eladtam. Lomtalanítás volt és kidobtam ki 7 ide DVD írót, kb ugyan ennyi tápot (vargánét is) meg egy rakás kommerszebb gyűjtői értéket nem képviselő hardvert, párat megtartottam de van amit nincs szívem kidobni de helyem sincs rá hogy megtartsam.
Most szeretném felajánlani teljesen ingyen (azaz két feltétellel elsődlegesen bacsis-nak) az alábbi hardvereket:
Atari portfolio 128kb-os kártyával - egy sor pixel hibás rajta, valószínű szalagkábeles
IBM Thinkpad 350C -külső monitorral megy win3.1 van rajta nagyon odavan egyébként
IBM ultrastar 10k 36Gb SCSI320 - made in hungary
Compaq 1Gb SCSI
AMD K6 166ALR
HP C2233 238mb duplamagas ide vincsi
Atari joytick
Pioneer DVRA06 dvd író
Intel P3 500/512/133/2v proci gyári passzív hűtővel
3Dfx voodoo1 (asszem diamond, képen nem szerepel)
Ezeknek a hardvereknek inkább már csak eszmei értékük van, nem gyűjteményi darabok de tesztelni, játszadozni vagy alkatrésznek még jók!A két feltétel azaz inkább kérés a következő:
Lehetőleg logout cikket írni akár melyik hardverről.
Egyik hardvert sem adhatja el az illető legalább egy évig, nem azért adom oda hogy pénzt keressenek vele.Továbbajándékozni szabad!
Mivel bacsis munkásságát nagyra tartom ezért neki szeretném elsődlegesen felajánlani a fentieket, ha neki valami nem kell belőle akkor akár ki viheti a fórumon!
Annyi hogy postázni nem szeretném, Veszprémben megbeszélt helyen átvehetőek a cuccok![ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #34944 üzenetére
nagyon, de nagyon köszönöm, hogy elsősorban rám gondoltál, de ez miatt egy kicsit kellemetlenül is érzem magam, hálás lennék, ha itt a topicban egyenlő félként kezelnél, hiszen mit itt egy család vagyunk
És egyúttal én tovább is passzolnám a cuccokat, mert igaz az IBM lapos nagyon érdekelt volna, de csak hibátlan laposok érdekelnek első sorban, amiket ki is tudok állítani, így az kiesik, a többi muttyból meg nekem is van egy halom -
quailstorm
nagyúr
válasz bacsis #34945 üzenetére
Akkor majd PanzerSajttal elhozatom Szegedre
laposról tudok logout cikket írni
Voodoot szerintem már sokan kivesézték, de pár hét múlva tesztelek fosVGA-kat. AMi GAI cikkéből kimaradt. Ilyen S3 és Intel integrált csodák. Ja meg SiS.Apropó, Macronix Turbo3-hoz drivere van valakinek?
-
-
válasz MasterDeeJay #34944 üzenetére
Voodoo1- ből csak 2 darabom van, arra rárepültem volna de nem postázod....
A készülő S7 gépekbe kell, azokba a Voodoo1 jobb mint a V2. Az AGP kártyák már úton vannak, a következőben a K5 mellett GeForce3 lesz, ami bőven sok neki, de azt talán bacsis nem szólja le + Voodoo1. Az azutániba egyelőre nincs Voodoo1 mert a másik a P1MMX- ben marad.A 3 test probléma nem megoldható.
-
quailstorm
nagyúr
válasz DarthSun #34948 üzenetére
"csak 2"
Amúgy én még életemben nem fogtam, vagy láttam Voodoot. Rettentően le voltunk maradva, mert apám azt mondta, hogy nem játszunk. Aztán 2004-ben mikor a 4MB-os Elsa Winner Office az XP-hez meg a DVD lejátszáshoz nem volt elég, akkor vett egy GeForce 3-at az Athlon XP-s konfigba.
-
válasz quailstorm #34949 üzenetére
Először Voodoo1- em volt az S3V2 mellett, aztán sikerült Voodoo2- re cserélni, az a Voodoo2 máig megvan és még sikerült pár db- ot szereznem. Voodoo1- ből viszont már csak 2- őt. GeForce3 viszont nekem maradt ki. Szerdán megláttam, rátettem 1500 HUF licitet ( meg az Abit Ti4200- ra is ), aztán mentem pancsolni, gondoltam úgyis felesleges kísérlet, mire visszaérek több ezer Ft- al elviszik majd. Meglepetésemre az egyik 700, a másik meg 800- nál megállt, az aukciókat megnyertem.....
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest