- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
válasz Ranagol_5 #33149 üzenetére
1037U (1.8GHz) ellen futtattam meg a J1900-at. Azzal partyban van minden teren. De ha nem fontos az ITX meret, vagy kicsit kerulhet tobbe, akkor kulon lap es processzor eseten egy G1610 (esetleg 20) siman nyer. 800MHz plusz nem hazudik
Amugy a J1900 furcsa allat. Egy szalon lenyomja egy Athlon II, de ahol ki tudja hasznalni a 4 magot, ott meg siman lenyomja a C2D-ket is. Egy szalon a tudasa az elso szerias C2D-ket uti meg. A T60 Core Duo 2500 (2 mag, 2 GHz) procijaval hajszalra azonos szinten van egy szalon. Ami viszont tuti az az IGP tudasa. Le van butitva a 3D reszleg amennyire csak lehet, de annyit benne hagytak, hogy mindent gyorsitson ami a Windowsnak es filmekhez kell. (Az Ivy cerka jatekok alatt is siman lenyomja.) Far Cry meg jatszhato lebutitva, de a Doom3, Cod4 mar szaggat. Szoval retro partyra is tokeletes. En azon gondolkoztam, hogy van egy folos A500 haz, 60-as SSD es egy panetap is keznel, ez meg full passziv...
https://frescho.hu
-
Ranagol_5
senior tag
válasz frescho #33151 üzenetére
Igen, azért választottam én is ezt a tárgyalóba, mert full passzív, így semmi zaj nem jön ki a gépből. Milyen deszkában találok ilyen 1037U-s procit? Nem fontos az ITX méret, szerencsére szereztem olyan házat, amibe matx és itx is megy. Egyedül az a lényeg, hogy max 30W körül fogyasszon. SSD-vel bitang gyors a gép, ahogy már mondtam. Én mikor megláttam, hogy gyorsabban tölt be, mint a saját itthoni 6 magos gépem, akkor elhültem azért egy picit..
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
frescho
addikt
válasz Ranagol_5 #33152 üzenetére
Gigabytenak van. Keress ra az iponon az integralt lapok kozott. Raadasul ket Gigabites ethernet van rajta. Nekem most egy 1610 meg full passzivban 1.6GHz-re allitva gyari hutovel. Terheles kozben felmegy 72-75 fokra. TX3-mal gyari frekvencian is elfut venti nelkul, ha szellos a haziko. A gepemben egy "oreg" alulfeszelt i7-2600 megy felig passzivban, a hazban csak egy 20-as venti van. A videokartya csak terhelesnel porgeti fel a ventit es igy tesz a tapegyseg is. Meg csinalhatnam teljesen passzivra, de a terheles azt jelenti, hogy jatszok, akkor meg fules van rajtam es heti max 2-3 ora, azert meg nem fogom az egeszet atbarkacsolni.
quailstorm: Igen, van Legacy mod. Linux siman megy. probaltam CentOS 6.4 (install utan frissitettem) es 7 alatt is. 32 bites 10.04 ubuntu lice is elindult USB-s meghajtorol. Ami viszont nem megy, az az ESXi. Probaltam par trukkot, de a neten sincs ra megoldas es tobb lapnal is elofordul.
https://frescho.hu
-
quailstorm
nagyúr
válasz frescho #33154 üzenetére
Az már elég korrekt amit írsz. Úgy se régiségek mennének, hanem valami mainstream.
Bár mivel ilyen lapos volt a kezemben, pont az IGP rettent el egyelőre. Amúgy korrekt cucc. Ja és az Intel-féle bináris fordítós droidozást is viszi. Kettő az egyben. Csak ramod legyen.[ Szerkesztve ]
-
-
Sanchez638
addikt
ez valós alaplap?
Tipus: HT-2ISA5P
Számom az adatlapomon.
-
Rive
veterán
válasz Sanchez638 #33158 üzenetére
Viszonylag kevéssé ismert, de lényegében minden (!) mai alaplap tartalmazza az ISA busz kezeléséhez szükséges logikai részeket. Az, hogy fizikailag is megvalósításra kerül-e, csak odafigyelés (és pénz) kérdése.
Nem szeretik felrakni, mert minek. De elvi akadálya nincs.
Ahogy pl. PCI-ISA adapternek (vagy PCI-e -> ISA adapternek se).Ui.: ugyanakkor vannak olyan régi ISA kártyák, amiket ma is használnak (és klf. okokból veszett drága lenne helyettesíteni őket), így aztán az efféléknek is van piaca, továbbra is...
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
Vladi
nagyúr
válasz Sanchez638 #33158 üzenetére
Vannak még isás alaplapok, igen. Talán 486 deskákat is gyátanak. Nemrég találkoztam vele. Ilyen ipari gépek irányítására vannak ilyen kártyák. Nem ismerem pontosan. De van, elég kis sorozatú és drága cuccok.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
válasz quailstorm #33167 üzenetére
Awe64, igen, megy XP alatt. GusPnP- hez kellene a regiszterkészlet, valamint az MS- től el kéne kérni a DirectX hangra vonatkozó objektumok forrását és akkor 1 ember olyan öt év alatt meg is írná
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Következő kukaszökevény:
Soltek SL-K8AV2R s754-es Sata is van rajta meg rakás lila csatlakozó, via K8T800 chipset, kissé kondis
Amd Athlon64 2800+ talán gyári hűtővel
2x256mb ram de már kicseréltem 2x1gb-re
Eredetileg 9200Se kártya, de kicserélve Sapphire 9600Pro 256mb-osra, megérdemli!
160Gb-s Samsung ata vincsi
felül fogantyús gépház, nem szép de baromi jó vinni.
Egy combó meghajtó meg egy dvd író - talán másoltak azért kellett két meghajtó
Annyira noname táp hogy felirat sincs rajta.Win8.1-et szépen viszi vista driverrel viszont catalyst nélkül. Youtube-ot még nem próbáltam de remélem 360p legalább megy.
Driverből csak a videókarinak kellett letöltenem, minden mást megtalált a win8 és letöltötte. Jól megy, netezni talán elég de majd még tesztelem.
Elég nagy előrelépés egy socket A athlonhoz képest, de a s939-et jobban szeretem igaz akkoriban jóval drágább is volt. -
Armagedown
őstag
válasz MasterDeeJay #33170 üzenetére
Megy rendesen a patchelt Windows 8.1 telepítővel is?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
válasz Armagedown #33173 üzenetére
Régebbi 8.1 32bites Prof (AIO minden egyben), updateből minden felment. Office2013 is megy.
De ez a proci mindent támogat ami kell az 8.1 32bithez.
Úgy tudom pár core2-nél szokott gond lenni ha biosban nincs bekapcsolva NX bit.
P4-ek és AthlonXP-k nél kell átírni a telepítőt hogy felmenjen, de nem tudom használatban nem-e jelentkezik valami.A sima AthlonXP-vel voltak bajok, arra a win7-et raktam fel de a chrome ír ki hibát gondolom SSE2 hiánya miatt.
64bites Win8.1-nek vannak különleges nyűgjei, de azt meg nem rakok ilyen gépre. 2-3Gb elég, akkori lapok se biztos hogy szeretnék a 4Gb ramot. Amúgy is határeset, inkább 3gb 32bittel mint 4gb 64bittel egy ilyen régi gépnél.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Balathruin #33143 üzenetére
jahh, csak ott egy pöppet erősebb a CPU, amit nagyon szeret a 3Dmark2001
-
Yutani
nagyúr
válasz MasterDeeJay #33174 üzenetére
S939 4x1GB DDR400 rammal használható, ahhoz pedig már inkább x64 Windows ajánlott.
#tarcsad
-
bacsis
Közösségépítő
VII. Desktop szépségverseny:
képviselem az egész K6-III totyikot -
válasz MasterDeeJay #33174 üzenetére
Egy ilyen gépet építettem Tesómnak netezni, 2GB ram, HD2600Pro és XP van rajta, jól megy a YT is.
(#33172) gban : én sem tudtam hogy van ilyen
(#33178) Yutani : kompatibilitás érdekes. A Live megy rendesen a dosos driverrel, az SB128- at most tesztelgetem, működik de vannak anomáliák, néhol betorzít, a hullámtábla meg Tyrian alatt leáll néha, csak 1 sípoló hang marad, egy digit hangerő ( 8 bit ) módosításra azonban újra szól. Mindegyik ellfogadja a saját driveremet is tehát regiszterszinten teljesen kompatibilisek. Nemrég olvastam hogy az Audigy- k is mennek így, majd kipróbálom. Valamint akkor a PCI- s Awe- ra is kíváncsi lennék, de nemhinném hogy tudok szerezni.
-
-
-
-
-
-
válasz Balathruin #33192 üzenetére
Linkelheted a memlimit megoldást mert nekem eddig mindegyikkel rosált.
-
válasz Balathruin #33194 üzenetére
Tudod miért? Berúgott ! Nemrég olvastam egy aláírásban hogy mi az az FPS - " Fejszecsapás Per Szilvapálinka "
-
Amint fentebb írtam az SB128 dos alatt gyakran rendetlenkedik viszont cserébe Win98 dos ablakban nagyon pöpec a kompatibilitása, úgy tapasztaltam eddig.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz DarthSun #33183 üzenetére
akkor majd léci szavazzatok
rámerre a faja kis desktopra meg a retro feelingre.. mutassa meg a Win95 hogy oda tudja magát tenni a win8-al szemben is..
márű csak azért mert mert minél nagyobb a Windowsod "száma" annál újabb annál jobb: Win7-nél újabb a Win8 aminél újabb lesz a win10.... akkor ide most írjam hogy win95[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest