- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
addikt
válasz btraven #8596 üzenetére
közben amit 9.én rendeltem. 16.án adták fel és ma már ide is ért. Ez így rendben is van, ha ezt előre le is írják nem is bosszantott volna fel. Viszont az egyre jobban érdekel, hogy ha visszafordítják a rendelésem akkor mennyi időt vesz igénybe a refund? Érdemi infót nem kapok az angoloktól akik gyanítom szintén indiaiak.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok! Biztos a tapasztaltaknak már nyilvánvaló, de én nemrég óta amazonozok: az miért jó az eladóknak (amazon.de-n, direkt figyelek hogy azért több éves, >95%-os eladó legyen) hogy felraknak valamit Used Like New állapotban (ami szvsz nincs is nekik készleten, pl. könyvesboltnak egy objektív legutóbb) mondjuk 40-50%-kal olcsóbban mint az új ár, és 20-30%-kal a használtak alatt, én megrendelem, fizetek az amazonnak, majd ők meg sztornózzák az egészet?
Értem én hogy ne kergessek álmokat hogy féláron fogok vásárolni (miért is ne, Black Friday, év végi akciók, ráadásul van ami féláron annyi - átváltva - mint itthon forintban az új), de hogy én úgyis visszakapom a pénzem az amazontól, ők meg nem fognak ebből látni egy fillért se?
Próbáltam már mailboxde címre és bp-i címre is rendelni, nem (hiszem hogy) azon múlt, több bolt több termékével is jártam már így. Volt már valakinek úgy hogy megcsípett így valamit, vagy mindig ugyanez a vége?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
-
F-ECT$
titán
Amazon Prime Gaming-et szeretnék aktiválni az accomra, jelenleg az 1 havi ingyenes Prime időszakot töltöm. Cím: US, Revolut kártya. Amikor rányomok az aktiválásra, akkor egyből be is terheli a kártyát $1-2 közötti összeggel, ám ezt írja utána:
Oh no! We can’t enable Prime Gaming on your account.
It looks like there was an error activating Prime Gaming.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined. To manage your Prime membership including updating credit card info click here. For other common issues click here.Ezután fel is oldja az összeg zárolását. Mi lehet a hiba?
Dive ever, work never.
-
coolrob
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Kinéztem egy fülest, amelyet az Amazon.de oldalról akartam rendelni, mert akciósan most 190 euró. Amikor azonban véglegesíteném, ott már 208 euró.
A szállítási költség külön van, így nem ez növeli meg. Ez az eltérő áfa miatt van így? Tehát a 190 eurós ár amit látok a németekre vonatkozik (náluk 19% az áfa ha jól tudom), ide meg 208-ért jön?Előre is köszönöm a segítséget!
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
-Solt-
veterán
Urak!
A .it oldalon is van lehetőség céges regisztrációra és fordított ÁFÁ-s vásárlásra úgy mint a .de oldalon?
www.smart-bus.hu
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Spanyol amazon-ról rendeltem szombat este. A csomagot még mindig nem adták fel. Ez így általános vagy írjak nekik?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz radi8tor #8614 üzenetére
Csak azt irja, hogy varhato erkezes januar 7-8. Na mindegy, akkor varok meg.
Masik kerdesem az lenne, ha a szamlan az van, hogy sold by Amazon EU s.a.r.l, es Condition: New, akkor ez egy teljesen uj, hivatalos uton ertekesitett termek?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-Solt-
veterán
válasz Aaron14 #8617 üzenetére
Garanciális ügyintézésben az Amazon abszolút élen jár, az én tapasztalatom szerint jelzed, hogy nyűgöd van, jön egy email, hogy nagyon sajnálják és vagy kapsz egy újat, vagy visszaadják a pénzt, csupán annyi a teendőd, hogy a rosszat postázod és annak a költségét majd visszaadják.
Ami fontos, hogy 2 évig foglalkoznak a nyűgöddel, ezután a gyártóhoz kell fordulnod.
www.smart-bus.hu
-
Aaron14
őstag
Mondjuk ha jól tudom EU-n belül a kereskedő felel a garanciáért és nem irányíthat közvetlen a gyártóhoz. Kérdés mennyire tartják be. De ha mégis, akkor saját költségen kiküldeni a spanyol Seiko-hoz elég nagy költség lenne. Már ha oda kellene...
Én most egy Seiko karórát vásároltam. Nem hiszem, hogy itthon a hivatalos szerviz elfogadná az Amazon spanyol számláját.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz Aaron14 #8623 üzenetére
Szerintem ha van orszagon belul hivatalos markaszerviz oda megy a csak eun belul akkor meg oda es akkor intezhetik. Most ugrik be hoyg canont es sonyt kerdeztem es amazon azt irta hogy eu garanciasok ezert az orszagban intezhetem, de pl onkio vagy einhell hiaba van itthon markakepviselet az nem a gyarto hanem szerzodott ezert az nemetbe megy vissza
Eladó: GTS450
-
xcvbxcvb
aktív tag
Én is pórul jártam velük. Vettem egy used like new egeret tőlük. A bal gombja nem működött ,gondolom ezért is küldték vissza, ők meg eladták újra . Szerencsére a Logitech support kihúzott a bajból.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-Solt-
veterán
Nem akarom garancia irányba elvinni a topikot, van itt PH-n ilyen lessétek meg, de a lényeg az, hogy 1 év jótállást kötelezően vállalnia kell az eladónak (kereskedőnek) EU-ban, ezen felül vállalás kérdése. A gyártóknak viszont kötelezően 2 év garanciát kell vállalniuk, tehát a kereskedő csak 1 év után irányíthat a gyártóhoz. Minden az EU-ban forgalomba hozott műszaki cikkre kötelezőn 2 év garancia jár, amit az EU-n belül számla ellenében érvényesíteni is lehet... ha máshol nem, akkor az érintett cég EU-s központjában.
Az én tapasztalatom az Amazon-nal (.de) az, hogy két évig segítenek, utána elhajtanak. Intéztem 3 db TM kormány garanciális nyűgjét, több EVGA VGA-t, Apple termékeket, stb... ja és a garanciális ügyintézés annyiból állt, hogy küldjem vissza és válasszak, hogy újat kérek vagy a pénzt vissza.
www.smart-bus.hu
-
xcvbxcvb
aktív tag
Természetesen amazon volt. Az írta ehhez a termékhez nem elérhető a támogatás .. Visszaküldés nekem nem opció, nekem egy működő egér kellett volna. Magyar supportjuk meg nincsen, de arra van eszük hogy az áfakülönbözetet felszámolják.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Nem értek valamit.
Van Amazon Prime-om.
December 26-án levontak 5,99 EUR-t (Amazon Video*MJ amazon.co), ma meg 12,99 USD-t (Amzn.com/bill Amazon Prime).
Amazon Prime-ról tudok, de miért 12,99 dollár, és mi az december 26-i 5,99 EUR???Amazon Prime Membership a 12,99 USD + Amazon Prime Video az 5,99EUR?
Jól tudom?
Lemondom, nem használom egyáltalán.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
törölt tag
Sziasztok,
szeretnek rendelni egy notebookot az amazon.com-rol. Szepen vegigvittem a checkoutig a temat es azt szeretnem kerdezni, hogy az itteni osszeg utan ugye tobbet nem kell majd fizetnem ?
[kép] -
zsoltzsolt
addikt
Ugye az Amazon nem küld ilyen címről levelet:
A m a z o͏ n <sloakiamak-.euudokgk@promail-versjals.online>
Ezt írják:
"Dear Customer,Wе havе placеd a hοld οn yοur Amazon accοunt and all pеnding οrdеrs.
Wе havе takеn this stеp bеcausе thе billing infοrmatiοn yοu prοvidеd dοеs nοt match thе infοrmatiοn rеcοrdеd with thе card issuеr.
Tο rеstοrе yοur accοunt, plеasе vеrify nοw with thе billing namе, addrеss, and phοnе numbеr stοrеd οn yοur crеdit card. if yοu'vе rеcеntly mοvеd, yοu may nееd tο updatе thеsе іnfοrmatіοns with thе card issuеr.
If wе arе unablе tο cοmplеtе thе vеrificatiοn prοcеss within 3 days, all pеnding οrdеrs will bе cancеlеd. Yοu wοn`t bе ablе tο accеss yοur accοunt until this prοcеss is cοmplеtе. wе ask yοu tο nοt οpеn a nеw accοunt as a nеw οrdеr may bе dеlayеd.
Wе apprеciatе yοur patiеncе with οur sеcurity mеasurеs. Thank yοu fοr yοur attеntiοn.
Sincеrеly,
Amazon Suppοrt."Gondolom valami adathalászat lehet..
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, OTP-nél vagyok, eddig semmi gond nem volt Amazon fizetéseknél Bankkártyával, viszont most idén az első rendelésem visszadobta és nem fogadja el, próbáltam másik kártyával, azzal sem, számlát is csatoltam, úgy sem megy.
Tudom, hogy van ez a telekód, de nem kapok semmi értesítést sehova, a bankfiókba is voltam, semmit nem tudtak mondani, írtam Amazonnak, ők a bankhoz irányítottak, bankkártya helpdesket felhívtam, látja a problémát, más is telefonált ezzel kapcsolatban, de annyit tudtak egyelőre mondani, hogy próbáljam meg törölni a böngészési előzményeimet, hát ez körülbelül az indítsa újra a routert kategóriás infó volt, természetesen nem oldotta meg, másik böngészőbe is próbáltam, másik kártyával is semmi sem segített eddig,
Van akinek van hasonló problémája? -
GabeE3e
tag
válasz zsoltzsolt #8638 üzenetére
Igen van Smartbank, és semmi nem jött, külön minden oldalt végignéztem, ma voltam bankfiókba még telekódot is változtattam. de korábban is simán letudta vonni Amazon a pénzt, nem kellett soha semmit megerősíteni, pedig bevolt állítva az sms-es dolog akkor is.
A helpdesknél még annyit mondtak, hogy amikor visszautasítja a tranzakciót a bank, akkor valami Pin- kódra hivatkozva teszi, amit ők sem értenek, hogyan lehetséges. -
qqzs
őstag
válasz GabeE3e #8639 üzenetére
nezt meg az otp uzenteidet szoltak hogy be kell allitani a kartyakra kulon webfizetest amit a netbankban tudsz, anelkul jan 1 tol nem tudsz neten fizetni
"2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást.
Ön kétféleképpen tudja azonosítani magát internetes vásárláskor
- vagy az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás (OTP SmartBank alkalmazás) használatával;
vagy a mobileszközére kapott internetes biztonsági kóddal (SMS) és TeleKóddal."[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
GabeE3e
tag
-
Predator2
addikt
Helló
Magyarországról melyik "Amazonról" érdemes vásárolni? Melyik olcsóbb?
(már ha olcsóbb egyáltalán)Ezt a terméket szeretném a lehető legolcsóbban beszerezni, de a gyártó nagyon drágán postázza.
SW-MOTECH STS0650610000 [kép] [kép]Honnan rendelnétek?
THX>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Predator2 #8644 üzenetére
Erre nem lehet pontos választ adni. Amikor ilyenen dillemáztam mint most te, akkor végig néztem az összes EU amazonon a terméket, betettem kosárba, végig kattogtattam hogy mennyi lesz szállítással. Nincs jobb megoldás ennél szerintem.
amazon.de
amazon.fr
amazon.it
amazon.es⭐ Stella
-
evitiguF
senior tag
Üdv,
ma kaptam egy csomagot, amiben sérült a termék.
Az amazon még azt a szöveget mutatja, hogy várjak türelemmel a csomagomra, mert késik.
Ilyen esetben mikor és hol tudom jelezni ezt a problémát? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok! amazon.de-n nem tudom kifizetni a rendelést, hasonlóan mint fentebb. Én is hívtam a bankom (erste), ők azért utasítják el, mert nem kér kétfaktoros azonosítást az amazon. Máshonnan időközben tudtam rendelni ugyanazzal a kártyával, jön is fizetéskor a jóváhagyási kérelem a mobilomra.
Valaki rájött már, hogy hogy lehet fizetni? Korábban nem volt ilyen problémám. Az amazon a bankra, a bank az amazonra mutogat...[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
warcat
veterán
Nálam is ez van, annyit tudtam tenni (míg nem hozza rendbe bármelyik fél is a ludas), hogy a 100 euró alatti digitális giftcard vásárlások terhelését elfogadja az Erste(Mastercard) amazontól (legalábbis eddig teszteltem, 98 euróig - a kerek 300at visszadobálja és most várhatok az automatikus törlésre 5 nap után). De ez is lassú, nem pár perc mint szokott.
Összevásárolsz eleget belőlük attól függően mennyit kell kifizetni és a rendelés részleteinél ott lesz az apply gift balance, a teljes értéket ha ebből fedezed akkor küldik a cuccot.Csak akkor segít persze, ha az amazon.de az eladó!
Account/gift cards & top up részen találod.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs