- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangya7
tag
Arról van tapasztalat, hogy ha egy termék "In stock.Dispatched from and sold by Amazon.", akkor kb. mennyi idő alatt postázzák és ér ide (amazon.co.uk)?
-
GAbre
veterán
válasz notafa3 #8553 üzenetére
Üdv.
Még mindìg ez a kb 1 hét eun belül a postai időszak?
Vagy covid /karácsony miatt mostanság több,mik a tapasztalatok?Esetleg tudja valaki,hogy jövőre tényleg vámolják Uk csomagokat? (Ahogy hallottam lényegtelen,hogy idén lett fizetve)
Elvileg jövőre minden csomagra kérnek èrtèkinfòkat címzett-től.[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Német amazonról rendeltem csomagot, arra lennék kíváncsi, hogy Magyarországon a posta viszi házhoz/ más cég?
Köszönöm a választ!
-
SPEA
aktív tag
Sziasztok,
Német amazonról rendeltem egy terméket. Nyomkövetés szerint tegnap Pestre érkezett. Ma kaptam egy üzenetet, hogy az osztrák posta du. 2kor nem tudta kézbesíteni a csomagot.
Nos, az a helyzet, hogy sem futár, sem postás még csak a közelben sem járt, értesítőt nem hagytak, termék sehol.Találkoztatok már ilyennel?
-
warcat
veterán
Gondolom Pesten is csak átadták másnak a melót, vagy a Postának vagy valamelyik futárszolgálatnak.
Az meg vagy nem talált, vagy nem volt ideje már rád és elkönyvelt 'nem volt otthon'-nak, a délutáni időpont is stimmel akkor már látják,hogy nem érnek a végére De csak tipp.EA: It's in the crate!
-
notafa3
tag
Nem osztrák posta, ez az expressone futárszolgálat, itt tudod a nyomkövetési számot több részlettel megnézni vagy elérni őket: https://expressone.hu
Az amazon azért írja ilyen furcsán, mert útközben tényleg érinti az osztrák postát is, csak annak a partnere az express one itthon...[ Szerkesztve ]
-
audiophile2!
lelkes újonc
amazon .com .co.uk .de .fr
mindenhol azonos a felhasználó?
elég az egyikre regisztrálni? -
warcat
veterán
-
hangya7
tag
Na akkor egy érdekes story:
Rendeltem november 29-án az Amazon.co.uk-ről (a termék "InStock" volt a rendelés pillanatában). Mivel dec. 3.-áig még mindig "Prepare for dispatch" állapotban volt felvettem velük a kapcsolatot chat-en. Elnézést kértek, és jelezték, hogy utána néznek. A következő nap még mindig nem indult el a csomag, szóval jött az újabb chat. Ott aztán újabb elnézéskérés következett, mert a termék nincs raktáron (ami elég fura, mert rendeléskor raktáron volt). Megkérdezték, hogy töröljék-e a rendelést, és adtak egy linket, amin ugyan az a termék volt, de 1-2 dispatch idővel és dec 15 érkezési idővel. Töröltem a megrendelést és a megadott linken újra megrendeltem ("nyertem" rajta 1-2e Ft-ot az árfolyam változás miatt). Most várom hogy ma vagy holnap elinduljon a csomag. Ha nem így lesz szomorú leszek és elfelejtem az Amazon-t egy jó időre...
-
warcat
veterán
válasz hangya7 #8570 üzenetére
Hát, egyrészt még a jelenlegi körülmények nélkül is megeshet csúszás ünnepi szezonban, másrészt ha tippelnem kellene, akkor nem az amazon volt a forgalmazó, hanem marketplaces termékre nyomtál rá (azért is jött az új link). De majd szólsz ha tévedek.
EA: It's in the crate!
-
xcvbxcvb
aktív tag
Rendeltem Amazontól egy Logitech egeret, Used- like new , de hibás, a bal gombja, nem működik .
Nézem a supportot de csak visszaküldést ajánl fel . Van esély kicseréltetni működőre szerintetek ?ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Executioner #8573 üzenetére
Köszi, bejelentettem logitechnél. Meglátjuk mi lesz.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok,
első amazonos vásárlásom.
Múlt héten rendeltem amazon.de-ről, és elvileg a héten meg kellene érkeznie (dec9-dec11), de még mindig "ordered" státuszban van.
pénzt nem vont még le.
Ez normálisnak számít?Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Terapeuta
őstag
válasz radi8tor #8577 üzenetére
Pár órára megjött az e-mail válasz az amazontól. Megnyugtattak, hogy 12.11-ig meg fog érkezni a cumó. Az ügyintéző a lévélben jelzi, hogy utánanézett, nem lát problémát és mindent megtesznek a határidő tartására. Épp most le is vonta az árát.
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
vasi89
addikt
Hello,
Belefutottam Én is egy ilyen "Undeliverable" üzenetbe viszont nekem most jött az email reggel, hogy feladták de egyből ezt mutatja az amazon. Még a nyomkövetési szám sem él sehol, egyedül az amazon nyomkövetőjében látni ennyit. Visszakerestem de ilyenre nem találtam semmit, hogy feladás után egyből ezt küldi az amazon, akkor most mivan. Helpdesken sem enged tovább az automata chatbot, csak azt írja h vegyem fel a kapcsolatot az osztrák postával, hát kösz.
-
-
gg72
veterán
válasz hangya7 #8570 üzenetére
Sajnos mostanában nekem is rossz tapasztalatiam vannak ezen a téren: elvileg raktáron lévő amazonos terméket napokig nem tudnak elküldeni, ha chatel velül az ember, semennyire sem jut előre, mert csak elnézést tudnak kérni, de az ügyet előre mozdítani nem. Nekem aztán az egyik terméket sikerült 12 nap után elindítaniuk, a másik kiküldésre holnap lesz egy hete, hogy várok.
A másik pedig, hogy mostanában nekem 90%-ban UPS-el küldenek, akikkel még jobban tele van a hócipőm: a futár nem telefonál, elérni nem lehet ("nem tudjuk a futár számát") majd behazudja, hogy itt volt. De most már ezt sem csinálják, hanem egyszerűen "Due to operating conditions, your package may be delayed" okra hivatkozva a depóban várakoztatják a csomagjaimat, nem is egyet már... Karácsonyi dömping ide vagy oda, azért ez manapság a szolgáltatás legalja, a legeslegrosszabb csomagküldő szolgálat. -
Terapeuta
őstag
válasz radi8tor #8580 üzenetére
Érdekesség: amint levonta az árát, megjelent, hogy a várható érkezés: 12.15 (vállalt: 12.11). Ennek ellenére az ügyintézőnek - aki válaszolt - lett igaza, mert ma megkaptam, a vállalt határidőn belül. Mondjuk se egy e-mail, se egy sms nem értesített a kézbesítés várható idejéről. Nagy szerencse, hogy itthon voltam (ho).
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
vasi89
addikt
Na most engem szivat az amazon. Megrendeltem a németről is ugyan azt amit az angolok visszafordítottak, ők meg 1 hete nem adják fel. Supportnak fogalma sincs ennek mi az okat. Járt már így más is velük? Meddig érdemes még várnom? Habár karácsonyig nem fog ideérni, szóval valószínű cancel lesz és elengedem a dolgot. A jövőre nézve meg nem tudom hogy ezek után akarjak e még tőlük rendelni de eddig soha semmi gond nem volt velük. Valószínűleg ez véletlen egybeesés csak na.
-
gg72
veterán
Nálam két termékkel is ugyanez volt... Az egyiket nagynehezen 12 nap után eléndították, a másikat lemondtam, mert elegem volt. Valami nagy gubanc lehet idén (munkareőhiány?), mert már tizenéve vásároluk tőlük és még soha nem volt ilyen karácsonykor.
A supportra inkább nem írok semmit, egy egész más országban ülnek a gépeik előtt, németül fordítóprogrammal kommunikálnak, semmit és semmiről sem tudnak, csak a sablonokat sorolják. -
vasi89
addikt
igen erre most jöttem rá én is, mikor 3adjára írják vissza ugyan azt a sablon baromságot 1 napon belül, 3 különböző kérdésre.
de köszi mindkettőtöknek, akkor várok még, karácsonyra amúgy se érne ide. Az angol amazon viszont kb 2 nap múlva küldte is volna osztrák raktárból csak nagynehezen elárulták, hogy meg is sérült a küldemény így inkább visszafordították.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #8590 üzenetére
Nekem mondjuk feladták, szóval lehet hogy 22-éig meg fog érkezni.
-
vasi89
addikt
válasz f(x)=exp(x) #8593 üzenetére
nekem ennél 17-22 van megadva de továbbra sincs semmi érdemi reakció. biztos az áll a háttérben, hogy nagy a forgalom de akkor legalább kommunikálnának. Az angol is annyit ír az oldalán, hogy elindul a refund, ha visszaérkezett hozzájuk a csomag de fogalmam sincs ez mikor lesz, ennek is már több mint 1 hete.
-
btraven
őstag
Én 7.-én rendeltem angol oldalon, 11.-én feladták franciáknál, most jött meg.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kivettem a képet mert linket tartalmazott a csomag útjának módosításához.
Ez a budapesti központba érkezést jelenti, vagy a rendes házhozszállítást? (Előbbire tippelnék).
[ Módosította: radi8tor ]
-
gg72
veterán
válasz f(x)=exp(x) #8597 üzenetére
Házhozszállítást.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem!
[Ezt] a terméket néztem ki, és ha jól értelmezem, akkor az Amazon fogja szállítani, de az eladó a hivatalos forgalmazó (Fellow Industries Inc.)
Amit viszont nem találok egyértelműen, az a "Return policy" ilyen esetben. Márpedig ha nem látja el a funkcióját (kávé/tea melegen tartása), akkor élnék az elállási joggal. (14 napon belül)
A hivatalos, forgalmazói [oldalon] egyértelműen le van írva, bár itt szerintem túl szigorú, hiszen használatlanra vonatkozik csak, ellenkező esetben vonnak le az értékből, és a szállítási költségek is engem terhelnek.
Ha Amazonról venném, kedvezőbb lenne egy esetleges elállás? Ott a visszajuttatási költséget is átvállaja az Amazon, igaz?
Sajnos magyar oldalon sehol nem találtam.
Előre is köszi a felvilágosítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest