Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Volt nemrég egy kérdésem azzal kapcsolatban hogy nemsokára le fog telni a 60 nap, de a csomagom még mindig csak úton van státusz alatt van, és hogy érdemes-e írnom.
    Nos írtam az eladónak, és azt küldte vissza hogy ő nem kapta vissza a csomagot, viszont a 60 napot mindenképp meg kell várni, mondom ez természetes.
    Írta még hogy mivel regisztrált küldeményként kértem ezért ha 60 napon belül nem kapom meg, akkor vissza fogom kapni a pénzem a szállítmányozási cégtől.
    Nagyon sok rendelésen vagyok túl, de ez az első ami ennyire nem akar megjönni. A kérdésem az lenne hogy mit csináljak majd ha nem kapom meg?
    59. nap hosszabbítsak egy buyer protection-t, majd írjak az eladónak hogy még mindig nem jött meg, majd ezek után ő lezárja a rendelésem és így kapom vissza a pénzem, vagy ennek mi lesz a menete? Gondolom vitát nem kell indítanom, mert úgy látom hogy az eladó nagyon normális, minden kérdésemre választ kaptam. Viszont ebbe nem vagyok benne hogy Aliexpressen mi a teendő ebben az esetben ha a csomag nem jött meg.

    Köszi! :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák