Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kokokka

    őstag

    válasz ANOka #31120 üzenetére

    Nem nem. Fejér megye, csomagos autó. Ismeretlen sofőr, kérdezi feleségem honnan jött? Azt mondja Zala megyéből vezényeltek át tőlük pár embert, mert itt hatan(!) leszámoltak!
    Az a baj, hogy aki nincs benne az csak azt látja, hogy a csomagok, küldemények miatt szar a posta! De ez csak ok-okozati összefüggés. Szar a pénz minden pozícióban, az elvárás az egekben, össze-vissza vezényelgetnek mindenkit egyik településről a másikba, mert senki sem marad náluk sokáig. Van ahova két átszállással lehet csak eljutni, de autót nem fizetnek, csak buszt. Párom reggel háromnegyed hétkor indul, sokszor hatkor ér haza. Sima nyolc órás munkaidőről beszélünk és 12km távolságról! 8-kor nyitás, de már negyedkor osztják a postásokat meg készítik a papírokat a munkához. Zárás után detto. Ha a kézbesítő késik (mindig) addig nincs zárás, míg el nincs rendezve! Bevezették az elektronikus terminált. Mivel nem működik a rendszer egy hét használat után a polcon rohadnak a százmilliós berendezések! Volt, hogy én vettem nekik tollat meg A4 papírt, mert nem kapnak! Nyomtattam is már, mert a festékpatron drága, azt üzenték spóroljanak mert egy darabig nem lesz másik! Hát ezt hogyan gondolják? :) A vezetőség nem tárgyal, csak úgy csinál, mintha tárgyalna. A szakszervezet meg bólogat, nem ér semmit.
    Szóval mindenképpen szar a posta, a küldeményezés része meg kimondottan. Feleségem is munkahelyet keres. Egy hulladék az egész!

Új hozzászólás Aktív témák