Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Predator2 #30737 üzenetére

    Ha úgy gondolja a posta hogy hamisítvány akkor közlöd velük hogy téged átvertek, csináljanak vele amit akarnak és jelentsék fel az eladót hamisítás miatt, te játék kockát rendeltél ami kicsit sem olyan mint a Lego, nincs is ráírva.
    Mivel te nem kaptad meg a kifizetett terméket ezért a refund jogos, főleg hogy azt halottad hogy hamisítványt lett elküldve.
    Hiába állítanak mást ami nem a tied, még akkor is ha látatlanba vetted meg, fizetted ki, nem a te tulajdonod, nem tudod kézbe venni addig te nem vállalhatsz érte semmi szerzői jogi, iparjogi felelősséget. Ha kábítószer vagy robbanószer lenne az már más elbírálás alá esik, mert annak beszerzési szándéka is büntetendő.
    Egyébként azt a gyárat amit ezzel gyanúsítottak a kínai NAV bezáratta, így nincs a piacon olyan

    A LEGO-nak kell bizonyítani hogy hamis termék, nem bemondásra megy a dolog, ha tudnak róla rendezzék le a kínai kormánnyal újból, erre a gyárra, termékre a feljelentést, az eljárást és bezárást, ne engedjék kereskedelmi forgalomba hiszen nekünk vásárlóként nincs közünk hozzá, nem tudjuk hogy hamisítvány vagy nem. Legális kereskedőtől veszem mit vizsgáljam? A Tescoban sem kérdezgetem hogy kifizették-e az áfát a termék után, szlovákoktól csempészték be a tejet vagy nem.
    Egyébként a Legót azt hol gyártják? Honnan kerülnek a boltjainkba? Dániából? Akkor azok a nem hamisak?
    Veszel egy BanBao készletet, vagy Mega bloks-ot, csak a postás nem tudja hogy ezekkel egyészt megegyeztek, másrészt nincs rá EU-is szabadalmi joga.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák