Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
És, milyen app hány %-ban használja az akksit? Hányszori, milyen időtartambeli ébresztések voltak? Kernel, android melyik része keltegeti a telefont? Rádiós rész hány %-ot eszik?
Fakirr1: Nem is az a kérdés, hogy mit képzelsz, hanem az, hogy mégis ki vagy Te? Btw továbbra is javaslom az automata popup-ablakot, ami az összeszedett anyagok elolvasására kötelezné az embert.
[ Szerkesztve ]
-
ViCk980
tag
válasz #84490496 #21849 üzenetére
Hali.
Én tegnap csak belestem ide, de ami itt volt az számomra nem meglepő!!!!!!!
Szimpla Magyar mentalitásnak hívják ami messze földön híres "hirhedt".
+ vannak ugyebár azok az átlagon felüli emberek akik kezdeti tudatlanság és pár kérdés után már professzori szintre emelkednek.."Magyarország én így szeretlek"
Off vége!!!! Bréko
HelixP: Én pedig javasolnék egy popup nyílat ami megmutatja, hogy mit javasolnak itt annyian. Mert akad olyan is akinek az ABC=BÓT..
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ViCk980 #21852 üzenetére
Felejtsuk mar el egyszer-s-mindenkorra ezt a "magyar mentalitas" baromsagot. NINCS ILYEN. Hülyek vannak mindenutt.
A smiley-ek meg nem azert vannak hogy matyohimzest keszits beloluk.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
zedok
őstag
válasz helixP #21851 üzenetére
A kepernyo ami eszi foleg, momentan epp 68% (minimum fenyero)
A radios resz 1.2% epp wifirol vagyok.
Az appok valtozoak de az eloaszlas nagyjabol aranyos es normalis ~30-50%, van h sok van felsorolva, de van h 3 db ( olyankor trebuchet 100%). Most 98%rol levettem toltorol ( negyed8 ota van toltesen - bekapcsolt kepernyo mellett) es 5 perc alatt zuhant 6%-t bar gondolom a wifi eszi foleg.szerk.:
nincsenek ebresztesek meglepo modon. igy beletekinteni se tudok. masreszt ha hagyom allni az asztalon, ugyis merul akar edge, akar wifi, akar csak szimpla mobil allapot van épp.viszont ha ugy nezem h alkalmazason belul "Android OS" felebresztesek, az 68 db.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
ViCk980
tag
válasz wwenigma #21853 üzenetére
Igazad van. Akkor inkább maradok az agyag edényeknél. "sz*r poén volt"
Az MM-et illetően nem tényként írtam "Úgy hívják" Nálunk + h*lyeségnek és az összetartás hiányának, és ez sajnos már létező dolog akárhogy is hívják.
Na de itt be is fejeztem ezt a vonalat mert tul nem is idevágó téma.
-
ViCk980
tag
De, hogy idevágó dolog is legyen ezért szeretnék megkérni bárkit aki Telenor-os arra a szivességre, hogy ha legközelebb egy üzletben jár kérdezzen rá a 4.1-re. Tegnap megkaptam a hivatalos választ az alcatel-töl amit(tegnap itt is leírtam) és ma meg is mutattam a telenor-nál.
Ennek ellenére ők még mindig azt mondják, hogy márpedig 4.1.Még mielőtt bárki nekem esne.. nem azért izgat mert gyári software, hanem azért érdekelne mert egy hivatalos JB-alapján a CM-és társait is lehetne tökéletesíteni talán.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz fonix232 #21857 üzenetére
Viszont jo lenne ha végre kiadnak a touch javitasat és egy par frissebb file is sokat segithetne...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Milestone2
nagyúr
Megint leginkább off, mert kevesen használjuk még. A 4.4 megjelenésével lehet hogy a Dalviknak befellegzett a helyére tervezett ART (AndroidRunTime) pedig még nem támogat minden programot (Pl: Titanium, Nova Launcher, VLC Media player) Persze ez egyedül azokon a készülékeken, ahol már megjelent tesztelető, mi történik, ha Dalvik használatáról átkerül a készülék ART használatára -ez egy kapcsoló a fejlesztői lehetőségekben, itt lehet kiválasztani továbbra is Dalvik-ot használjon, vagy már az ART-t. Létrehoztak egy oldalt, ahol kérik a felhasználóktól a visszajelzéseket: Ide lehet beírni mi az ami nem működött ART-vel. Itt pedig a már beküldött hibajelenségeket tudja bárki megnézni, azaz, hogy a telepíteni kívánt programmal volt-e már előtte másnak is problémája...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
fonix232
aktív tag
válasz wwenigma #21858 üzenetére
Hja, mondjuk a touch problema az teljesen kernel driver alapu.
Most viszont fel kell fuggesszem kicsit a posztolast. Nagyon nagyon nagy penzugyi sz*rban vagyok, valamit muszaj kezdeni, ezert a fejlesztest kicsit offolom. Ha minden igaz egy-ket honapon belul megint leszek, addig is sok sikert
Mert csak.
-
schlecker
tag
Sziasztok.
Custom romról hogyan tudom visszaállítani a gyári ICS-t?
Köszi. -
schlecker
tag
bagyusz H1N1 10.1 VAN jelenleg rajta.
-
nagyfejü
őstag
válasz Elektrosokk #21762 üzenetére
hali!
Irhatnál egy pár sort a rom rol!! És a telepitéséről!
üdv
-
baaka
tag
válasz schlecker #21870 üzenetére
hi! felraktam a legújabb cm10.2-t cwm5-el. Olyan problémám van hogy görgetéskor szétcsúszik a kép. Úgy néz ki mintha fél centiméteres sávokra lenne osztva a kép és egymáshoz képest pár ezred milliméter eltéréssel gördülnének/csúsznának. Tehát mintha külön kis képernyő lenne és ezek sorba lennének kötve és emiatt nem egységesen egybe gördül le vagy fel a képernyő tartalma hanem ilyen kis sávokba.
gyárilag ics bl-es a telefon!
[ Szerkesztve ]
-
ViktorHUN79
aktív tag
Szasztok!Most ez a rom van a tlefonon:ICS H1N1 5.8a,na most ez ugye nem gyári rom!A telefonomon van még egy év gari,na de ha ez van fent akkor oda a garancia,kérdésem vissza lehet e erről tenni valamelyik gyári romot úgy hogy a szervízben tuti ne vegyenek észre semmit,hogy volt rajta nem gyári rom?
[ Szerkesztve ]
-
Raklap#
tag
válasz ViktorHUN79 #21872 üzenetére
igen persze
-
törölt tag
válasz ViktorHUN79 #21872 üzenetére
Tudnék utalni a 21865-ös hsz-ra és a visszaolvasásra,de inkább kihagyom...
-
schlecker
tag
válasz ViktorHUN79 #21875 üzenetére
-
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Win 8 rtm mel működik a CWM ??
-
selender96
tag
nem ide tartozik de midnenkinek jol telika hétvégéje ? és fakir gyerekek jobban vannak már?
Szerintem "nincs lehetetlen csak tehetetlen"
-
bagyusz
őstag
CM10.2 friss és ropogós
Aki használja vibert, az legyen olyan szíves és nézze meg, hogy ezzel a rommal is működik e.
-
bagyusz
őstag
válasz tomiivagyok #21888 üzenetére
Lényeg, hogy ugyanazon teljesítményen kevesebbet fogyaszt.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Próbaképpen feltettem a Mokee romot . Jó lett volna csak nem ment a gapps. Pont akkor láttam Bagyusz uj romját , na mondom hajrá. Elötte a cm 10.2 volt feenn. Felraktam a romot és Ujrainditás után Kiirta hogy tegyek bele sim kártyát és hohy hálozati hiba. Utána átváltott a PIN ablakra , a kód beirása után visszadobta hogy tegyek bele sim kártyát és network error és ujraindit. Kivettem a sim et megtöröltem ,vissza és ugyan az , többszöri próbára is!! OTU val frissitettem és igy minden jó!!üdv
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz nagyfejü #21890 üzenetére
ugyanez a hibahelyzet nálam. épphogy felraktam a romot, bebootol a rendszer (első boot), beírom pin kódot, és azt írja, hogy rebootoljam a telefont, mert csak utána lesz térerő.
másodjára már azt írta ki, hogy "sim card added, reboot your phone to access mobile network."
mivel volt netem, és minden rendben volt, így csak mellényomtam az ablaknak, és folytattam a beállítást.beállítás után azt írja, hogy "hiba a "null" letöltése közben."
ebben az a vicc, hogy nem is volt null alkalmazásom.[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
válasz tomiivagyok #21893 üzenetére
és utána?? Ha rebootol akkor is ir még hibát?
-
bagyusz
őstag
válasz tomiivagyok #21893 üzenetére
Amúgy azt kilehet mégsézni.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz bagyusz #21896 üzenetére
nem lehet kimégsézni, csak próbáld ki
amúgy meg...
szeretném bejelenteni, hogy mindenki, aki az miatt nem telepítette fel a cm10.2-t, mert a viber nem működött, az mostantólnyugodtan telepítheti, ugyanis a hibajelenség megszűnt!!!
Tökéletesen működik, lehet hallani a másik felet, nem fagy le, akkor sem, ha én hívok, akkor sem, ha engem hívnak - legalábbis nálam, és egyelőre. remélem, így is marad.
Isten áldja Bagyusz kezeit! -
nagyfejü
őstag
válasz tomiivagyok #21895 üzenetére
csak azért kérdezem hogy utána is MINDEN ujrainditás után kéri . irja a hibát?
-
bagyusz
őstag
válasz tomiivagyok #21897 üzenetére
Ki próbáltam, de akkor átfogalmazom. Ha feljön a sim kártya biszbasz felirat, nyomj egy vissza gombot. Majd reboot, és a hiba jelenség megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest