Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuck_17
csendes tag
Valaki adna valami tippet hogyan lépjek be a recovery menübe?
Mert sehogy sem sikerül.[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Nektek működik CM10.1 (20130619) alatt a Copy/Paste funkció?
-
chuck_17
csendes tag
Valaki adna valami tippet hogyan lépjek be a recovery menübe? Mert sehogy sem sikerül. légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
dinnje
aktív tag
Na akkor elmondom hogyan frissítem a Bagyusz féle cm10.1-et:
előző rendszer mentése
full wipe
telepít gapps
restore/advance restore csak a data restore
boot
violaNekem működik. Ha romcsere után efcézik a rendszer az azért van, mert nem a leírtak szerint tóltuk föl a droidkát. Szimpla júzererror. Be kell tartani a leírtakat bötüről bötüre, na...
-
Milestone2
nagyúr
válasz loosht #16709 üzenetére
én is csodálkoztam, de aztán úgy értelmeztem, hogy telepít (ez a CM) gapps (az meg a gapps)...
------------------------------
más az új google maps-ról van már valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
helixP
nagyúr
válasz tomiivagyok #16703 üzenetére
Ezt nem frissíted 'fel' ezt újra rakod.
chuck_17: Ha nem vagy hajlandó utána olvasni, hogy mit kell csinálni, és azt várod, hogy a szádba rágjuk, akkor ne is nagyon moddolj.
Fakir: Nem tépem, most voltam fodrásznál
-
lumpika
tag
Sziasztok!
Fel szeretném rakni az új cm-10.1-201300624-UNOFFICIAL-cocktail romot.
Most h1n1 5.8a van fenn.feltettem egy gyári T-s backuput (asszem a 6.16-ot) hogy hivatalosan frissítsek FOTA-n.
Olyan gondom van, hogy FOTA telepítés közben lefagy a robot és felkiáltójellel.
Hogy csináljam hogy felmenjen az új cm-10.1-201300624-UNOFFICIAL-cocktail ?
köszi a válaszokat
üdv -
monalala
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen telót fogok venni a napokban, ezért lenne egy fontos kérdésem. Az Alcatel honlapjáról bármikor frissíthető a teló, pl. ha egy custom rom megadja magát és nem müxik a teló, vagy egyéb "varázslatokat" is be kell vetni a gyári rendszer visszaállításához? (független készülék) A 990 esetében ez működött, az érdekelne hogy a 995-nél is működik-e? Köszönöm.Üdv, Lala
-
Milestone2
nagyúr
válasz chuck_17 #16720 üzenetére
OLVASD EL ITT! A linkeket, ahonnan le tudod tölteni a szükséges fájlokat, csak az eredeti oldalról tudod letölteni, ne haragudj ide nem linkeltem be...
Hogyan tudom rootolni a telefont?
FIGYELEM! A LEÍRÁST AZ XDA DEVELOPERS FÓRUMRÓL SZEREZTEM ÉS FORDÍTOTTAM MAGYARRA! AZ ESETLEGES KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
GB (2.3.6) rootolása
1, Töltsük le ezt a zip fájlt:[link]
2, A zip fájl tartalmát tömörítsük ki egy tetszőleges helyre.
3, Telefonon az USB Debugging legyen bekapcsolva (Beállítások -> Alkalmazás beállítások -> Fejlesztés)
4, A telefont normál állapotban csatlakoztassuk a géphez USB kábel segítségével.
5, A kitömörített mappából a SuperOneClick.exe-t indítsuk el (Windows 7 alatt célszerű rendszergazdai jogosultsággal indítani)
6, A programban a jobb felső legördülő menüből válasszuk ki az "alapwn" lehetőséget.
7, Kattintsunk a ROOT gombra.A folyamat végrehajtása után a telefonnak rootolva kell lennie, ha mégsem sikerülne próbáljuk újra!
ICS (4.0.4)rootolása
-Töltsük le ezt a zip fájlt: [link]
-Másoljuk fel az SD kártyára
-Majd töltsük le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagoluk ki pl. a c: meghajtóra
-Kössük össze a telefont az Sz.géppel (A telefonon ne nyomjunk semmire!)
-Indítsuk el a boot_recovery_ics.bat filet (Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet válassza!)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system nowICS unrootolása
-choose zip from sdcardig megegyezik
-unroot_OT-995_ICS.zip [link]
-yes
-Reboot system now[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz chuck_17 #16723 üzenetére
Akkor valamit rosszul csinálsz...
...az elején én is mindig ott rontottam el, hogy nem a megfelelő bat fájlt futtattam.
Itt van ez. ha ICS-d van, akkor futtasd a load.bat-ot
[ Szerkesztve ]
-
chuck_17
csendes tag
válasz Milestone2 #16724 üzenetére
A biztonság kedvéért már vagy 20-szor futtattam a gb és az ics-t is. Mégse volt semmi.
-
chuck_17
csendes tag
válasz Milestone2 #16724 üzenetére
Elindítottam azt a load.bat ot kiírja, hogy waiting for device utánna semmi!
-
Milestone2
nagyúr
válasz chuck_17 #16726 üzenetére
Akkor szerintem driverproblémád van, de kérlek GURUK segítsetek chuck_17-nek, mert én többet már nem tudok.
Ha a helyedben lennék telepíteném újra a drivereket.
De hátha kapsz hozzáértőbbtől okosabb tanácsot.
-
törölt tag
válasz Milestone2 #16727 üzenetére
Nyertél.. driver probléma.. javaslom,hogy első lépésben otu program uninstall,majd pc reboot, majd otu telepít,majd megint pc reboot és csak utána dugja rá a telót..
Bocsika, de kifordult a térdem tegnap focinál, 2 hét fix ágy..nem igazán tudok segíteni,lévén wc-re sem tudok kimenni rögzített térdem miatt(nem tudok rálépni,bár a csontot visszarakták a helyére..)
[ Szerkesztve ]
-
chuck_17
csendes tag
válasz Milestone2 #16727 üzenetére
Hát igen valószínű. Remélem majd valaki segít ebben.
-
törölt tag
válasz chuck_17 #16729 üzenetére
Blogomból idézek,ez erre is érvényes:
Clockwork recoverybe bootoláswindows alatt)
Szükséges hozzá:
1Db OT995 ( ), adatkábel,fastbootos mappa ,driverek,amit az OTU program telepít fel, és természetesen kell a recovery file, ami img kiterjesztésben van.Első lépésként a fastbootos mappát csomagoljuk ki valahova.Egyszerűség kedvéért én a C: meghajtóra írom/oda csomagoltam ki a saját gépemen is.Második lépésként telepítsük fel az otu programot a driverek miatt.
Én speciel ezután a saját telefonomat egyből rádugtam az usb kábelen keresztül a gépre,hogy a driverek fennt legyenek.Elsőnek simán,működő rendszerrel(a telefont normál,bekapcsolt gb rendszerrel),majd utána a telefont kikapcsoltam és download módban( hangerő le+bekapcsoló gomb nyomva tartása,rezzenés után a bekapcsolót elengedve,de a hang le gombot még 4-5mp-ig nyomva tartva ) raktam a gépre,hogy az ekkor szükséges driverek is fennt legyenek.Amikor a driverek működtek,akkor a telefonom kikapcsoltam.(akku ki). -
chuck_17
csendes tag
válasz Milestone2 #16733 üzenetére
Otu 2.7.1 jó lesz?
-
Milestone2
nagyúr
válasz #35202114 #16735 üzenetére
Én is voltam kezdő (még most is az vagyok).
Én is voltam értetlen.
Én is voltam fárasztó.Hokins most is van telefonod.
Ott is lehetnek hibák.
Abban a fórumban is vannak kezdők.
Ott is lehetnek értetlenek.
Ott is lesznek fárasztó alakok.A fórumok már csak ilyenek...
-
törölt tag
válasz Milestone2 #16737 üzenetére
Neharagudj, jópár fórumon/topickban megfordultam. De szinted mindenhol elöször olvastak és utána kérdeztek. Itt pont az elenkezőjét tapasztalom,van hogy még a választ is figyelmen kivül hadják csak értetlenkednek.Kinek neminge nem veszi magára. Én itt beis fejeztem. Továbiakban max csak priviben...
(#16738) chuck_17 probáld meg másik usb portal is.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz chuck_17 #16738 üzenetére
OTU DRIVERS only ezek csak a driverek.
Próbáld meg a windoson belül, az eszközkezelő felkiáltójeleinél ezekből a driverekből felismertetni a telefont a hülye windowssal.
Több ötletem már nincs!
[ Szerkesztve ]
-
chuck_17
csendes tag
válasz Milestone2 #16740 üzenetére
Nem sikerült.
Gyári recoveryből nem lehetne valamit csinálni?[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz chuck_17 #16741 üzenetére
Ha ennyire nem megy, vidd szervizbe, más már én sem tudok mondani. Ott visszakapod a gyári rendszert és többet ne moddold.
Milestone2: hokins-szal értek egyet, ugyan 1000x boncolgatott kérdéseket tett fel kereső használata nélkül, szerintem mégis megadtuk neki a segítséget bőven. Valakinek nem jön be ez a mókolás, az ne erőltesse.
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Hali!
van másnak is hangproblémája bagyusz új romjával?? Vagy csak nekem.
üdv
-
pucz
senior tag
válasz Milestone2 #16742 üzenetére
Remekül leszedted tőlem a driver packot, és feltetted. De kérdem én: Nem tökmindegy, hogy kinél, van fent? ...
chuck_17:
Menj be winfos intézőbe, onnan törölj ki mindent. Ha megvan, nyomj a biztonság kedvéért egy resit. Ha fent van az Otu, azt is töröld. Ezt összefűzheted az első lépéssel, és így csak egy resi lessz. Utána leszeded az Alca oldaláról az OTU-t, és felteszed. Ezután egy resi, keresel egy másik USB kábelt, meg egy másik portba dugod bele. Én ilyenkor mindig elsőnek DL modba indítom el, hogy úgy ismerje fel, utána pedig hogy bekapcsol, megy minden magától.
Ha megvan a rendes driver, működik is, látogass el Fakirr1 blogjába, és csináld meg a cmd-s módszert. Az szerintem biztosabb...
Többet Privibe, ha gond van. Alapokkal ne legyen beszemetelve a topik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz chuck_17 #16747 üzenetére
Ne haragudj,de nem kötekszem.. viszont nagyon úgy néz ki, hogy egy több ezer hozzászólásban kivesézett dolgot nem olvastok át,és nem értem,hogy ez miért nehéz? Tök egyetértek Hokins És HelixP véleményével,ezzel együtt (nem tudom,mennyire látod) írom az (eddig vagy százszor leírt) tippeket,hátha segít.. Ha gondolod,akkor abbahagyom, és nem írok, de attól még nem fog megoldódni a problémád( sem a driver, sem az,hogy nem olvasol,keresel sem a fórumon,sem a guglin..)
Akár bánt, akár nem, a tény az ez.. Ezzel együtt még mindig: Ha valamiben tudok segíteni,akkor írj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest