- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
Hoy.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Acer Aspire 6930G-m, és azt írja nekem, az Acer E-settings managemant, hogy a dedikált videokártya memóriám 1024MB, de az összes elérhető videó kártya memória 2813MB, ezt a plusszt, hogyan tudom, aktiválni/előhívni, hogy mindig amikor játszom 2813MB-t használjon?
Illetve a jelenlegi 2x2GB-s ram modulokat szeretném lecserélni 2x4GB-sekre.
Van ilyen esetleg, valaki tud ezekre árakat, vagy ilyen létezik egyáltalán???ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Noxy
veterán
válasz CivicEsi #16052 üzenetére
Sehogy.
Majd előszedi magának, ha szüksége lessz rá.
4GB RAM modulról én még nem hallottam.
Amivel még bővíthetsz az a ReadyBoost.
Min 20 Mbit/s SD/HC kártya, vagy pendrive.
A géped teljesítményéről itt olvashatsz bővebben.
Kötelező oldal, laptop vásárlás előtt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy acer aspire 5920g-be keresek IDE-s DVD-RW meghajtót. Nem tudja esetleg valaki, h hol lehetne ilyet kapni?
Let's begin, de gozaimasu!
-
Plazmacs
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, nem tudom, aspire 8935g-hez tudok-e csatlakoztatni 5.1-es fejhallgatót, van-e rajta elég csatlakozóaljzat, stb. (A fejhallgató egy Roccat Kave, egy usb csatlakozó van rajta, 3 jack + 1 a mikrofonnak.) Előre is kösz a segítséget!
-
-
CivicEsi
senior tag
Namost ha "előszedi magának ha kell", akkor viszont a következő kérdésem úgy szólna, hogy ha minden játék amit feltettem a gépre maxra húzva mindent ment döccenés, és akadozás nélkül (NFS Most Wanted, NFS Undercover, Witcher, C&C Red Alert 3, Burnout Paradise city) miért van az hogy a C&C Tiberium Warsha maxra van húzva nem akadozik, de belassul, akár egy egység van a kijelzőn, akár több.
Nem tört játékokról van szó, mind eredeti, fizettem érte, kivévve a Most vanted, amihez elvesztettem az aktiváló kódos füzetecskét ( ezért ne adj kölcsön semmit ), illetve a Witcher, amit szintén megvettem, de a Win7 x64 nem bírt vele, és a supporttól azt a megoldást kaptam hogy telepítsek Vin Vistát, és ezért töltöttem le.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Plazmacs
csendes tag
Szóval azt mondod, a 3 aljzattal tuti menni fog a fejhallgató? Mert a mikrofon akkor tényleg nem lényeg, csak nem tudom, a rózsaszín aljzat nem arra szolgál-e, hogy mikrofont dugjanak bele, de nem igazán értek hozzá, szóval ha hülyeséget mondok javíts ki Amúgy köszi a segítséget!
-
dbius
veterán
Tud valaki segíteni Acer 4810t service manual megszerzésében? Áttúrtam a netet, sok acer laptophoz találtam, de az enyémhez sajna pont nem...
-
Schanyee
senior tag
Helo
Van egy Acer 1810TZ laptopom, meg vagyok vele elégedve, csak egy dologra nem jöttem rá, hogy hogyan lehet a videokártyához beállított memória méretét változtatni. A bios-ban annyi van, hogy 64MB és azon nem tudok változtatni, windows alatt (Win 7-et adtak a géphez) pedig nem találtam a beállítást. Csak annyit tudok, hogy a gyári leírásban és az grafikuskártya driver infó részében is benne van, hogy max 1.7GB állítható be neki és ha jól tudom az alap 64MB pedig dedikált memória. Egyébként 4GB ram-om van, tehát még annak is elégnek kellene lennie.
Csupán azért lenne rá szükségem, mert pár olyan játék is 128MB vga memóriát követel ami elfutna a gépen.
Valami ötlet, hol tudnám növelni a memória méretet?
-
Noxy
veterán
válasz Schanyee #16062 üzenetére
Sehol.
Sajnos olyan laptopot kellet volna venned, amiben "igazi" videokártya van, 128MB vga memóriával.
A laptopod nem igazán játékra való, még ha 4GB RAM is van a gépben.
[Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD]
ATI Mobility Radeon HD 4570 500MB: [link][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
mykos
aktív tag
válasz Plazmacs #16059 üzenetére
Bementem a realtek managerbe, ott írta ki amiket leírtam. Szerintem kijön, más hangkártyákból is kijön, nemhogy ebből a jobbfajtából. De a laptopba is van 6 hangszóró beépítve, a mikrofon-kimenetet pedig szoftwareből szokták kapcsolgatni tehát egy helyen be is tud menni a mic, meg ki is a hang..mondjuk nem egyszerre, de kicsit még fejlődnek és..
-
Schanyee
senior tag
Akkor nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy odaírják változtatható ha nem is De ne érts félre, nem a legújabb játékokkal akarok játszani, meg amikkel mostanában játszom azokat mind viszi szerencsére, a proci teljesítménye nekem nagyon jó, az aksi meg már párszor igen jó szolgálatot tett Szóval nem véletlenül választottam ezt, és amikor vettem nem is láttam, hogy változtatható lenne a memória mérete, csak most láttam, hogy ezt az intel vga is tudja ha nincs letiltva. Az intel oldalon lévő leírás alapján megnéztem az infó-ban és ott azt írja, nincs letiltva a memória állítása és ezért furcsa nekem a dolog.
-
dbius
veterán
Minden laptophoz létezik service manual, csak nem teszik közzé. Aceres emberkék, bennfentesek hozzáférhetnek a linkelt oldalon keresztül. Azért tettem fel a kérdést, hátha lenne valaki, aki megteheti, van ismerőse pl. és lenne olyan kedves, hogy segít nekem beszerezni a sajátomhoz valót...
-
Schanyee
senior tag
Off: Igaz, csak rákerestem pár kulcsszóra, mivel visszaolvasni kicsit sokáig tartana, de a keresés meg nem hozott eredményt.
On:
Még nem néztem, lehet 1-2 program alatt akkor megemelné a memória méretét? Mert nekem indításkor követeli meg a 128-at, akkor meg még nincs annyi sose. -
-
Negative
tag
Windows 7 aktiválással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Jelenleg Vista van a gépen, de megkaptam a Win 7 Pro x32 upgrade lemezt, kulccsal, aktiváló kóddal az upgrade akció keretin belül.
Viszont kaptam mástól egy eredeti Win 7 Pro x64 OEM lemezt is.
Szívem szerint a 64 bitest tenném fel. Tudom ezt aktiválni a 32 bites mellé kapott kóddal?
Ezt azért kérdezem, mert a 64 bitest vissza kell adnom a tulajdonosának, aki még nem aktiválta a saját gépén.. és nem akarom, hogy így bukja a dolgot.Hogyan kéne megoldanom?
-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Ebben az évben utoljára ülök gép előtt, ezért szeretnék mindenkinek . processzorban, és memóriában gazdag új évet kívánni.
[ Szerkesztve ]
-
kybic
tag
- B.Ú.É.K. mindenkinek ! -
Lenovo... a "vas"
-
CivicEsi
senior tag
#16058 ???
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Negative
tag
Hello!
Feltettem a TM5730G laptopomra a win 7 pro x64 -et. felment szó nélkül, elvileg minden rendben is van, működik jól.
Viszont mikor megnyitok egy ablakot, vagy bezárok, akkor az előtűnés, illetve az eltűnés kicsit akadozik.. épp, hogy észrevehető, de mindenképpen zavaró. Ati Radeon HD 3470 vidkártya van a gépben. Acer oldaláról fel is tettem legújabb drivert, de változatlanul maradt ez a probléma.Nincs valami ötletetek?
-
ficere
aktív tag
sziasztok.
lenne egy 6935g tipusu notim.tettem xp-t,de 2 drivert az istennek sem tudok felrakni az egyik az infra(itecir)legalább 6 helyről töltöttem le, a másik pedig egy usb device az azt sem tudom mi.ha valaki tudna segiteni megköszönném.Machete nem ír sms-t
-
bojar66
csendes tag
Boldog uj evet mindenkinek. Hat a kovetkezo problema tortent az Acer 9300 Aspire laptopommal, egy utazas utan bekapcsolasnal megjelent egy Buborek szeru a kepernyo aljan kozeptajt de attol egy rovid ideig meg mukodott de azutan kikacsolas utan nem akart tobbet felalni a rendszer.Nekem ami nem tetszik hogy a venti sem porog fel csak a cd mozdul meg a s vinyo talan egy par masodpercre s aztan semmi csak annyi hogy vilagit a gomja hogy be ven kapcsolva.A gyanum az Lcd kijelzo meghibasodasa serulese ami gondolom csak csere... de a tobbi is megserult volna? mit probaljak ki hogy kiszurjem a hibas alkatreszt? Valaszotokat elore is koszonom.
-
Tibcsi75
csendes tag
Hali mindenkinek.
segítség kellene egy acer 5730zg--hez. -
cartmen15
csendes tag
Hali ! elkelne egy kis help !
Vettem egy a4 tech g7630 as vezeték nélküli egeret.
Bedugom a portját az usb be, berakom az elemet, semmi, nemreagál.
Felteszem a Drivert, semmi.Mi lehet a probléma ?
Lécc valaki ha tudja segiitsen mert már az agyamra megy.
Előre is kössz
jah am 32 bites windows 7 et használok
-
dbius
veterán
válasz cartmen15 #16088 üzenetére
Kapcsold ki az egeret. Ezt követően húzd ki az usb-s adaptert a gépből, majd dugd be egy másikba. Az elemet, amit az egérbe raktál nézd meg, hogy működőképes-e. Ha igen, akkor kapcsold be az egeret. Ezt követően működnie kellene.
Ha megnézed az egér érzékelőjét alul, amikor be van kapcsolva, akkor világít, vagy teljes a sötétség egyébként?
-
mozesgy
tag
válasz cartmen15 #16088 üzenetére
Szia.
Hasonlóval találkoztam, és az USB vevőn is volt egy gomb, amit addig nem tudtam, mert olyan mintha csak egy világító led lenne, de valóban egy gomb, ami újracsatolta az egeret a vevőhöz, és azóta is tökéletesen megy.
Jobb ötletem nekem sincsen.
U.i: Mindenkinek boldog új évet.
-
Noxy
veterán
-
-
Noxy
veterán
"nekem spec. egyiken sincs, ill. driver telepítése sem szükséges,"
Na akkor ilyent veszek az irodába, mind a négy gépre.
Majd elszórakoznak a csajok, egymás egerével.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Zol33
tag
Sziasztok,
kinéztem anyukámnak egy Acer eMachines E525ös laptopot. Van valakinek tapasztalata vele? Netezésre, szövegszerkesztésre lesz használva. Xp-t mennyire szereti, driverek jók hosszá a hivatalos oldalon? Olvastam olyat is hogy a képernyő leszakdhat mert gyenge a tartója. Igaz ez?
Köszi
-
Noxy
veterán
Lehet hogy le vagyok maradva, mert anno volt egypár ilyen kütyüm, de azokat szinkronizálni kellet. Nem sokáig, mert az összeset kidobtam. Munkára sz@rt se érnek, (elem, akku állandóan tölteni, ha lemerült újra szinkronizálni, stb..) játékra úgyszintén. [ /OFF]
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Levi2522
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5710Z laptopom amelyet újra szeretnék telepíteni, de az eredeti állapot hejreállító DVD tönkrement. Aki el tudna juttatni nekem egy ilyen lemezt az jelezze erre az e-mail-re: nagyl2522@freemail.hu
Előre is köszönöm!
-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Felkerestem az Acer-t, hogy ugyan hogyan is van az, hogy nem adják ki a change log-ot, de elhajtottak, igaz, problémát nem írtam, mert akkor még nem sejtettem.
Ami fontosabb, hogy az utóbbi időben csinált furcsákat a gépem, pl. nem ismert fel pendriveokat egy bizonyos portban, illetve elég gyakran felfüggesztette az eSATA portra csatlakoztatott merevlemezem működését (nem kapcsolta le a mechanikát, hanem egyszerűen várt félperceket, míg folytatta a munkát). Látszott, hogy nem a merevlemezzel van a gond, hanem a géppel, úgy nézett ki, szinkronbaja van (órajel, asztalimmal volt hasonló kalandom). Honnan kapja a vezérlést? A géptől. Nosza, BIOS-frissítés! Remegő kézzel nekiugrottam, szerencsére minden rendben ment.
Amit észrevettem, hogy változott:
--> USB-vel machináltak valamit, mert a Windows újrapakolta a driverét;
--> SATA vezérlőt is érintette a dolog, amit abból látok, hogy a gép merevlemezét már nem tudom leválasztani, plusz helyre jött az eSATA gondom;Toll fülükbe Aceréknek, akinek TravelMate 5530G-s gépre van, és nem a legújabb BIOS-a van, frissítse (2009. 12. 30.: 1.24-es verzió jött ki, ezt égettem bele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest