- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz kirkri #15649 üzenetére
neki a célra tökéletesen megfelel sztem, a ramot is tudja bővíteni ha inkább át akar térni win 7-re
nekem csak az anyaghasználata és gariztatás menete nem tettszik
össze sem tudom hasonlítani a saját notimmal, bár tény h az más kategória hp 6910p
én ebben az árkategóriában inkább egy használt ibm thinkpad t60-at vettem volnaFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Van itt olyan Acer noti tulaj,akinek a gépébe 8600GT,9600T,HD4570 van? Ha igen írjon már egy pü-t! ELőre is kössz!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
ChrYsler
aktív tag
válasz habocky #15655 üzenetére
Ha az Edit menüben az Auto Scroll-t kipipálod, akkor görgetni fogja az eseményeket, azaz rögtön látod mi történik.
Ha túl soknak, átláthatatlannak találod a kiírtakat, akkor fent az ikonsor jobb oldalán lévő "Show File System Activity" gombot hagyd csak benyomva. A többit kattintsd ki.ChrYsler
-
habocky
csendes tag
-
Speeedfire
félisten
válasz cellpeti #15656 üzenetére
nekem csak egy int. intel vga van benne, az asztalival szoktam játszani
ha vga-k teljesítményére vagy kíváncsi nézd meg ezt az oldalt [link]
azt h ezeket a dedikált vga-kat honnan lehet beszerezni nem tudom de talán próbáld meg a nootebook alakatrész topicban megtudniFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
7Heads Drago
veterán
Hi
Adott egy Acer Aspire 5520 -as. Sajnos elég intsabil rajta az utóbbi időben a Vista. Mint kiderült 2db szektor hiba van a vinyón. Illetve az optikai meghajtóról nem hajlandó beolvasni semmit se. 1,5 éve vásárolták, és nem egyértelmű a gari papíron hogy 1 vagy 3 éves rajta a gari. Mennyi gari szokott az Acer laptopokon lenni?
Illetve még egy baj van vele: az este próbáltam feltenni nekik rá a Win7-et és közben az aksi lemerült. Rádugtam a töltőre és utána is folyamatosan kikapcsolgatott és újraindult. Pedig ha 220-ról megy, és még ha le is van merülve, miért áll le? Ez aksi baj, vagy inkább táp, vagy alaplap?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Free_Frag
csendes tag
válasz 7Heads Drago #15663 üzenetére
Szia!
A garival kapcsolatban:
Alapesetben az ASPIRE sorozatra 1 év a garancia! Ezt Garanciabővítés vásárlásával lehet megtoldani maximum 3 évre!Üdvözlettel:
Free_FragInkább legyen egy perc tiszta, feltétlen érzelem; mint akár egy életnyi máz!
-
mozesgy
tag
válasz Speeedfire #15653 üzenetére
Szia.
Nekem is 9600GT 512MB van a gépemben.
Kérdezz nyugodtan.ACER 7730G 844G50
-
mozesgy
tag
válasz 7Heads Drago #15665 üzenetére
Szia.
8000- tól felfelé vadi újakat kapni.
[link] -
mykos
aktív tag
-
plaszy
őstag
válasz 7Heads Drago #15668 üzenetére
Én speciál még nem cseréltem optikai meghajtót notiban.
De szerintem nem lehet vészes.
Ha van egy kis rutinod a szétszedésben, akkor szerintem tudni fogod, hogy mit kell csavarozgatni...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
ChrYsler
aktív tag
-
Tomi_idd
csendes tag
Sziasztok vettem egy Acer laptopot és vista van rajta és leszeretném törölni és egy másik windows akarok fel rakni és 2 dolgot is hallottam hogy nem lehet másik operációs rendszert felrakni mert elvileg az acer laptopokat ki kell kodoltattni a másik h csak vista cdvel lehet törölni a vistát? pls segítsetek előre is köszi
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz Tomi_idd #15672 üzenetére
Mind a 2 információd hülyeség!
Bármivel tudsz törölni vistát, Milyen oprendszert szeretnél rá?
WinXp és Win7 alatt is van a telepítőbe partíció kezelő rész, simán letörlöd a vistásat és csinálsz helyette egy újat!Ha a recovery partíciót is szeretnéd törölni (és nincs recovery lemezed) Akkor egy recovery varázslóval készíts magadnak egy recovery lemezt hogy meglegyen az eredeti vistád biztonsági másolatban!
Ha ez meg van utána nyugodtan rápakolhatsz más rendszert!Üdv: Csabee.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Tomi_idd #15672 üzenetére
Innen szedjél le először is drivert. [link]Az új op rendszer nem biztos hogy alapból felismeri majd a hálókártyádat.
Csabee.: Nem mond hülyeséget a kérdező. A Sata-s optikai meghajtókat az XP nem ismeri fel alapból, ha csak az ACHI beállítást nem változtatod meg a biosban. Ez egy usernak persze úgy tűnhet, mintha nem akarná csak a Vistát telepíteni.
A Win7-tel viszont nincs ilyen gond.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Csabee.
nagyúr
válasz 7Heads Drago #15675 üzenetére
Jó én azt hittem ez alap :$ De ha integrálva van az xp-be az achi driver akkro azzal is megy simán!
Üdv: Csabee.
-
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Ha minden jól megy holnapután csatlakozom az Acer noti tulajok táborához egy 4810t-vel. A végső lökést a most akcióban - díjmentesen - adott 3 év garancia adta meg a noti megvásárlásához.
Ez lesz az első notim, így nem sok tapasztalatom van, főleg az akku terén.
Hogy - mennyi ideig - érdemes tölteni (pl. első alkalommal, majd azt követően)? Érdemes-e, ill. be lehet-e állítani, hogy csak bizonyos % lemerültségnél kezdje el tölteni, ne pedig folyamatosan? (máshol úgy olvastam, hogy ez jót tesz az akkunak, nem tudom mi igaz belőle)
Amennyiben egy helyben huzamosabb ideig használom, akkor érdemes folyamatosan hálózati töltőn tartani, vagy akkuról érdemes inkább?
Valószínűleg láma kérdések, de szeretném ha minél hosszabb ideig bírná az akkumulátor.
Köszi a tanácsokat előre is
[ Szerkesztve ]
-
ChrYsler
aktív tag
Szia!
Nem kell első alkalommal sem hosszú órákig tölteni. Ezek már Li-ion cellák.
(Egy kis útbaigazítás: [link])Nem lehet beállítani a töltést, teljesen automatikusan megy.
Hogy most melyik a jobb: rajta maradjon az akksi, vagy ne hosszú asztali használat esetén, arról szerintem mindenkinek más a véleménye.
Nálam pl. rajta van az akksi állandóan. Ha nincs lemerülve, úgysem tölti a gép.ChrYsler
-
3DFan
aktív tag
Sziasztok!
Acer 5738 laptop, minden drivert feltettem, mégis az eszközkezelőben találtam valami ismeretlen dolgot. Mi lehet ez, mit kellene telepítenem, hogy felismerje? [link]
Más. Fn+F6 kombináció a képernyő elsötítésére alkalmas, teszi is a dolgát, de néhány másodperc múlva ismét látható lesz a kép, pedig nem nyúlok hozzá. Beállítható valahol az elsötétítés időtartalma, vagy valami más a gond? Köszönettel -
mozesgy
tag
Szia.
Én is olvastam sok fórumot ebben a témában, de mindenkinek más a véleménye.
Az én tapasztalatomat meg tudom osztani, de tanácsot ebben a témában nem igazán lehet adni, mert idővel megtapasztalod magadtól, ha próbálkozol több megoldással.
Én nem tartom rajta ha tudom hogy hosszabb ideig (1 hét) nem viszem sehová, és lassan 1 éves a gép, és 1%-os az Ewerest szerint az elhasználódottsága. Volt valaki, akinek fél évesen 30% körüli volt az elhasználódottsága, de az is lehet, hogy az akku hibás volt, de ez nem derült ki, mert nem írt erről a témáról.
Egy idő után, mindenféle képen elkezd amortizálódni az állapota :-(((
Sok sikert az akku állapot megőrzéshez.TM 7730G 844G50 :-)
-
dbius
veterán
válasz mozesgy #15684 üzenetére
Köszi a választ
ChrYsler: Neked is köszönöm
Lenovo topicban olvastam, hogy akkor érdemes tölteni, ha 80-85 %-ra leesik a töltöttségi szint és nem érdemes 100%-ig tölteni, csak kb. 95%-ig - mondjuk nekik könnyű, mert van egy progi - battery maximiser - amivel mindez beállítható és annak megfelelően kezdi el tölteni, ill. meg is állítja az akku töltését.
majd csak kitapasztalom a saját bőrömön is, hogyan érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
-
ChrYsler
aktív tag
Szia!
Nem igazán értem mi a kérdés, mikor egyértelműen kiírja, hogy modem.
"LSI modem driver" néven keresd a letöltések között.Ez az elsötétítés dolog érdekes, mert nálam nem kapcsol vissza a háttérvilágítás.
ChrYsler
-
3DFan
aktív tag
válasz ChrYsler #15686 üzenetére
Köszönöm.
Van, hogy már az Fn felengedése után azonnal visszajön a kép, igaz olyan is van, hogy sötét marad és csak egy billentyű nyomására tér vissza. Jó lenne ha rendesen működne, egyszerűbb mint csukogatni a fedelet. Szerinted a BIOS frissítéséket érdemes feltenni? -
plaszy
őstag
válasz INFINITY80 #15691 üzenetére
Hát ezt nem nagyon értem...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
válasz INFINITY80 #15693 üzenetére
Szia!
Azt, hogy ezt mire irtad ChrYslernek?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
k_laci
tag
Sziasztok ! Van egy Acer TravelMate 2304LC laptopom, most lett formatálva és újratelepítve Win XP SP3-al ( eddig is ez volt rajta, csak úgy gondolta h nem indul el többet.. ). A problémám az, hogy letöltöttem az acer oldaláról az audio drivert, de nem hajlandó feltelepíteni, úgyhogy most a gépnek semmi hangja, csak pittyeg..
illetve az acer vezérlő programokat honnan szedjem le hozzá ? mert most az Fn+akármi gombok nem használhatók ( pl. a hangerő, fényesség.. még jó hogy a caps lock, num lock működik..)
mit tegyek, segítsetek légyszi.. köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
cse978
csendes tag
Hello
Valaki aki rendelt "ingyenes" Win7 upgradet az megkapta már????
Én okt29én rendeltem de még semmi, a státuszom már több mint 1 hete: Fullfilment in progress
Persze a magyar ACER semmit sem tud segíteni.
köszi
:)
-
Noxy
veterán
-
capo_sfu
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer 5315 laptopot szeretnék összehozni a routeremmel. D-Link DKT-110 routert használok, wi-fi kapcsolattal. A laptop újra lett rakva xp rendszerrel. Felraktam a drivereket is, hálózati meghajtó ok. Megtalálja szépen az elérhető hálózatokat, de semmi pénzért nem akar csatlakozni. Talán esetleg a routeren kellene valamit állítanom. Az asztal igép pikk-pakk csatlakozik, egyből van net, de ez a rohadás csak nem akar csatlakozni.
Esetleg ha lenne valami ötletetek. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest