- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyyy
csendes tag
hello!most vettem egy acer 5536os gépet,de az istenért sem akar eljutni odaáig hogy bejöjjön az oprendszer...valaki felvenne msnre aki ért hozzá? kerecs0112@hotmail.com
légyszi segítsetek! am linux van rajta elvileg... -
krisi047
aktív tag
A Timeline szériát régebb óta használóknak mik tapasztalataik? Elsősorban a minőség és a megbízhatóság érdekelne. Köszönöm.
-
xaxa
csendes tag
válasz ChrYsler #15193 üzenetére
na most meg a következő anomáliával állok szemben. felnyomtam ugye az alap 8530g-s ati készletet (8540g-hez ugye). gyakorlatilag használhatatlan, maga a chipset, meg az usb-hid miatt érdemes volt, de frissítettem sima radeon 4600 seriessel, úgy, hogy van ez a moddoló program, ami átalakítja a sima radeon drivert mobilityssé. ezzel azt tapasztaltam, hogy 3 játékból 2nél teljesen normálisan működik (fifa10, cs: source), viszont az nfs: shiftnél megint furcsán beleakadozik (nem is akad meg igazából, csak belassul egy pillanatra), mintha swappelne egyet, pedig a virtuális memória teljesen ki van lőve (4 giga mellé azt mondták fölös, csak lassítja a rendszert). a shiftes akadás mellett sajnos a videók is bele-bele akadoznak. namost, a windows update, akármit is telepítek rá, egyből ráküld egy 4650es ati frissítést, amivel teljesen az ellenkezőjére fordul a dolog. css, fifa10 szaggat, videók, shift, tökéletesen futnak . ha van vmi 5let, tapasztalat, és leírnátok, azt nagyon megköszönném!
-
ChrYsler
aktív tag
-
simongab
senior tag
Van valakinek aspire 6935G je? vagy beépített tv tuneres gépe? Segítsetek
-
realpopek
tag
Sziasztok
Akku-ra hogy tudok jobban vigyázni,ha mindig lehúzom a töltőről amikor feltölti,vagy vegyem ki és csak a hálózatiról használjam.Nem nagyon van hordozva,inlább csak egy helyen használom.,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy Acer notebookra van-e alapból világgarancia?
Tajvanon kiállított garancia érvényesíthető Magyarországon? -
xaxa
csendes tag
válasz ChrYsler #15211 üzenetére
először is köszi a válaszokat!
próbáltam már a mobility radeon 4000series driverrel is, azzal gyak. ugyan azt produkálja mint az acerről leszedett driverrel. sztem is egyértelműen vmi szoftveres hiba. a fifa az előző vasamon is gond nélkül futott maxon (extensa 5630g + 2giga ram), a másik meg az, hogy ha variálok a driverekkel, mindegyik játékhoz fölteszem azt, amivel normálisan fut, akkor semmi gond nincs velük, csakhát ez egy kicsit macerás. én még arra gondoltam, hogy a 8530g-s north bridge driver nem a legmegfelelőbb hozzá, és talán ez a hiba forrása.
-
xaxa
csendes tag
most nézem, hogy az aceres meg a mobilitys driver csak 9.7es, azzal meg mondjuk nem annyira meglepő, hogy nem fut rendesen.
-
plaszy
őstag
válasz Csabee. #15223 üzenetére
Akkor jó...
Mindig tanul az ember.(Viszont én akkor sem teszem vissza bele, mert esténként kivan kapcsolva a gépem, és abban a 8-9 órában is merül valamennyit az akksi, ezért bekapcsolásnál azt a kis részt ismét feltölti. Tehát, ha ez sokszor ismétlődik - naponta - akkor az azért nem hiszem, hogy jót tesz neki.)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
zso2113
csendes tag
Hello!
Van nekem egy Acer laptopom amiben meghalt a videokártyám (8600gt) .
Természetesen ki szeretném cserélni benne egy jóra. Többet kipróbáltam, de még nem találtam olyat amivel működött volna a monitora is, ha nincs benne kártya akkor fehéren felvillan a monitor. Eddig tettem bele ati x1700 ez adott képet külső monitoron, bootolt jött be Windows stb.. de a rendes monitorján semmi nem jelent meg. Kipróbáltam még a 9600mgt és a 8600gs-t/és egy ati hd3650 de egyik se adott képet és ezeket nem tudtam kipróbálni külső monitoron .
Kérdésem az lenne hogy mi lehet a probléma miért nem add képet? Esetleg lehetséges hogy egy inverter el van szállva benne vagy esetleg a bios kavar be?
Üdv. :és előre is kösz Zsolt
-
xaxa
csendes tag
válasz Shalala #15214 üzenetére
én asszem, hogy majdnem minden országban -európában biztos-, hogy ilyen utazó garival adják a gépeket. csak itthon ilyen földhözragadtak, hogy garleveleznek stb.
mod.: amúgy ha külföldről vásárolsz, el kell kérni a gép sorozatszámát, fölmenni az acer honlapra (https://customercare.acer-euro.com/customercare/Default.aspx?CID=HU), és leellenőrizni, hogy van-e rá érvényesített garancia.
[ Szerkesztve ]
-
simongab
senior tag
Adott egy Acer Aspire 6935G egy Avermedia A309 beépített TV kártyával
Gyárilag milyen programmal kell nézni a TVt a TV tuneres gépen?A problém
Van hozzá egy külső A827 hibrid USB HX kártya is. Digitális földi tévét (DVB-T) szeretnék vele nézniW7 alatt tökéletesen működött saját szoftverével is, és a Media Centerrel is
Vista Home premium (32) alatt saját szoftverével szintén jól működik, de a Media Centerrel nem. A hibajelenség hogy bár néhány adót megtalál, de a műsorujságot nem tölti be, az adókat nem megfelelően azonosítja, és a megtalált adóknak nem ad képet hanem azt mondja hogy digitális audioszolgáltatás. Mindkét kártyával ezt produkálja. Telepítettem az epg.zip et is, és most leszedi a TV2 t, autonomiát, de nem minden adót, a műsorújságlista névjegye most Leadtec helpsite EPS
SP2 t feltettem, driverek a legújabbak, a media centernek van internetkapcsolata, kínomban a régiók váltogatását is kipróbáltam
-
plaszy
őstag
Az enyémre ezt dobta ki:
Gyári szám: LXANS0X169750182DF1601
SNID: -
Termék: AS7720G-703G25HN VHP32ATGB1 8PGSH512CO 2
Kérvényazonosító szám: -
Esetazonosító: 652697N
Név: Valutech Ltd
Eset státusza: Zárt
Az eset elkészítésének az időpontja: 27/11/2008
Az eset bezárásának az időpontja: 04/12/2008Ebből mit lehet megtudni?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Nagy az én gondom,Egyik pillanatról a másikra megszűnt a WIFI kapcsolatom.Már újra raktam a windovs-t(XP) is de nem segített.A routert látja de csatlakozni nem tud hozzá.Modem device on high definition audio bus ezt az ezközt nem tudja telepíteni,az ezközkezelőbe sárga.Most vezetékes netről használom de a wifi lenne az amit szeretnék használni.Légyszi valami okosat írjatok.Köszi.,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
realpopek
tag
Megoldódott a problémám,hihetetlen,csak kihúztam a konnektorból a routert majd visszadugtam és már ment minden ahogy kell.Szóval bénáztam.
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
simongab
senior tag
Szóval kellene egy TV kártyás acer tulajdonos
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Egy Acer géphez vettem garanciakiterjesztést.
Kibontottam a kis "könyvecskét", ami azt írja, menjek az aceradvantage oldalra, ott adjam meg a szerződés számom, üssem be a biztonsági kódot (ez van a gar.kiterjesztésben), és onnan kövessem online az utasítáokat.
Ott akadtam el, hogy melyik az a szerződésszám? Az oldalon warranty code néven szerepel, de nem akarok hülyeséget írkálni...
Aki tud, légyszíves segítsen. Előre is köszönöm.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
cellpeti
nagyúr
üdv az uraknak
Volna egy kis problémám.
Újratettem a Windows 7-et. Feltettem a TouchPad driverét,meg a Launch Button drivert is.
Minden faszentossan működik,kivéve a hangvezérlő gombokat.
Tudna valaki segíteni?Tigris, tigris, csóvafény...
-
Milawrc
csendes tag
Sziasztok!Laptop vásárlás előtt állok,és segítséget szeretnék kérni.Egy Acer Aspire 5536G laptopot néztem ki kétféle verzióban:
1. http://www.pcx.hu/termek/acer-aspire-5536g-642g25mn-4gb-39856
2. http://www.pcx.hu/termek/acer-aspire-5536g-643g32mn-40087Ha van valakinek ilyen notija,tudna egy everest riport-ot készíteni?Illetve milyen tapasztalatotok van erről a notiról? Játékra,netre,filmre...stb-re használnám.Nekem ez a noti nagyon tetszik(külsőre is) és haveromnak is Acer-je van,és teljesen meg van vele elégedve,2 éve van meg,de még nem volt vele gondja.
Szóval bármilyen tanácsot szivesen fogadok!Köszi.
iPhone 15 Pro, PlayStation 4, Toyota C-HR
-
Wlac
Ármester
válasz gabyyy #15203 üzenetére
Üdv! Ugyan ilyen gépet vettem augusztusban, ugyanez volt a baja. Bekapcsoltam, de sosem jutottam el addig, hogy bootolja a Linuxot. Nem tudom máig, hogy mi lehetett a baja - sztem gyökér módon volt rátelepítve -, de XP CD-ről bootoltam majd telepítettem az oprendszert. Miután fent volt, ledúrtam az ismeretlen partíciókat (120 gb, amit a Linux használt). Ha bármi kérdésed van, csak szólj!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz Milawrc #15242 üzenetére
A második link valamiért nem jön be, de ha minden igaz, egy 3gb-s modellről van szó.
A kérdés itt az, hogy mire használnád a gépet? Igazából, ha nem memóriazabáló alkalmazásokat akarsz tolni - videószerkesztők, Photoshop -, akkor szerintem elég a 3GB-s változat. Persze a kérdés, hogy mennyi az árkülönbség. Mert ha nem több 1-2 ezer forintnál, akkor inkább a 4 gigás verzió - még ha nem is használod ki, annyi pluszpénzért megéri, hogy több van“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Milawrc
csendes tag
Igen a második az 3GB-de 320-as HDD,az első 4GB,de "csak" 250-es HDD.A notit játékra is használnám(COD4,NFS Undercover,FIFA 09,Test Drive Unlimited)és 64bites Windows 7 menne rá.Nem tudom WiFi van benne?(1 x LAN (RJ45) 10/100/1000--gondolom ez a kábeles nethez kell?)Az akksija mennyire fogja bírni?
-
Wlac
Ármester
válasz Milawrc #15246 üzenetére
Aksi nálam max 1.5 óra - elég kevés tudom, de ált. hálózatról használom -, WiFi van benne.
Én inkább a 3GB-s modell ajánlom, mert a nagyobb HDD előny, a 4 gigát viszont nem biztos hogy ki tudnád használni - visszafogja a CPU és a VGA.
Ha viszont nagyon kell a 4 giga, akkor ajánlom a 3 gigás modellt +1 giga memóriát - rendelésnél tudsz bele kérni (legalábbis ipon-on így volt).Nekem 2 gigásom van, az a Sims 3-ra elég (minden maxon, élsimítás alacsonyon), de a Fallout 3-at is végignyomtam rajta (1366x768, közepes-alacsony beállítások). Igaz, ez utóbbi szebben ment volna, ha 3 gigám lenne - sok a nagy tér, ahova nem árt a memória.
Kérdés: nemrég azt olvastam itt, hogy a BIOS upgrade-hez a szerviz engedélye szükséges. Ezt mennyire kell komolyan venni? Ugyanis miután megvettem a gépet, pár nap múlva frissítettem a BIOS-t, és azóta is tökéletesen működik. Viszont, mivel nem kérdeztem meg a supportot, ezért ugrott a gari? Ha igen, lehet valamit csinálni, hogy visszaszerezzem? Mégiscsak nagyobb biztonságban érezném magam, ha tudnám, hogy van gari a gépen.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Milawrc
csendes tag
Köszi. Az élményindexen milyen értékeket kap a gép?(Az h 3 vagy 4 gigásat veszem meg azt még nem tudom,de a 320-as vinyó jó lenne )
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest