- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz HellGreg #63297 üzenetére
Nem mondtam, hogy másfél milliós géppel kell vr-ozni. Azt mondtam az a top gép. Nekem is most még csak egy 4070ti van a gépben, és ez szimulátorokon meg bizonyos uevr-os játékokokon kívül mindenre elég. Ez a gép most 500.000Ft. Közel sem másfél milla, de ha énekelni lehetne a különbséget a 4070ti meg a 1070 ti közötti különbséget (meg a proci) akkor én lennék a pavarotti. Ha nektek a 100.000-es gép megfelel, és tényleg keveset játszotok, és a gyerekek még kicsik ahhoz, hogy igényeljék a jobb grafikát a több fpst, a legújabb játékokat akkor tényleg nem kell PC-re költeni, csak akkor megint felvetődik a kérdés minek akkor egyáltalán PCVR mikor lepkehálóval kell fogni a PCVR címeket, és van hogy fél évig semmi nem jelenik meg, a Questre meg öntik a programokat, és egyre jobbakat.
Ez az értetlenségem oka. Ha nincs pénz és nincs érdeklődés, akkor minek pcvr.
Most is mivel játszik Robolox. Natív Quest játék ingyenes. 0Ft-os pc kell hozzá.
Mindegy szerencsére úgy tűnik, ez nála tényleg csak egy fellángolás, aztán majd ha rájön mennyivel nehezebb játszani vr-al bármilyen játékot amiben az egérhuszárok simán lealázzák, le is szokik róla.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
kiskuplung
őstag
válasz xandrush0831 #63294 üzenetére
Én még nem vettem meg, de Te vagy a 3. ember aki erre a pixeles grafikára panaszkodik. Kíváncsi leszek, csak még a Batmant se tudtam befejezni sajnos.
-
HellGreg
őstag
válasz gulasoft #63301 üzenetére
Na azért nem 100k volt az a gép, hanem 215 használtan . Végül Ryzen 5 5500 + RTX 2060-at vettünk tegnap. Elvileg még egy felbővités 4060-ra belefér anélkül hogy a CPU visszafogná. A gyerek nem is elsősorban a VR miatt vetetett gépet, hanem amiatt, hogy megjelenik az új Farming Simulator nemsokára és a régi konfigja már csak minimumon vinné el. A WT meg megy rajta fullhd high beállitáson szépen. Annyi elég. De szerintem egy ilyen konfig sem sok 10 éves gyereknek van, legalábbis a barátai közül egynek sem, mind valami szülői laptopon-PC-n tolja, azért is megy leginkább a Roblox, mert a többieknek nem fut el még a GTA 5 sem. A nagyobbik (12) gyerek meg most vett iphone 14-et (összegyüjtötte + kipótoltam), úgyhogy ez a nincs pénz dolog se igaz, csak szétszóródik sokfelé, mert sokmindent akarnak. A Steam és Epic fiókomban annyi játék van hogy több oldalon kell görgetni egérrel, egyik drágább volt mint a másik... mégis mindig a Roblox meg a Minecraft a fix pont nekik.
Én is tervezek gépcserét a közeljövőben, de én is max egy i5 14xxx + 4060 kombóban gondolkodom, nekem bőven elég lesz egy jó darabig. Jövőre meg már annyira nem lesz mit venni nekik karácsonyra, hogy lehet hogy befigyel egy Q3, más ötletem úgyse lesz.[ Szerkesztve ]
-
0utsider
tag
válasz HellGreg #63303 üzenetére
Hogy őszinte legyek fejben én is bőven alá lőttem volna ennek a konfignak az árát.
Egy nagyon minimálisan drágábban új alkatrészekből már most össze lehetett volna rakni egy 4060-as vga-val szerelt gépet.Csak példaként:
vga: 4060 116.000
cpu: i5 12400f 45.000
alaplap: GIGABYTE B760M DS3H 47.000
ram: Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz 38.000
táp: FSP Hyper 80+ Pro 650w 20.000
Össz: 260.000(Nem néztem utána mélyebben az alkatrészeknek. Csak szemléltetésként raktam be az elsőt, ami minőségben is megfelelő.)
-
kresz2
aktív tag
Nagyon vártam én is a metro megjelenést.
Megvettem,majd pár perc után ment a refund.
Szerintem csúnya.Persze ettől függetlenül biztosan jó játék. -
a2d2
addikt
válasz kresz2 #63305 üzenetére
Nem értem hova kapkod mindenki. Adjatok neki fél évet és biztos jó lesz, ráadásul fél áron.
Asgardot, Assasint vegigvittétek már? Előbbi teljesen ki van már forrva, utóbbit majd megveszem ha végeztem az előbbivel. De már a 3. karaktert viszem, lassan de biztosan haladokA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kresz2
aktív tag
Megvettem az AC nexus-t is.
Mivel új a quest 3,a Batman is ajándék volt mellé.
Van ez a hülye szokásom,hogy ami érdekel,azzal azonnal szeretnék játszani,aztán lehet hogy jön a csalódás.Egyébként a legjobban a medal of honor above and beyond érdekel,de várok egy akciót,ha jól emlékszem tavaly ilyenkor 25 dollárba került.
Tudom,sokan írták,hogy középszerű,de nagyon szeretem a háborús FPS játékokat.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz kresz2 #63307 üzenetére
Hát ha a Metro szerinted ronda, akkor a Medal of honor-tól sugárban fogsz hányni
Én azzal szoktam példálozni, milyen amikor egy játékot láthatóan menet közben és/vagy tapasztalat nélkül VR-osítanak, kutyaütők programozzák és a végén csak a neve miatt akarják eladni az embernek.
PC-n amúgy végülis nem olyan rossz a helyzet vele, de a Quest verzió helyenként még 30 fps-t se tud kitolni magából.Szerintem háborús fps témában inkább vedd a Sniper elite-eket, azok jól sikerültek, bár elég rövidkék, de sokszor újrajátszhatók és az áruk is baráti.
Metros témában van még az Arktika.1 , ami annak idején (7 éve) nekem nagyon tetszett, talán még a fejlesztő stúdió is ugyanaz. Kicsit szokni kellett, hogy valamiért hatalmas, kesztyűs kezeid vannak benne És az még a VR hajnalán készült, amikor a locomotiontől féltek mint a tűztől, szóval csak így fix helyekre lehet teleportálni.
-
xandrush0831
junior tag
válasz kiskuplung #63302 üzenetére
Hát recés is, meg elfelejtettem írni hogy közelről (1-2méter) az ultra textúra is olyan mintha very low lenne. Mintha 1/1 a Quest verzió lenne kiadva PC-re.
@kresz2: A Medal of Honor még rosszabbul néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
válasz kiskuplung #63308 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Akkor lehet,hogy a medal of honor steam verziót fogom megvenni,bár kicsit elriaszt,hogy 180 gb helyre van szüksége.A sniper elite is sorra fog kerülni mindenképpen.
-
Raymond
félisten
válasz xandrush0831 #63309 üzenetére
"Mintha 1/1 a Quest verzió lenne kiadva PC-re."
Gondolom azert mert ugy is van. A Quest a vezeto platform a PC-s verzio pedig annak a PC-re fodritasa csak ugy hogy az assettek maradnak. Ez volt az Onward-al is anno, PC-n szep volt aztan lett Quest-es vezrio amibol osszehasonlithatatlanul tobbet adtak el es ezert az lett a lead platform. Aztan a sokkal kevesebb felhasznalo miatt nem volt ertelme a fejlesztonek ket kulon kod es assett bazist fentartani es egy update folyaman a PC-s valtozatot lebutitottak kinezeture. Volt morgas, de c'est la vie es a vege az lett hogy a Meta kesobb megvette a fejlesztot.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
HellGreg
őstag
válasz 0utsider #63304 üzenetére
+ ház + SSD és már 300 fölött vagyunk. , ami nem minimális felár hanem másfélszeres felár. Azt nem tettem hozzá, hogy a 200K az komplett konfig volt, nem csak CPU és VGA. Persze régebbi, lassabb. De ha azt nézem hogy honnan váltottunk (i5 4xxx meg gtx 960), már ez is nagy haladás. Gyüjthetett volna még erősebbre, de nem akart. De már lassan kezdünk átmenni a "milyen PC-t vegyek" topikba
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
válasz kiskuplung #63314 üzenetére
Ezt nem tudtam,akkor Meta store vásárlás lesz.
Köszönöm az infót. -
Raymond
félisten
válasz HellGreg #63313 üzenetére
Hat ha eladjatok a 2060-at akkor az upgrade egy 4060-ra nem olyan szivos, az aktualis EUR arakat nezve olyan 80-100EUR-bol meglenne. Az a kartya kb 45%-al gyorsabb, nagy felbontasokon pedig inkabb 55-60%-al. Plusz abban ott az osszes modern funkcio alacsonyabb fogyasztas mellett.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
gulasoft
őstag
Hát tegnap próbálgattam ezt a metrót....... hááááááát..... megnézem még pc-n is de valószínűleg refund lesz. Nem a kinézet, hanem az egész, fél órán keresztül kerekekekt tekergetsz, irtós ok duma, lőszer nuku, de a dögök 5 lövéstől döglenek meg. Mikor kijutsz ametróből akkor biztos meghalsz mert ilyen hűlye szűrőket kell keresni ne halj meg a sugárzástól, ami persze nincs minden sarkon..... Kicsit túltolták a fiúk a dolgot. Valószínű refund lesz.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
0utsider
tag
válasz HellGreg #63313 üzenetére
Pont azt akartam írni, hogy ha tudom, hogy ekkora a keret, akkor átirányitottalak volna a milyen pc-t vegyek topikba.
Ott jobban benne vannak a dologban mint én. Lehet, hogy amd fronton összedobtak volna neked 215-ből is egy magas fejlesztési potenciállal rendelekző gépet.
Amit kb 2 perc alatt összeválogattam, annál is ez volt az elsődleges szempont.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz kresz2 #63307 üzenetére
Na arra tuti lesz akció, akár 50% körüli is.
Ha vadi új a Quest 3 akkor meg tényleg ráérsz, mert rengeteg mással is tudsz játszani. Mire végigjátszod a Batmant már itt is a téli vásár, érdemes akkorra tartogatni az erre szánt pénzmagot mert ott 40 dollárért nagyon jó dolgokat fogsz tudni behúzni, ezt a Metro-t meg mondjuk tavasszal, addigra kiforr meg akciózva is lesz. De ez csak az én tanácsom, tudom sokan vannak akik minden mindegy alapon egyből megvesznek mindent a nulladik napon, szóval nem kell megfogadni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz 0utsider #63237 üzenetére
GTA Online-nal? Én úgy tudtam ott ban jár a VR modért is, mivel nem nagyon tudják megkülönböztetni, hogy te a játékot VR miatt módosítottad és nem csalás miatt. De ez régi fáma, még mikor megjelentek az első VR modok GTA-hoz.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
Skyrim VR moddoláshoz most kezdek neki, ha valaki esetleg tud pár jótanácsot adni vagy kihagyhatatlan modot ajánlani ami sztory kompatibilis (első végigjátszásom lesz) akkor ne tartsátok magatokban (egyébként a redditre hagyatkozom, ott van pár modlista)!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
xandrush0831
junior tag
válasz gulasoft #63317 üzenetére
Nekem nem is a sok duma a baj, hanem hogy iszonytatóan unalmasak a szövegek. Mint mondtam én nem jutottam messzire, nekifutok majd még, de a tekergetés nekem is sok volt. Négyet tekergettem az első 20 percben, de lehet hogy ötöt. Ha már a játék elején ennyire repetitív, nem tudom mi lehet később...
-
kiskuplung
őstag
válasz gulasoft #63317 üzenetére
Az összes Metro játék volt, mire számítottál? Lufiként FELROBBANÓ alienekre?
Amúgy most én is megvettem és kipróbáltam a prológust a PCVR és a Quest verzióval is.
Valóban, szinte semmi különbség nincs a kettő közt. Ami nagyon fájó lehet egyeseknek, hogy míg egy Lone echoban vagy Alyxben minden textúra egyforma minőségben került be a játékba, itt ezzel szemmel láthatóan nincs így. Pl ezen a képen a jobb oldali könyv, ami az asztalon van, egész jól néz ki, de a bal oldalon lévő meg olyan mintha valami GIFet screenshotoltak volna
Nem csináltam több képet, de a PCVR verzióban is ugyanazok a baltával faragott modellek vannak, mint a Questesben. Az előző hibát egy textúra pakkal könnyen lehetne orvosolni, de ez utóbbit nem tudom fogják-e valaha is, mert így tényleg olyan, mintha nem is lennének magasabb minőségű modelleik.A PCVR verzió szerintem tök ugyanaz mint a Quest, csak bekapcsoltak dinamikus fényeket + magasabb a felbontás.
-
mmdms
addikt
válasz kiskuplung #63327 üzenetére
Ezt a beka segge alatti texturafelbontast mar a 2033-es a LL redux valtozataban behoztak, hogy valahogy fusson a lowend gepeken is. Meg lehet nezni a 2033 es a redux kulonbseget, brutal. Nekem megvan az elso ket resz mind az 5 valtozata, csak a redux nelkulieket hasznalom. A fenyek nem olyan jok a simaba, dehat feny nemsok van a metroban…
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Quest 2-t szeretném lecserélni egy újabb Meta szettre.
A 3S-t nem gondolom nagy előrelépésnek az AR-t leszámítva.
Quest 3-at szeretnék, de az 512Gb nekem felesleges (és nem is olcsó), viszont a 128Gb-os verzió nem elérhető külföldi ismert oldalakon (Mo-on pedig túl van árazva)
Van esetleg valami benfentes infótok, hogy a Meta-tól mikor lesz utánpótlás? Ha lesz -
xandrush0831
junior tag
Metro...
Ilyen: [link] grafikai glitchet látott már valaki? Stroboszkóppá változtak az emberek. Nem volt túl kellemes látvány VR-ban... -
gulasoft
őstag
válasz laccy88 #63329 üzenetére
Nincs 128-as, de az 512-est annyiért adják mint annó a 128-ast. Ez így volt a q2-nél is kivezették a 64-est és a 128-as annyiba került mint annó a 64-es. Egyébként meg nem rosz az az 512. Én pont tegnap próbáltam minél kevesebb fájdalommal leszedni aplikációkat, hogy felférjen a metro, de ha megjön a wall town, meg a behemoth akkor lehet bajban leszek megint, pedig főleg pc-n játszom, a metrot meg visszaadtam, és le is szedte (ez egyébként, hogy önkényesen törli ez normális?)
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
laccy88
senior tag
válasz gulasoft #63332 üzenetére
köszönöm a felvilágosítást! Szóval ezért nincs 128-as sehol.
Én első sorban PC-vel használnám, a Q2-n emiatt soha nem fogyott el a 128Gb.
Bár itt az AR-s saját tartalmak miatt megfontolandó lehet az 512Gb-os. Viszont itthon irreálisan drágán adják (tudom, a Ft sem a legerősebb épp)
Megpróbálok levadászni egy 512-est valahol külföldön barátibb áron. -
laccy88
senior tag
válasz gulasoft #63337 üzenetére
Olasz Amazon 550Eur
Német Amazon 544Eur
Angol Amazon ~565Eur
Jelenleg így néznek ki az árak. (amik nekem még lélektani határ felett vannak )
Miért az olaszt javaslod? -
gulasoft
őstag
válasz ptesza #63339 üzenetére
[link]
Ez pl. egy amazonos eladás, a batmmant adják hozzá, de ehhez kapsz 1-3 hónap meta+ előfizetést (régebben a 128-ashoz meg az 512-eshez más más volt, most nem tudom hogy van) erre regisztrálnod kell, havi 8 $ vagy éves 50. Ezért kapsz havonta 2 új játékot illetve most már több mint 20-at standard, amiben már benne van az asgard wrath, a lone echo, a walkabout, meg ilyen címek. Ezt neked kell eldönteni, amíg ingyenes addíg mindenképpen érdemes regisztrálni rá, utána meg ha nem tetszik, vagy már nem kellenek a standardok, akkor lemondod. Az olaszoknál 22% az áfa nálunk 27, tehát azt az 5%-ot még rá fogják rakni, ezért kell az olaszoktól rendelni, mert euróban ugyan annyi a németeknél is, de ott a 19%-os áfa miatt 8%-al lesz drágább.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gyugyo79
addikt
válasz laccy88 #63340 üzenetére
Ezek az árak még nem a 27% -os áfásak. Ami persze csak akkor lényeges, ha minden trükközés nélkül akarjuk rendelni Magyarországra. Ha van aki megveszi ott akkor nem. Nekem a .de ahova be vagyok jelentkezve rögtön 580€ (Jól váltva most kb 535E Ft) -t írt a .it meg miután bejelentkeztem váltott 580€ -ra miután megnéztem mert itt javasolták.
-
laccy88
senior tag
válasz gulasoft #63343 üzenetére
két éve a Quest 2-t is onnan rendeltem és jól jártam vele
Azt nem tudom, hogy csak szerencsém volt-e, de emiatt nem zárkózom el most sem tőle. -
gyugyo79
addikt
válasz gulasoft #63348 üzenetére
Én megnéztem Revolut -ba mennyi lenne akkor amikor néztem a 580€ és így jött ki a 235E Ft (feljebb elírtam az 2->5) amikor néztem ezért rálegyintettem és megrendeltem innen az apróról 250-ért de gyorsabban megjön a többit meg majd az idő eldönti (gari ha kell) ...
Szerkesztettem és itt a válasz a lentire. Igen tudom a gariban meg kell bíznom az eladóban. Elvileg ők is vállalják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs