Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz N0rthF4c3 #9994 üzenetére

    Igazad van, én is panaszkodtam a márka szervizben, de nyilván egyik fülükön be... Meg a marketing BS hogy ha taxi vót akkor 200e km... Mondtam hogy ne is folytassa, ezt a f@szságot ismerem sajnos.

    Mindegy nekem le van cserélve a váltó, haldex, hátsó difi, a szöghajtót meg alaposan átnézettem, ott kicsit bonyolultabb a csere, lehet megcsináltatom majd, de egyenlőre tökéletes a szint. Általában azért halnak le, mert csökken a kenő anyag szint, és azt gyorsan megérzik.

    Nade, a Landrover / Rangerovert nem keverném ide. Nagyon megbízhatatlan autók, tele elektromos hibával, futómű hibával... Szomszédom IT cégnél dolgozik, van 3 kollégájának is Range, (én is nézegettem őket még az XC 90-em előtt) nincs olyan év hogy mindegyik ne költene el legalább 4000 fontot rá (Anglia). De volt már 6-7000 is. Mind a három. Utána olvasva sok ilyen dolgot találtam, így elengedtem ezt a lufit. Üzleti partnerem 15 évet dolgozott Range szalonba értékesítőként, mondtam neki hogy nézelődök a használtak között. Idézem: Márk, nézz rám NE. Soha ne vegyél. A vevők mikor jöttek panaszkodni elbújt a szalonba :DDD Pénztemető.

Új hozzászólás Aktív témák