Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz Johnny_vT #9097 üzenetére

    Szerintem egy alapos átnézés szervizben nem árthat. Ha 150e km van benne, akkor emlékeim szerint nemsokára esedékes lesz a vezérléscsere. Ez saccra 100-150e Huf között lehet szerintem (legalábbis D5-nél). Kis szerviz (olaj, olajszűrő, pollenszűrő, légszűrő csere) Volvo specifikus szervizben 65e Huf körül volt, márkaszerviz 100e Hufos ajánlatot mondott szóban rá.

    Amit érdemes szerintem megnézni a szokásos dolgokon (motor, fék, futómű, váltó, motortér legyen száraz alul-felül) kívül; ablakemelők, központi zár, állófűtés (ha van), tolatóradar, fényszórómosó (ha van, halogénnél nincs), ülésfűtés, elektromos kütyük. Dízeles S60-nál találkoztam olyannal, hogy minden működött, de ha bekapcsoltam az ülésfűtéseket és a hátsó ablak fűtés, elment a rádió világítása. :DDD

    Hifi témában; nálam HU650 van. Minőségre szerintem nincs gond (azért vannak jobbak is, de átlag felett van), fontosnak inkább azt gondolom, hogy legyen pl. AUX, hogy külső forrásból is tudjál hanganyagot rátolni. Egyéb esetben kicsit macerás, ahogy olvastam, legalábbis át kell gondolni, ha szeretnél fejegységet cserélni és nem akarsz funkcióveszteséget (pl. tolatóradar csipogás és kormányvezérlés megtartás).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák