Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz molnarpeter #13344 üzenetére

    Csak az M32 rokon érdekelt a hisztis mivolta miatt :R . 90-est néztem de így még rágok egy kört rajta mert lenne kintről azonos árban 1.4T is egészen tűrhető állapotban, ha már megkártyázom azt a váltot akkor az erősebb benzinesre szavazok. :B

    edit.: Nem 75/90 szimpla és 95le(itt a turbó is változós ha jó infókat találtam) kettős lendkerék a szórás? Lehet félreolvastam akkor az angol FIAT fórumot.

    Semmi se örökös de per pill élvezhetőbb és tetszetősebb formájút nézünk párommal amolyan első négykerekűnek külön költözés előttre. Ez maradna egy pár évig szóval ha valami borul nem vészes, magunknak javítjuk hosszabb távra úgymond. Bravo 1.4t, GP 1.3 1.9 1.4t amik első körben most játsszanak, mindkettőnknek beragadt a forma. :)

    tboldi Nincs kedvem faragni veszek egy jó alapot, első kör szerviz amit kell összerántunk aztán 4-5 év esetleg 6 legyen benne állag megóvva.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák