-
Mobilarena
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz n.andras74 #14100 üzenetére
Ha AppStore-os, akkor az Alkalmazások mappában és a Launchpaden találod meg
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
n.andras74
aktív tag
válasz n.andras74 #14102 üzenetére
És az ember legyen becsületes:-) Majd kikölcsönzöm...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
-
n.andras74
aktív tag
válasz n.andras74 #14106 üzenetére
Látott már valaki olyan 2010es vagy újabb MacMinit ami megsült?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
válasz n.andras74 #14100 üzenetére
Nekem úgy tűnik ez egy iOS App. Mit keresne az OSX App-ok között?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Xmodule
őstag
válasz Blaise #14105 üzenetére
Lehet máshogy is nézni YT-ot? Amugy nekem az lenne a lényeg, hogy halk legyen a gép mivel itt lesz az asztalon a monitor mellet. Ezeket a miniket is lehet igy hibernálni mint a macbook pro-t? pl mikor azt lecsukom es felnyitom minden megy onnan ahol abbahagyatm. lehet ilyet a mininel is hogy bekapcs gombra felebred?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Xmodule #14099 üzenetére
Biztos izzad, de én még nem vettem észre... amúgy normálisan viszi az 1080p-s videókat, nem hangoskodik, részemről bőven jó.
(#14109): Van HTML5 mód, de nekem nem jön be... és igen, van sleep.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Blaise
veterán
-
Xmodule
őstag
REndben kösznöm a valaszokat. Még annyi, hogy a HDMI porton lehet 1920x1080 as felbontast kihozni? mert olyan a monitorom. Ha jo arban marad a mini akkor megveszem. köszönöm mégegyszer a valaszokat.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bmwk1200s
őstag
Ma észrevettem a syspref-ben a time machine beállításoknál, hogy a kis lakat fel van oldva, pedig tisztán emlékszem, hogy tegnap lezártam. Megnéztem és a többi beállításoknál is, ahol le volt zárolva lakattal, mind fel van oldva.
Ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
pigmeus
tag
Van itt vkinek iMac G4 15 colosa?
-
Ragnar95
félisten
válasz n.andras74 #14126 üzenetére
OSX-en a MacAppStore-ból letöltött appok futnak, míg te ezt gondolom iTunesban az AppStore-ból töltötted le, ahonnan az iOS appokat lehet letölteni...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz n.andras74 #14128 üzenetére
Mert iOS eszközre attól még telepítheted Mac-ről iTunes-on keresztül.
-
Fr3eWar
őstag
Mert nem kell épp készenlétben lennie telefonnak tabletnak ahhoz, hogy meg tudj venni egy szoftvert.
Pl ha a gépen látsz egy jó app-ot, és akciós stb, akkor ne kelljen már azért a telefonon megkeresni hogy letöltsd/megvedd.
Vagy ha valaki a közeljövőben tervez venni apple mobil készüléket, és a fórumot böngészve látja hogy épp egy csomó olyan alkalmazásvan ingyen ami máskor fizetős, és szeretné majd kipróbálni, így nem esik el a lehetőségtől. Megveszi az apple-id jához, és ha meglesz a készülék csak felszinkronizálja rá. -
Ragnar95
félisten
Nem a MacMini vitt oda, mivel te irányítod őt, nem ő téged, de ha sima appstore-os linkre rákattintasz, egyértelmű, h az iTunes Store-t nyitja meg, mivel iOS app linkje...Azért engedi letölteni, h iTunesból telepíthesd iOS eszközre...
-
madgie
titán
válasz n.andras74 #14132 üzenetére
Megéri valami iKütyüt is mellé használni, minden f@szán szinkronban, ha beírom az egyiken, mit kell XY időpontban csinálni, akkor mindegyiken ott lesz, jelez. Lehet, hogy öreg az iPhone 4-em, de most már tuti nem cserélem le Droidra/WP-re, nincs értelme (Mini és iPad mellett)
szerk: remélem a Mavericks-ben megoldják az SMB-t, Mountain Lion alatt nem boldogulok az SMB megosztással, csak az iPad látja a tartalmakat, a médialejátszók nem
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
szasztok
iMac-et nem lehet rátenni külső monitorként MAC Pro-ra, igaz? ))-.
van egy MAC Pro, amit szeretnék használni olyan programok futtatására, amit szabadidőmben tanulnék bent a munkahelyen, de a policy miatt nem lehet feltenni .... a gépet hivataosan le kellene vinni a péncébe, ezért hálón se lehet ....
szóval háló nélkül
és a iMac kijelzőjén lehetne használni?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
értem
köszönöma MAC Pro-n valszeg nem lesz TB. Lehet bele ilyen PCI-os kártyát venni a MAC Pro-ba?
1.) Vagy van DIV-thunderbolt átalakító?
2.) ha az iMac észlel a thunderbolt-on keresztül valamit, akkor alaból külső monitorként kezd el funkcionálni, vagy ezt lehet váltogatni?a thunderbolt -on keresztül az iMac végülis akkor külső monitorként is tud funcionálni, de akár egy másik külső monitort is meg tud hajtani? (jelenleg van az iMac-en egy cinema display kieg. monitorként)
hoodoo86: ez Mid 2011 ))))-.
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Xero
nagyúr
Amikor utoljára néztem még nem volt olyan VGA, amin lett volna TB port. Anélkül viszont nem fog menni. Sajnos az új Mac Pro miatt kevéssé valószínű, hogy megjelennek a piacon a TB VGA-k az alu MP-hoz, de érdemes körbenézni. Ebből nem vagyok up to date.
- Átalakítóval nem megy.
- CMD - F2 -vel lehet váltani az iMac-en, hogy external display üzemmódban menjen, vagy a saját tartalmát jelenítse meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest