Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz SidCorky #35088 üzenetére

    a t150et speciel nehezebb tekergetni, mint bármi mást, amit próbáltam - ez talán a hibrid felépítése miatt lehet(?), a sok(?) áttétel "fogja" (vagy nem'tom)

    g2x - bár szintén fogaskerekes - sokkal könnyebben fordul, ami előny is és hátrány is (mivel én béna vagyok, hajlamos vagyok nagyobbakat rántani a kelletténél a kormányon, így a t150 nehézsége még előny is volt, mert ellensúlyozta a hirtelenkedéseim)

    ... és ez most a napokban megint előjött, ahogy a t300-at használva nosztalgikusan gondoltam vissza a t150-re:
    anno, mivel volt egy TX-em, a ps4-hez kellett másik kormány, a T150-re esett a választásom (T100am volt, de gyenge volt az ffb)
    akkoriaban elsősorban driveclubbal játszottam, mint kiderült nem a t100 volt a gyenge, hanem a játék maga elég béna ffb-s...
    végül t300 lett a t150 helyett (a TX-en levő alcantara tapintása után KÖZVETLENÜL a t150 elé ülve, a gumit fogdosni maga volt a pokol - egyébként tolerálható az, csak ne váltogassa az ember...)
    aztán a driveclub kikopott és csak nemrég jött elő újra, ahogy vettem egy PSVR szettet...
    és a kormány ellenállása szinte 0 volt, csak rezgett... és azt hittem ez ennyire rossz volt anno is... és hogy csak a szíj és a nagy kormányátmérő miatt nem érezni a mostani szetten semmit...

    nos, mint kiderült a TH elcseszte a firmware-t v25 után a t300ban: a driveclub (vr)-ben innentől kvázi nincs ffb
    csakhogy a sparco perec konzolon nem működik v25-ös firmware-es t300on ... gombokat nem érzékeli a kormány
    -> sakk-matt :( holott VR-ben kvázi a driveclub az egyetlen nem-szim... és v25ön, tx alap perecével az ffb sem annyira rossz (sőt, kimondottan élvezem :D )

    most ki fog derülni milyen a TH support... (nyilván alapdolgokat fognak visszaírni a hibajegyeimre, nem várok érdemi javítást :( régi játék, kevesen használják, azokat sem érdekli igazán, stb. - tudom, pesszimista vagyok :D )

    na, ez kicsit hosszú lett, de elég ontopik ;) sose gondotlam volna, hogy egy fw frissítés elronthatja egy játékban az ffb-t...

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák