Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koanla

    aktív tag

    válasz bghistvan #30121 üzenetére

    rig: hát, nem tudom. Nekem egyik sem volt sosem, de ha komolyan gondolod, akkor hosszabb távon mindenképp egy komolyabb, fullos megoldás felé mozdulnék. Sajnos hogy mennyire komoly az ügy közted és a szimek között, az mindig csak később derül ki. :)
    Amit mérlegelni kell:
    - akarod-e mozgatni
    - esztétikum mennyire fontos (szem előtt lesz-e, a ház asszonya utálni fogja-e a látványát, stb.)
    - méret (Atesz-féle (de tulajdonképpen bármi komplexebb) megoldáshoz több hely kell)
    Azt tudom javasolni, hogy ha van helyed, nem bántja senkinek a szemét, nincs útban, nem kell elpakolni, akkor érdemesebb egy teljes megoldás felé mozdulni. Még mindig kérdés az időtáv, mert ha csak hobbi szinten, abszolút casualként néha odaülsz, akkor az meg inkább a wheel stand irányába hat. De ha később váltasz kormányt (pláne DD-sre), és a termeted is döntő ugyebár, akkor megint csak a kész, fullos cucc a bejövős.

    kormány: itt is hasonló szempontot kell mérlegelni, mint a rig második felében, azaz kihasználtság, időtáv. Sajnos pont ez az, amit senki - most még jó eséllyel Te sem - fog tudni megmondani. A belépő szint azért lehet jó, mert kiderül, mennyit akarsz rászánni (időben). Ha sokat, egy olcsó kormányt kis buktával tudsz cserélni, ha továbblépnél. Ha meg nem, akkor hobbi célra egy gyengébb is megfelel. Egy biztos, köridő nem a brendezésen múlik, hanem az ülés és a kormány közt ülő illetőn. :) Az bizonyos, hogy óriási lépcsők vannak árazásban a tizenpárezres csodák, a már használható 50-100-150k-s kormányokon át a Fanatec komplex ecosystem-éig; és sajnos onnan meg már durván felfelé. Hogy ezen az úton meddig tudsz/akarsz eljutni, én nem látom.
    Szóval mindkét kérdésre nehéz tanácsot adni; tulajdonképpen nem is mernék. Nagyon sokváltozós az egyenlet, és ennek csak egy szelete, hogy most mennyit szánsz rá...

Új hozzászólás Aktív témák