Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Depression

    veterán

    válasz #95561216 #15758 üzenetére

    Ne legyen igazad, és én olyan számokat látok, hogy remélhetőleg nem is lehet igazad. Attól én a baromira veszélyeztetett csoportba tartozom: dohányzom, 40 felett vagyok, elhízott, A vércsoportú férfi, és alkoholizálok.
    És sajnos a párom is 29.-én fekszik be a kórházba, halaszthatatlan műtét miatt. Mindenki a szeretteit félti sokkal jobban, mint saját magát. És sajnos én nem hiszek az álommanókban, mint ahogyan korábban is írtam, hogy azok terjesztik itthon, hogy véletlenszerűen jelenik meg össze-vissza.
    De nekem nincsenek adataim, én nem számolok semmivel, pedig ha lennének, akkor lenne nekem is saját statisztikám. De nincs!
    Eszméletlen sok fertőzött van itthon is, valószínűleg, hisz az itthoni statisztika alapján bivalyb@sznádon is van kettő, ahol még sosem járt még fertőzött.
    A napi párszáz teszt mennyi lehet haveri alapon? És mennyi a királyunk családi, haveri körében végzett napi 2-3 teszt? Amikor főleg csak "sztárokról" derül ki, hogy betegek.
    Ha a vírus véletlenül elfertőzött amerikai csatahajót is, ami az óceán közepén van, akkor ne mondja senki, hogy itthon, Kínában sikerült megfékezni.
    Csak a kis családomat féltem, lesz@rok mindenki mást, és legyen ezzel mindenki más is! Ezzel lehetne lassítani igazán.

    Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

Új hozzászólás Aktív témák